Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Gemeni

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Gemeni. Nu te juca cu resursele pe care le ai. Mergi pe traseul cel mai sigur. Există destul de multă energie, care te încurajează să acționezi, dar ai grijă să nu adopți o atitudine prea încăpățânată. Acest lucru nu va reuși decât să te înstrăineze de persoanele pe care te bazezi pentru sprijin. Păstrează un echilibru puternic și sănătos între vechi și nou. Încearcă să fii mai deschis la schimbare și, prin toate mijloacele, să adopți o atitudine mai flexibilă.

Fii practic, pentru că nu are niciun rost să ieși în față înainte de a știi că o poți face. S-ar putea să ai nevoie de sfatul altora cu privire la costuri, probleme legale și cunoștințe practice. Găsirea acestui lucru poate fi cheia pentru a pune bazele unor lucruri serioase și perene și pentru un debut reușit.

Problemele bănești ar putea să revină în prim-plan, întrucât Mercur face pătrat cu Jupiter, cât și cu Pluto în această săptămână. Dacă ai nevoie de bani pentru a investi într-un proiect, nu cere prea mult deodată. Este mai bine să subestimezi decât să exagerezi ceea ce ai nevoie. 

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Gemeni Relațional. Ești un tradiționalist în sufletul tău și cu toate acestea, având în vedere acest lucru și atitudinea ta loială, ai și câteva valori neobișnuite, care ies în prim-plan în anumite situații. Poate fi această latură mai neconvențională care te determină să acționezi într-un mod spontan în ​​zilele acestea. Ești mai deschis și mai liniștit acolo unde păstrezi în mod normal distanța. Dar ce este mai important, este că o adevărată surpriză ar putea fi pe drum.

Stăpânul tău planetar Mercur este prins într-o opoziție tensionată cu Jupiter retrograd,încă de săptămâna trecută, astfel încât s-ar putea să nu poți controla ceea ce îți iese din gură cu privire la viața ta, unei persoane apropiate sau a altcuiva proaspăt cunoscut. Cu toate acestea, în încercarea ta de a te descărca, poți găsi câțiva critici care nu apreciază ceea ce le spui.

Pătratul dintre Soare și Uranus de luni aduce sub lupă câteva noutăți neașteptate și s-ar putea să nu fie foarte ușor de rezolvat. Realitatea unei anumite situații așa zis romantice poate fi ceva dezamăgitor.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Gemeni Profesional. Mulți vor veni astăzi să îți dea sfaturi. Faptul că dai încredere oamenilor, temeiul cunoașterii și practica sunt un confort deosebit pentru cei care sunt în permanență prinși de frenezia vieții profesionale. Poate vrei să începi să percepi altfel timpul.

Treci dincolo de micile dispute săptămâna aceasta, astfel încât să poți vedea imaginea de ansamblu. Există psibilitatea unor conflicte, indiferent dacă îți dai seama sau nu. Obiectul acestora nu este cine are dreptate sau cine greșește, obiectul este îmbunătățirea afacerii tale.

Colaboratorii ar putea fi deosebit de emotivi la începutul săptămânii. Pot aduce vorba despre ceea ce le provoacă stres, iar tu, cel puțin, poți învăța din ceea ce auzi. Mijlocul săptămânii poate aduce confruntări dramatice sau cel puțin un nivel ridicat de nervi din cauza comportamentului cuiva. Va trebui să fii mai diplomat. Este important să spui ce crezi. Punctul tău de vedere original poate ajuta pe toată lumea să facă o treabă mai bună.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Gemeni Financiar. Primești știri despre oportunități de muncă mai bune și îți vin idei despre cum să faci mai mulți bani pe oră. Asta ți-ar face viața mai ușoară, nu? Ai și mult sprijin pentru a face acest lucru. Un accent pus pe Casa a 6-a relevă o nouă abilitate, un nou talent de care nu ți-ai dat seama că îl ai. Fă-l să lucreze pentru tine în orice fel.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Gemeni Sănătate. Aspectele săptămânii îți oferă un memento bun pentru a face din somn prioritatea numărul unu. Amintește-ți că somnul hrănește mai mult decât orice. Mulți oameni se duc la culcare neliniștiți sau agitati. Când toate se liniștește în jur, pentru mulți care nu pot adormi, gândurile se întorc, ceea ce face dificil să se relaxeze și să doarmă. Te poate reamintirea unor obișnuințe din copilărie, care prin rememorare să te ajute să adormi.  Ți-e greu să lași telefonul din mâini, chiar dacă ești epuizat mental și fizic? Încearcă să îl lași în cealaltă cameră sau să îl folosești pentru a face o ședință de meditație sau hipnoză ghidată, concepută pentru a te ajuta să dormi.

Horoscopul pentru fiecare zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top