Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Săgetător

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Săgetător. Gândește-te că o mișcare greșită săptămâna aceasta îți poate provoca dureri de cap mult timp de-acum înainte. Nu îți asuma riscuri necalculate. Ești dinamic, ai încredere în tine și, deși s-ar putea să fii tentat să renunți la formalism, gândește-te de două ori înainte. Păstrează-ți parașuta la îndemână în cazul că trebuie să zbori. Păstrează-ți puterea interioară în loc să simți nevoia să-ți arați spiritul îndrăzneț.

Concentrarea pe Casa a 9-a, sectorului orizonturilor îndepărtate te-ar putea neliniști și să simți oarecare instabilitate emoțională. Dacă nu ai reușit să parcurgi nicio distanță reală în ultimul timp, dorința de a face acest lucru ar putea fi din ce în ce mai puternică. Dacă ai șansa să pleci pe undeva, chiar și în condiții restrictive, îți va schimba starea de spirit. 

De asemenea, săptămâna aceasta, ia-o ușor cu banii, pentru că influxurile neptuniene te-ar putea face să te apuci de ceva de care nu ai nevoie cu adevărat. Poate fi vorba despre o unealtă electronică nouă pentru casă sau pentru divertisment și ar putea fi, repet, foarte tentant, dar nu este momentul să arunci banii pe fereastră. Gândește-te înainte de a merge mai departe.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Săgetător Relațional. Cu energia planetară în joc, nu te mira dacă te îndrăgostești din nou de omul cel mai drag. Pare un paradox și totuși așa este. Dacă ești în căutarea acelei persoane speciale care să intre în viața ta, este posibil să o/îl întâlnești acolo unde vinul și poezia merg mână în mână. Doar nu te aprinde prea repede. Bucură-te de energia dintre voi, dar amintește-ți să continui cu prudență.

Bucură-te de efectul spontan, emoțional al Soarelui din Leo și din Casa a 9-a, a drumurilor lungi, a spiritului de aventură dar și a studiului. Îți place o aventură bună, iar surprizele romantice sunt norma. Nimic nu te poate șoca. Ai încercat aproape orice cel puțin odată!

Trgonul Mercur – Chiron clarifică tot felul de fantezii care ție ți s-au părut interesante, și îți va arăta regresul. 

Energia incertă care însoțește pătratul Soare – Uranus, lasă într-un fel lucrurile deschise. Ar trebui să vă faci mișcare, chiar dacă pare neverosimil, mai ales că îți place să construiești suspans și anticipare.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Săgetător Profesional. Când nu găsești răspunsul pe care îl cauți, încearcă să nu te enervezi și să îi ții cu sufletul la gură pe cei din jur. Ai încredere că va veni și răspunsul. Este posibil să nu vină când vrei tu, dar îl vei avea atunci când va fi nevoie cu adevărat.

Ca de obicei, ești înrădăcinat în centrul unui conflict dificil. Opiniile puternice te-au dus într-o mizerie de care pare că nu mai poți scăpa. Trebuie să te îndepărtezi de câmpul de luptă din când în când pentru a  analiza și a gândi clar.

 Vezi ce ai în comun cu persoanele pe care le ajuți sau pe care le întâlnești la serviciu. Este un timp în care să îți extinzi cunoașterea. Posibil să fii nevoit să echilibrezi responsabilitățile de la muncă cu cele de familie și tu. Fă tot posibilul să înțelegi ce se așteaptă de la voi și apoi să lucrezi pe cont propriu cât mai mult posibil. Folosirea acestei energii constă în analiză și o organizare cât mai bună. La sfârșitul săptămânii vei fii fie manager fie jucător de echipă.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Săgetător Financiar. Probabil că vei fi testat la nivelul departamentului financiar săptămâna aceasta. Sectorul carierei este unul destabilizat, forțându-te să îți faci alte planuri. Nu conta pe multe, aici acum, este mai bine să îți respecți idealurile în timp ce analizezi opțiunile care le ai. Între timp, te descurci pe căi numai de tine știute. De la modul în care te îmbraci până la modul în care vorbești, te gândești la cum să faci o altă impresie persoanelor care contează cel mai mult.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Săgetător Sănătate. Ai face bine să stai departe de dulciuri! Poți fi foarte ușor tentat de ceea ce mănânci. Zaharul și conservanții sunt printre cei mai mari atractori pentru tine. Influxurile astrale care domină teritoriul emoțional în acest moment, pot sugera ideea că ar fi mai bine să rămâni la o distanță respectuoasă față de tot ceea ce te „învârte” în jurul tău. Pe de altă parte, este recomandat tot ceea ce eliberează energia acumulată. Mișcare, meditație, somn – alege sursa de relaxare!

Horoscopul pentru fiecare zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top