Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Vărsător

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Vărsător. Săptămâna este începutul unei perioade interesante din viața ta sentimentală. Este posibil ca relația cu cineva să fi fost importantă pentru tine, dar aceasta este pe cale să se schimbe. Amândoi sunteți pregătiți pentru ceva mai profund. Poate că următoarea mișcare să vă sperie, dar ce este atât de rău dacă vă angajați într-o relație permanentă? Urmărește-ți instinctele, pentru că te vor conduce acolo unde ești menit să mergi.

Soarele este în Casa a 7-a, sectorul relațiilor de orice fel, ceea ce aduce, astfel, oportunitatea de a face bilanțul unei relații cheie, în vederea îmbunătățirii. Și dacă trebuie să rezolvi o problemă, este posibil să nu îți dorești să faci compromisuri.

Dacă ai ratat socializarea în ultimele luni, săptămânile care vine poți interacționa cu ceilalți și să te bucuri de experiența conectării cu cei pe care nu i-ai văzut de ceva vreme.

Mercur în opoziție cu Pluto, indică faptul că memoria unei experiențe trecute ar putea reapare. Dacă acest lucru ar fi fost ceva dureros sau traumatizant, ar merita să-ți faci timp pentru a discuta cu cineva de încredere. 

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Vărsător Relațional. Există momente în care chiar ești copleșit, dar ceea ce trebuie să faci cu energia astrală actuală este să te oprești și să analizezi un atașament afectiv din care nu te poți desprinde de foarte mult timp. Este posibil ca această persoană să încerce cel mai mult pentru a te determina să alergi înainte de a putea merge chiar și să încerce să te împingă spre ceva ce nu ești sigur că vrei să o faci. Nu merge mai repede decât ești capabil să o faci.

Soarele este în semn opozabil, în Leu și aruncă o lumină neașteptată asupra vieții tale amoroase. Personalitatea ta unică, acum mai mult ca oricând, permite unei potențiale femei să vadă ce captură interesantă ești. Personalitatea contează acum mai mult decât afișezi.

Trigonul Mercur – Neptun îți stimulează creativitatea și sensibilitatea, deschizându-ți drumul către o lume cu totul nouă de seducție. Dacă scrii poezie sau a versurile unui cântec trebuie să le dai glas și să fie ascultate.

Ești gata să trăiești câteva fantezii întunecate în timpul opoziției Mercur – Pluto, dar te-ai gândit la posibilele consecințe? Propriile sentimente nu sunt singurele pe care trebuie să le iei în considerare.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Vărsător Profesional. Nu lăsa spiritul tău antreprenorial să se eapore. Este posibil ca probleme mai mari să umbrească planurile tale, dar acesta nu este un motiv ca să nu îți îndeplinești obiectivele propuse. Ține-ți visele în viață, chiar dacă asta înseamnă să le amâni pentru moment. 

Probabil că săptămâna aceasta, te vei enerva cu cei care nu acceptă soluțiile tale. Tendința este să îi judeci aspru și să petreci mai mult timp criticându-i decât să te ocupi de propriul volum de muncă. Concentrează-te pe tine.

Aceasta poate fi o săptămână fericită pentru toată lumea. Termini foarte multe lucrări lăsate în suspensie. Pentru a fi cel mai eficient, va trebui să găsești modalități de a amesteca munca și plăcerea. Este o săptămână în care să te gândești la efectul pe care stresul îl are la locul de muncă. Cu cât oamenii vor simți că lucrurile sunt sub control și sunt capabili să facă ceea ce li se cere, cu atât lucrurile vor fi mai bune pentru toată lumea și vor veni și bani. Ține legătura cu oameni pe care îi respecți.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Vărsător Financiar. Este timpul să iei în considerare ideea de a fi propriul șef dacă vrei cu adevărat, o schimbare. Totul despre felul în care câștigi bani se adaptează în acest moment, mai mult se dublează săptămâna aceasta. Ce vezi că există azi poate nu va mai fi acolo mâine, așa că asigură-te că îți pui banii câștigați cu greu într-un loc sigur. Viitorul pe care îl imaginezi este posibil prin faptul că ai răbdare cu finanțele tale.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Vărsător Sănătate. Săptămâna aceasta se creează o tensiune pe care o simți undeva în zona stomacului. Acest lucru nu înseamnă neapărat o „durere de stomac”! Este mai mult ca o slăbire a voinței, adică „instinctul tău”. Aspect se poate prezenta într-o varietate de moduri: dormit prea mult, alimentație excesivă sau uiți să îți exprimi adevăratele emoții celor cu care ești în relație. Pentru a combate aceste forțe dăunătoare, concentrează-te pe un singur obicei sănătos: bea multă apă în următoarele săptămâni și fă mișcare.

Horoscopul pentru fiecare zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top