Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Taur

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Taur. Lasă latura artistică să vorbească săptămâna aceasta. Adaugă o notă de creativitate oricărui proiect, oricărei situații sau persoane pe care o întâlnești. Lasă lumea fanteziei să se extindă la toate aspectele ființei tale și păstrează-ți mintea deschisă pentru idei și metode noi. Incorporează valorile tradiționale în concepte noi. Noile și vechile metode pot părea incompatibile la început, dar este provocarea pentru tine să le faci să lucreze împreună.

Lucrezi la un plan sau proiect? Înainte de a continua, ar fi înțelept să te asiguri că familia este în ordine. Luna Plină din Vărsător de luni, te încurajează să vă așezați la o discuție amicaă și să asculți ideile și opiniile lor. Dacă ideeile tale are nevoie de modificări înainte de a merge mai departe, acum este momentul perfect pentru a face aceste ajustări.

S-ar putea să dorești să te conectezi cu cineva pe care nu l-ai văzut de ceva vreme, poate pentru că trăiește departe de tine. Cu toate acestea, cu Neptun implicat, persoana primește mesajul tău pe căi subtile. Și ea dorește să ajungă la tine. Ai putea fi surprins să primești un apel sau șansa de a discuta pe messinger cu ea, o întâlnire cât se poate de cordială.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Taur Relațional. Dragostea pentru tine este o aventură și o ușă plină de promisiuni. Dacă dorești să creezi mai mult romantism în viața cotidiană, atunci fii pregătit să fii puțin mai îndrăzneț și să ai cuvintele la tine, cum s-ar spune. Nu fii timid în legătură cu realizările tale dar nici să nu te lauzi prea mult cu talentele tale. Asta te va propulsa literalmente într-o lume nouă și, sperăm, către un nou iubit.

 Soarele blânddar uneori și arzător al Leului adaugă o mulțime de scântei vieții amoroase în această săptămână. Dacă n-ai prea fost în ape sentimentale în ultima vreme, s-ar putea naște  acum o mișcare semnificativă în direcția aceasta.

Să speri este cel mai bun lucru în timpul opoziției Mercur-Jupiter, așa că poate fi jenant dacă lucrurile se dovedesc dezamăgitoare până la urmă. Dacă te-ai lăudat cu ceva pe rețelele de socializare și nu s-a întâmplat, pregătește-te pentru câteva comentarii neplăcute.

Pătratul dintre Soarele din Leu și Uranus în weekend, creează apăsare și emoție. Când ești între două opțiuni, lasă soarta să le rezolve. Orice s-ar întâmpla, lasă să se întâmple.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Taur Profesional. Cu toată energia din ultima vreme, ți-a fost greu să te oprești și să planifici. Acum este momentul să te oprești și să consulți harta. Ia în considerare unde mergi înainte de a pune piciorul pe pedală și a conduce fără un scop anume.

Vei fi certat astăzi de un coleg de muncă sau de un șef pentru că ești puțin prea nechibzuit. Nu încerca să îți argumentezi izbucnirile deoarece acest lucru nu va face decât să înrăutățească conflictul. Cel mai probabil, persoana cu care lupți are dreptate.

Este o zi puternică pentru parteneriate sau orice întâlnire care necesită diplomație. Aceasta este o săptămână numai bună pentru o analiză atentă, reorganizare și îmbunătățirea tehnologiei. Mijlocul săptămânii ar putea aduce stres continuu într-un moment de criză. Nu este nimic rău în a spune unui superior că nu poți ignora un anumit comportament. Fă acest lucru în ideea că ceri ajutor. Este un moment bun pentru proiecte de echipă și planificare detaliată. Urmărește cu atenție fluxul de bani care vine acum.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Taur Financiar. Săptămâna aceasta energia de a duce la bun sfârșit lucrurile. Ești activ  și afirmativ, așa că nu este bine să stai și să aștepți ca alții să deschidă ușile pentru tine. Ai impulsul interior de care este nevoie și instrumente pentru a ajunge acolo unde trebuie să fii pentru a câștiga mai mulți bani. Vorbește fără să fii prea arogant sau conștient de sine.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Taur Sănătate. Atmosfera astrală de săptămâna aceasta indică o perioadă de recunoaștere emoțională. Acest lucru poate fi dificil pentru unii care tind să se simtă recunoscuți doar atunci când sinele exterior primește atenție. Aspectul în joc reprezintă energia interioară. Cu alte cuvinte, nu este vorba despre felul în care arăți, despre cum te îmbraci sau cine vrei să„pari”. Acest tranzit se regăsește la nivel interior. Pentru a te ajuta, încercă să faci niște exerciții cardio urmărind lecțiile online și care se concentrează în principal pe aspectul respirator al acestei discipline.

Horoscopul pentru fiecare zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top