Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Leu

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Leu. Ai grijă că ești prea critic săptămâna aceasta. Iar Luna Plină din Vărsător accentuează acest lucru. Probabil că vei îndepărta oamenii dacă nu ești atent la modul în care te exprimi. Cred că este un moment bun pentru a asculta și a primi, în schimb, și nu pentru a furniza informații. Lasă lucrurile să se încingă o vreme înainte de a lua decizii majore. Ești mai ușor să găsești un echilibru în situația în care încetinești și dai puțin înapoi.

Soarele este în semnul tău, așa că ești în elementul tău și mi se pare normal să nu ai răbdare ci să începi să pui în aplicare planurile și proiectele pe care le-ai tot amânat atâta amar de vreme.

Cu toate acestea, începutul de săptămână te poate găsi într-un moment de cotitură. Te gândești dacă să reunești familia pentru a discuta despre ceva important, nu de alta dar ești încurajat să asculți părerea familiei, deoarece acest lucru ar putea fi crucial pentru succesul ideii tale.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Leu Relațional. Urciorul nu merge de multe ori singur la apă spune un proverb arab. Se pare că de asta vei avea parte săptămâna aceasta, ai crezut că totul merge bine de la sine, fără să faci nimic, și brusc ai revenit cu picioarele pe pământ, dezumflat. Zile ca acestea sunt inevitabile, este doar o perioadă mai emoțională, așa că păstrează-ți calmul și speranța. Nu înrăutăți situația luptând împotriva ei. 

Farmecul tău este irezistibil pe măsură ce Soarele trece prin semnul tău carismatic și dacă cineva ți-a spus nu, în trecut, încearcă din nou acum. Nu va putea să îți reziste, nu de data aceasta.

Triungonul Mercur-Neptun de marți, te ajută să-ți comunici dorințele în mod creativ, dar poate nu atât de eficient. Asigură-te că punctul tău de vedere este clar înainte să aștepți un răspuns de la cineva căruia i-ai trimis un mesaj sau un SMS.

Pătratul Soare – Uranus încheie imprevizibil sfârșitul de săptămână, mai ales când citești ceva cu subînțeles sau surprinzător pe FB. Ar trebui să aștepți până când sunt dezvăluite mai multe detalii sau să faci o anchetă independentă? Răspunsul nu este clar.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Leu Profesional. Nimic nu pare iasă săptămâna aceasta. Pentru a înrăutăți lucrurile, cei care ți s-au opus deschis acum câteva zile, prosperă. Nu este un moment să regreți sau să te întorci înapoi. În schimb, trebuie să rămâi pe drumul tău și să ai încredere că și vremea ta va veni curând.

Tensiunile legate de muncă continuă să se dezvolte și se pare că nu există niciun final la vedere. Fă-ți timp pentru a-ți conserva sănătatea. Să fii prea prins în drama profesiei este periculos.

Munca poate fi stresantă la începutul săptămânii. Încearcă să analizezi relațiile cu oameni cu care pare să nu fie ușor să lucrezi. Fii gata pentru cereri suplimentare în această săptămână. Este posibil să fii nevoit să renunți la timpul petrecut la birou și să încearcă să aranjezi lucrurile de  acasă câteva zile. Cu cât poți fi mai simpatic, cu atât vei avea mai mult succes. Sfârșitul săptămânii este un moment pozitiv pentru a călători sau reînnoi contacte vechi și pentru a-ți îmbunătății cariera acolo unde există, dar și pentru găsirea unui loc de muncă, dacă nu ai unul.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Leu Financiar. Ai dreptate cum faci ca lucrurile să meargă din această săptămână. Trebuie să stopezi cheltuielile aiurea și să te gândești la cum poți ieși din datorii. Este posibil să plătești tot ceea ce datorezi, dar va merita mult efortul. Cei dragi mizează pe tine. Viitorul comun poate depinde de mișcările financiare pe care le faci acum.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Leu Sănătate. Cu cât poți fi mai sincer cu tine, cu atât vei avea mai multe șanse să îți îndeplinești obiectivele. Renunță să îți tot plângi îndoielile pe care le ai în legătură cu capacitatea ta de a urmări cum se desfășoară lucrurile și vei găsi curând un partener cu care să faceți exerciții, chiar dacă este program videochat. Vorbește deschis despre problemele legate de mâncare și vei deveni mai sigur cu problema abordări și creerii de strategii pe care altfel le-ai fi evitat prea mult timp. Orice ai păstra în tine din cauza fricii de ridicol sau de expunere, va ieși la suprafață. Vei afla însă și că adevărul te va elibera. Nu ești singura persoană din lume care poartă pe umeri aceste poveri afective.

Horoscopul pentru fiecare zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top