Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 4 - 10 Mai 2020 - BALANȚĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 – BALANȚĂ

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Balanță. Un prieten sau un coleg ar putea să îți trimită o serie de informații utile. Poate implica orice, de la tendințele pieței bursiere la o viitoare nuntă, de la chestiuni oculte și metafizice la cele cât se poate de realiste. Orice ar fi, ți se va părea captivant și vei dori să le parcurgi cu atenție.

Concentrarea planetelor din Casa 1 a personalității și a conștientizării de sine, este îmbunătățită de trigonul dintre conjuncția Soare – Mercur și conjuncția Jupiter – Pluto te-ar putea încuraja să te eliberezi de situațiile care te-au blocat până acum.

Dacă vă simțiți presat sau te obosesc anumite situații și circumstanțe, să știi că nu trebuie să le faci față singur. Ajutorul unui terapeut sau consilier îți poate permite să te cufunzi profund în sine și să înțelegi ceea ce dorești cu adevărat de la viață. 

Joi ți-ar putea aduce un mic vânt sau un cadou la care râvnit de ceva timp. În sfârșit, ai grijă la mesajele de la sfârșit de săptămână care ar putea provoca confuzii, duminică.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Balanță Relațional

Mișcarea planetelor acționează astăzi pentru a aduce o anumită problemă în atenția ta. Dacă te-ai tot gândit la ziua în care ar trebui să triezi acest lucruri, iată că momentul tocmai a sosit. Totuși, nu trebuie să fie ceva teribil de care să te temi. Poate fi doar descurajant, deoarece te mergi în necunoscut. Lasă deoparte temerile și fă doar primul pas.

Luna în Scorpion, la mijlocul săptămânii, te face om de casă. S-ar putea să fii tentat să renunți la o prietnie doar pentru că preferi să stai acasă. Compromis constă în a petrece o seară liniștită la domiciliu versus ieșirea să plimbi câinele și să stați la taclale. Vedeți cum vă puneți de acord cu legea.

Pătratul Lună-Saturn de joi îți aduce curajul să vorbești cu cineva pe care nu ai avut tupeul să-l abordezi în ultima vreme, dar evită să fii insistent. Dă-le timp să le fie dor de tine colegilor de serviciu, înainte de te întoarce la muncă.

O lună dramatică în Săgetător, la sfârșitul săptămânii, te aduce în centrul atenției și te face să vrei mai multă atenție decât de obicei. 

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Balanță Profesional

Fii atent la ceea ce spui pentru că vorbeletale pot stârni reacții contradictorii. Nu îți tăia craca de sub picioare singur spunând lucruri care sunt împotriva propriilor dorințe personale și convingeri interioare. Folosește tensiunile în avantajul tău. Lasă acest disconfort să te stârnească pentru a obține ceva mai mult decât ați crezut că este posibil. Alternativa este să te dezici de tine însuți – iar acest lucru nu te va duce nicăieri în aceste momente dificile.

Și pentru că relațiile la locul de muncă ar putea fi stresante, s-ar putea să simți nevoie puternică de a te apăra, mai ales dacă lucrurile nu par bune. Lucrurile ar putea fi mai grele decât te-ai aștepta, cu atât mai mult dacă nu ești tocai un om flexibil. Oricât de mult încerci să menții lucrurile la un loc, este posibil să îți lipsească pasiunea sau dorința de a gestiona eficient totul. Fă tot posibilul pentru a păstra lucrurile simple și a face doar ceea ce este de așteptat. Nerăbdarea poate lucra  împotriva ta.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Balanță Financiar

De obicei, ești pregătit să fai și să investești bani doar pentru că ești conștient de propria securitate, de regulă. Acum securitatea ta stă în modul în care vorbești cu ceilalți și îți creezi imaginea. Poți să te și deplasezi la birou, dacă este nevoie ca să rezolvi o serie de probleme financiare. Orice dezavantaj cu care te confrunți acum sunt temporare și sunt menite să te învețe ceva despre propriile resurse, rezistență și ingeniozitate.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Balanță Sănătate

Dacă ai chef să te răsfeți astăzi, va merita să te gândești cum o vei rezolva dacă partenerul are chef să doarmă. Oricum vei face o masă ca de sărbătoare cu lumânări flori și tot tacâmul. Face câteva exerciții dimineața înainte de a te așterne pe lucru, astfel încât corpul tău să fie cu adevărat gata pentru răsfățul la care ți-l supui. Mâncarea ușoară te va ajuta pe urmă să te răsfeți în propriul spa, cu lumânări, o baie fierbinte și multă spumă. Uleiul de magnolie ar fi alegerea perfectă pentru curățarea fizică și psihică.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top