Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 4 - 10 Mai 2020 - RAC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 – RAC

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Rac. Te-ai gândit în ultima vreme, că dacă trece periada aceasta de limitări, îți vei face abonament la o aplicație de fitness sau să comanzi echipamentul pe care îl dorești și care promite un antrenament complet? Dacă da, acum ar fi momentul să o faci și să te angajezi cu adevărat în aceste lucruri. Dacă nu îți poți permite cheltuieli suplimentare în acest moment, poate vei căuta alternative mai ieftine. 

Legătura cu ceilalți pare să fie intensă și ar putea deveni și mai aglomerată, deoarece Mercur este conjunct cu Soarele în Taur, toată săptămâna.  S-ar putea să fii conectat cu oameni pe care îi simți ca pe o gură de aer curat. Pot face o schimbare revigorantă față de mulțimea obișnuită și ai putea fi foarte atras de ei.

Joi ar putea aduce o legătură neașteptată în drumul tău și care are ceva special. S-ar putea ca acea persoană să te scoată din ritmul tău obișnuit, deoarece nu îi este frică să își spună părerea și ar putea contrazice ceea ce majoritatea oamenilor cred despre ea.

În plus, joi, luna este în Scorpion, în Casa a 5-a care este și o casă a investițiilor mici și s-ar putea să pui la îndoială costul unei prietenii sau chiar un membru al clubului la care ai aderat recent. Dai mai mult decât recuperezi? Dacă da, este timpul să faci ceva în acest sens.

În sfârșit, duminică, un vis ar putea prezice evenimente viitoare. Fii pe fază.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Rac Relațional

Dacă cineva de care îți place pare să fie confuz sau prea pătimaș, atunci se poate datora atmosferei cerești de săptămâna aceasta. Partenerul este preocupat de rezolvarea unei anumite probleme și nu va accepta nicio scuză. Este posibil să nu reușești să ieși din jocul acesta. Deși te poate face să te simți deznădăjduită, curând vei zâmbi – nu-ți face griji.

Când luna va trece joi prin Scorpion, s-ar putea să fii mai stăpân pe tine decât de obicei. Este greu să nu iei anumite comentarii din partea unui fost, personal, chiar dacă probabil nu le-au spus cu această intenție.

Mercur este în Taurul săptămâna aceasta, astfel încât comunicarea ta să fie tributară  sentimentelor de incertitudine sau de nesiguranță. Nu știi de ce te simți așa, dar nici nu poți aștepta până trece de la sine.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Rac Profesional

Conjuncția Soare – Mercur de la începutul săptămânii, aduce vești la care poate nu te-ai așteptat, dar asta nu este rău. Nu ești cel mai bun când vine vorba să te lași dus de val, dar ai putea să vezi partea pozitivă a acestui lucru dacă încerci.

Forța ta profesională rezidă în rezervele tale interioare. Orice ai simți – mânie, tristețe, regret, frică – poți folosi aceste sentimente în avantajul tău. Acceptă-le și folosește-le ca și combustibil. În tine, vei găsi puterea și energia pentru a avea succes.

Este o perioadă foarte bună, așa că orice lucru care pare să blocheze capacitatea de a face treabă nu trebuie să fie de durată sau serios. În timp ce încă mai funcționezi în ceea ce se resimte ca un spațiu restrâns, ai încredere că în curând vei ieși din situațiile care par să nu ducă nicăieri. O atitudine prea deschisă cu colaboratorii te-ar putea face să fii prea optimistă sau generoasă. Concentrează-te pe ceea ce trebuie să faci tu mai întâi și abia apoi ajută-i pe ceilalți.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Rac Financiar

Această perioadă vizează aspecte armonioase care aduc iubirea în viața de acasă și permit să apară sentimente și amintiri. În același timp, ești încurajată să te deschizi spre ele și poate chiar să le folosești ca teme și informații care apar acum, pentru te călăuzi și a aduce informții legate de planul financiar. Permite imaginației să dea năvală și s-ar putea să constați că ești plin de idei grozave care vor genera mai mulți bani pentru tine și familia ta.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Rac Sănătate

Planetele sugerează ideea schimbării. Știi că obiceiurile nesănătoase nu vor dispărea decât dacă faci ceva pentru a le schimba. Cel mai important obicei pentru tine este somnul. Acesta permite organelor să se odihnească, celulelor să se regenereze și oferă minții conștiente o pauză. Fă din somnul de calitate o prioritate. În primul rând, adoră-ți patul! Fă din acesta, refugiul de confort. De asemenea, fă suficientă mișcare în timpul zilei, astfel încât să fii obosit la culcare.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top