Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 4 - 10 Mai 2020 - SĂGETĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 – SĂGETĂTOR

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Săgetător. Relațiile cu colegii ar putea fi unele de cooperare săptămâna aceasta. Comunicarea ar trebui să fie deschisă și sinceră și, probabil, măcar o dată vei putea ajunge la toți cei cu care ții legătura la telefon sau prin mail, fără să fie nevoie să aștepți mult pentru a răspunde. 

Deși este bine să te organizezi, accentul astral din prezent te încurajează să faci acest lucru într-un mod care îți permite mai multă libertate. Mercur este în Casa a 6-a,a stilului de viață și te încurajează să găsești o anumită rutină care să se potrivească situației. Săptămâna aceasta, Mercur te inspiră să cauți soluții care îți pot îmbunătăți jocul fără să fii în fiecare zi la fel.

În plus, Luna din Scorpion te poate încuraja să ieși din zona de confort. Acceptă câteva provocări noi în viața de zi cu zi și imediat lucrurile pot deveni mai interesante.

Venus este în Gemeni, în Casa a 7-a, a relațiilor și este excelentă pentru romantism. În sfârșit, te poți afla în centrul interesului cuiva duminică dar fii atent ca această persoană să nu cumva să încerce să îți infuențeze o decizie importantă

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Săgetător Relațional

Mișcarea planetelor îți oferă săptămâna aceasta toată energia suplimentară de care ai nevoie pentru a îndeplini un anumit obiectiv. Viața sentimentală s-ar putea să nu fie niciodată aceeași, deoarece această misiune particulară privește persoana la care ții. La început, părea că foarte multe obstacole vor fi în calea voastră, unele au fost atât inutile, cât și nedrepte. Astăzi ești în situația de a face ceva în acest sens. Ești o forță cu care ar trebui să o iei în calcul și să fii practic, de neoprit.

Deoarece Luna tranzitează Scorpionul la mijlocul săptămânii, probabil ai să accepți scuzele altora. Chiar dacă simți că nu spun adevărul, preferi să îi lași să fiarbă în suc propriu decât să te confrunți cu ei.

Pătratul dintre Uranus și Saturn, este frustrant, deoarece eforturile tale vor trece neobservate. De ce să mai încerci, dacă nu poți face fi observat? Ai răbdare.

Mintea ta este deschisă și pregătită pentru experiențe noi în timpul conjuncției Mercur-Soare din timpul săptămânii, așa că pregătește-te pentru o anumită emoție. Stilul tău de a comunica chiar dacă este neregulat, are un sens bine definit.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Săgetător Profesional

Există energii diferite care curg între tine, șeful tău și colegii de muncă, dar nu lăsa aceste semnale amestecate să se confunde și să te arunce într-un vârtej din care nu știi cum vei ieși. Vei avea succes dacă te concentrezi pur și simplu pe pozitiv. Concentrează-te asupra a ceea ce funcționează bine și abandonează ceea ce nu este.

Nu încerca să traversezi singur toată tărășenia. Trebuie doar să îți faci timp și să îți faci treaba bine. Nu uita, calitatea este mult mai bună decât viteza. Pe lângă că vei fi respectat, vei primi și o sumedenie de laude din partea echipei și a șefului sau clientului când vei finaliza o asemenea sarcină.

Stimă de sine sporită este farmecul tău acum. Fă tot posibilul să rămâi calm, indiferent la cum se comportă ceilalți. Intuiția ta despre oameni și situații va funcționa ceas. Este un moment bun pentru întâlniri în echipă online și de elaborarea de programe și de proceduri. Poți fi foarte influent dacă vrei să vorbești despre ceea ce știi că este corect. Pe de altă parte, este o ocazie excelentă de a-ți lua și ceva timp liber.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Săgetător Financiar

Activitatea ta afectează grupuri, politică și angajarea independentă. Este un moment excelent pentru a-ți trece în revistă contactele și a vedea cum s-ar putea să te ajute să dezvolți o idee nouă într-un produs sau serviciu generator de bani. Ai know-how-ul de care ai nevoie, dar o altă persoană are banii sau conexiunile pentru a le duce la nivelul următor.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Săgetător Sănătate

Deseori faci declarații care sunt mai profunde decât ai crede, lăsându-i pe oamenii să se aștepte la mai mult decât ai crede de la tine. Dacă te simți puțin în contact cu tine însuți, ia-ți timp pentru îngrijirea de sine. Pregătește-ți cea mai sănătoasă sau cea mai reconfortantă cină cu ce ai la îndemână. Apoi o baie fierbinte și du-te la culcare devreme, cu cartea preferată. Acest lucru te va ajuta să știi unde stai și să restabilești legătura cu tine însuți/însăți – să te conștientizezi astfel mai mult.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top