Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 4 - 10 Mai 2020 - TAUR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 – TAUR

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Taur. Dorință bruscă de a-ți extinde orizonturile cunoașterii ți-ar putea da imboldul, ție și partenerului de viață, de a te reîntoarce pe băncile școlii, pentru a aprofunda o serie de cunoștințe dobândite empiric. Școala pe care o ai în vedere ar putea fi însă într-un alt oraș sau chiar într-o altă țară. 

Mercur se alătură Soarelui și ar putea iniția mai multe activități. Poți fi cu adevărat în elementul tău și dornic să-ți exprimi calitățile prin planuri și proiecte cu relevanță personală. Dacă ai un plan îndrăzneț în minte, să nu te îndoiești de tine. În schimb, fii dispus să ieși din zona de confort și să încerci să faci lucruri noi.

Deoarece Mercur se depărtează de Uranus, ți-ar putea fi mai ușor să te concentrezi pe activități banale, să cauți idei, informații și oportunități care pot face o diferență radicală în viața ta.

Luna în Balanță, la mijlocul săptămânii, poate fi ocazia să revizuiești un proiect de casă sau de familie și să iei în considerare dacă să continui cu el sau nu. Dacă te simți entuziast, este un semn bun ți ar trebui să duci lucrurile mai departe.

Ia-o ușor cu achiziționare de electrocasnice, duminică, deoarece este posibil ca ceva să nu fie chiar atât de bun precum pare.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Taur Relațional

Dacă ai o părere vis-à-vis de o relație actuală, este momentul să confirmați acest lucru. Atmosfera astrală de săptămâna aceasta sugerează că, deși nu este întotdeauna posibil să fii întoteauna cu persoana potrivită, să continui să îți trăiești viața. Acest lucru nu numai că susține spiritele înalte, dar poate aduce și modificările dorite. 

Acordă o atenție deosebită mailurilor, SMS-urilor și tuturor mesajelor de socializare pe măsură ce Mercur stăpânul comunicării,  se deplasează prin semnul tău eficient la începutul săptămânii. Aflarea informațiilor de care ai nevoie  este mai importantă decât viteza de transmitere.

Sextilul dintre conjuncția Soare – Mercur și Neptun, de la începutul săptămânii, scoate în evidență inconsistența unor lucruri nespuse, greu de ignorat. Se pare că, cu cât încearcă cineva să facă o impresie bună, cu atât mai puțin face acest lucru.

Conjuncție Marte-Uranus de la sfârșitul săptămânii, se formează tocmai la timp pentru a adăuga o anumită emoție neașteptată planurilor tale. Cu cât te lași mai mult dus de val, cu atât vei gestiona mai bine timpul.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Taur Profesional

Starea de spirit generală te solicită să fii mai vorbăreț, dar chiar acum ți-ai dori doar să fii lăsat în pace. Este în regulă. Nu există nimic care să îți ceară să renunți la presiunea de la egal la egal. Faci cum crezi. Viața ta îți aparține.

Energia fizică este puternică și te ajută să perseverezi prin provocările săptămânii. Unele persoane pot avea o energie agresivă cu impact asupra celorlalți. Încearcă să nu iei nimic personal. Această agresivitate este determinată și de starea de fapt pe care o parcurge toată lumea nu este doar problema lor sau a ta. 

Ai putea descoperi că unele domenii în care lucrurile au întârziat în sfârșit par să arate un oarecare progres. Ai răbdare cu o persoană care pare foarte atentă la ce se petrece în jur sau căreia nu îi plac compromisurile. Situațiile care par să treacă de la o criză la alta se confruntă și cu lipsa unui management clar. Fă tot posibilul să faci ce ai de făcut oriunde te-ai afla. Stai cât mai mult în preajma oamenilor care îți apreciază eforturile.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Taur Financiar

Acum te gândești cum să împrumutați niște bani pentru a ieși dintr-un moment dificil sau pentru a investi într-o mică afacere. Este ce știi că contează. Ia în considerare să vorbești și cu membrii familiei, prietenii și alte părți interesate, pentru consultanță și eventual sprijin financiar.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Taur Sănătate

Aspectele planetare de săptămâna aceasta te-ar putea face să te simți un pic mai liber decât în ​​mod normal. Chiar dezlănțuit! Nu ești sigur de ceea ce crezi, dar ești mai flexibil în ceea ce privește unde mergi și ce faci, posibil să fii char mai dispus spre intimitate

sau spre drăgălășenie cu ceilalți. Tu oricum ești curis de la mama natură. Aplică această curiozitate și la membrele tale – mâini și picioare, acceptând să faci exerciții fizice ușoare – cum ar fi extensia blândă a acestora. Vei beneficia enorm de pe rma respirației profunde în timpul acestor exerciții.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top