Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 4 - 10 Mai 2020 - VĂRSĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 – VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Vărsător. Săptămâna aceasta s-ar putea să fii prins cu bilanțul financiar al conturilor tale, te intersează cum stai la capitolul finanțe. Va trebui să o faci, deși preferi să fii în altă parte. De asemenea, totul poate părea un pic confuz. Dacă te concentrezi, ar trebui să închei rapid și să găsești și alte resurse de rezervă. 

Mercur este conjunct cu Soarele în Taur, în Casa a 4-a, a familiei și a rădăcinilor și pe măsură ce această planetă a logicii se deplasează în sectorul familiei tale, poate încuraja tot felul de conversații, ceea ce te determină să ajungi să promovezi vindecarea și înțelegerea.

Cu toate acestea, prezența lui Uranus în această zonă, ar putea face să te simți un pic agitat, iar acest lucru ar putea duce la dorința de schimbare și la o provocare constantă. Te-ai putea mișca foarte mult cu Uranus care tranzitează zona originilor, în următorii ani. Dar s-ar putea să te bucure să ai prieteni și oameni diferiți care să scoată ce este mai bun din tine.

O întâlnire, joi, te-ar putea aduce în situația de a-ți face un nou prieten care îndeplinește dorința de emoție și conversație plină de viață. Venus în Gemeni poate să te bucuri de viață și, în general, să te distrezi mult.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Vărsător Relațional

Dacă ai obosit să acoperi același vechi teren în conversațiile voastre, atunci ți-ar fi de folos să te muți în unele cercuri noi, în special cu susținerea astrală din această săptămână. Caută forumuri și grupuri online axate pe un subiect care te interesează în mod deosebit. Poți să nu știi nimic despre unele subiecte sau poți fi un expert, nu contează. Ceea ce este important, sunt noile conexiuni pe care le vei face, arătând ce este important pentru tine.

Modul în care comunici cu oamenii este tonifiant cu Mercur aflat încă în Taur la începutul săptămânii. Dar, deși nu ieși la fel de mult ca de obicei, nu înseamnă că nu nu ți-ai dori să o faci.

Pătratul Uranus-Saturn care apare la scurt timp după aceea, va face să te întrebi care este jocul final. În mod normal, nu dai atenție rezultatelor, dar acum vrei să primești un răspuns imediat sau să auzi opinia cuiva.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Vărsător Profesional

Fii mai critic cu propriile idei. Da, este greu de făcut ceva atunci când lucrezi izolat, dar de multe ori ești atât de prins de entuziasmul noilor idei care se nasc, încât nu ești în stare să vezi limita dintre realitatea și fantezie. Energia săptămânii te va ajuta să faci această distincție.

Cineva despre care ai crezut că este prietenul și aliatul tău va spune ceva care va face să-ți clocotească sângele în vene. Reacția automată este să îi întorci spatele acestei persoane pentru totdeauna. Privește însă situația dintr-o perspectivă diferită. Această persoană îți face de fapt, o favoare.

Ești cel mai fericit când ai șefi sau colegi de încredere. Oamenii care sunt mai neliniștiți, au ieșiri nepotrivite sau sunt mai împrăștiați, te pot călca pe nervi. Ai răbdare cu oameni al căror temperament diferă de al tău. Problemele pe care le-ai avut la locul de muncă vor începe să se ușureze. Este un moment excelent pentru formare sau educație suplimentară care să îți susțină talentele. O precauție extremă sau autoprotecția pot bloca cu ușurință fluxul de idei.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Vărsător Financiar

Un aspect luminos aduce șanse în casa a 2-a a banilor proveniți din muncă proprie, dar și în Casa a 9-a, a educației aprofundate, a limbilor străine și a spiritualității. În ultima perioadă, te-ai gândit mult la viitor întrebându-te, cum să îți aduci produsele și serviciile pe o piață mai largă. Pe măsură ce iei în considerare pașii necesari pentru a face acest lucru, nu respinge ideile care par cele mai nebunești. Poți găsi susținători în cele mai ciudate locuri.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Vărsător Sănătate

Este timpul să începi să te gândești care dintre obiectivele tale sunt bune pentru sănătate. Nu există nici o modalitate de a-ți atinge ținta dacă ești un morman de gânduri. Asigură-te că ai tot ce îți trebuie pentru a gândi clar, cu minte limpede. Dacă consumi legume proaspete și le poți tolera, ia în considerare consumul de sfeclă, de roșii și de legume de culoare verde închis care ajută la curățarea ficatului. Cel mai mult însă concentrează-te pe dezvoltarea obiceiului de a face exerciții fizice ușoare aproape în fiecare zi.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top