Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 4 - 10 Mai 2020 - GEMENI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 – GEMENI

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Gemeni. Câteva idei noi privind extinderea orizonturilor tale la un anumit nivel ar putea veni săptămâna aceasta dintr-o sursă neașteptată, poate prin intermediul viselor sau viziunilor. Dacă o idee vine pe calea visului sau ai o sclipire de moment, nu le ci notează-le. Probabil că este nevoie de o atenție deosebită, dacă nu de altceva. Se impun unele cercetări și, eventual, consultă-te cu persoane cunoscute. Gândește-te și la asta!

Concentrează-te asupra zonei spirituale care se acentuează încă de luni, pe măsură ce Mercur face conjuncție cu Soarele. S-ar putea să îți fie mai ușor să îți ordonezi sentimentele și să vorbești despre ele într-un mod la care ceilalți se pot raporta. Poția avea dorințe neașteptate și gânduri care te încurajează să suni pe cineva, să mergi la birou sau să cauți informații online. Dacă da, urmează-ți intuiția deoarece poate duce la câteva descoperiri și prietenii minunate. Nu te îndoi de aceste sentimente. Ai încredere în tine.

Joi ai putea aduce o perspectivă nouă sau poate găsești în somn, soluția unei probleme. S-ar putea să vină din senin și poate te întrebi de ce nu te-ai gândit niciodată la asta.

Nu crede tot ce auzi duminică. Dacă te intrigă ceva, verifică și cercetează, dar nu scăpa din vedere că nu tot ce sclipește este aur. 

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Gemeni Relațional

Atmosfera astrală te încurajează astăzi să începi altceva. Deși aceste cuvinte pot fi suficiente pentru a te atrage în jocul inimii, nu le lăsa, deoarece acesta ar putea fi cel mai bun lucru pe care ți l-ai permis să îl faci după mult timp. În profunzimea ființei tale știi că asta îți dorești cu adevărat, așa că pregătește-te să o faci.

Cum stăpânul tău planetar, care se mișcă oricum rapid, vorbesc de Mercur, este în Taur toată săptămâna, încetinești și începe să depui eforturi suplimentare în comunicare. Nu renunța însă să încerci să ajungi la inima cuiva chiar și atunci când nu primști niciun răspuns immediate. 

Luna trece prin Săgetător la sfârșitul săptămânii, așa că s-ar putea să îți dorești mai multă atenția decât de obicei. Partea frumoasă este că ești adesea atât de neatent, încât nici măcar la tine nu poți fi atent!

Te-ai obișnuit să vezi postări neașteptate pe rețelele de socializare sau să auzi tot felul de bârfe când are loc conjuncția Soare – Mercur, cum vor fi cele de la sfârșitul săptămânii, dar nu te lăsa influențat de ele. 

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Gemeni Profesional

Persoanele cu care vei comunica săptămâna aceasta, vor fi benefice pentru cariera ta, chiar dacă aceste conversații nu se întâmplă într-un context legat de muncă și mai ales au loc atipic, în fața calculatorului. Doar să fii tu însuți, vei atrage automat oameni buni și care să te susțină de partea ta.

Norocul este cu tine, așa că profită de oportunități când apar. Cu toate acestea, evită îndoielile pentru că nu ai nevoie de ele. Nu este nevoie să fii nici atent atunci când știi că în ceea ce te privește pe tine este cel mai bun lucru așa că vezi-ți de ceea ce ai de făcut.

Ai putea avea însă o atitudine nerealistă față de ce se așteaptă de la tine și care trebuie corectată din mers, cum s-ar spune. Dacă te transformi pe tine însuți/însăți sau simți că nu trebuie să te comporți așa, oprește-te. Grija sau sentimentul că nu te poți controla nu au ce să caute în situația actuală. Poate dorești să mergi mai departe pentru a rezolva problemele pe care le întâmpini doar pentru a găsi căile de acțiune cele mai bune. Fă tot posibilul în acest sens. Lucrurile vor deveni mai ușoare curând.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Gemeni Financiar

Acum ai sprijinul Universului pentru a câștiga bani prin orice mijloace care implică dragostea, relațiile, familia, copiii și activitățile distractive. Relațiile personale sau profesionale pot oferi cele mai bune idei pentru produse sau servicii pe care să le oferi clienților tăi. Ai șanse foarte mari să o faci.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Gemeni Sănătate

Dacă te simți în formă, este posibil să impresionezi săptămâna aceasta cu noi talente. Poate că nu intenționezi să flirtezi, chiar dacă alții vor crede altceva. Dornita ta de a fii alături de ceilalți este insațiabilă! Uneori însă această energie îi copleșește pe ceilalți. Asigură-te că te apuci serios de exerciții aerobice pentru a experimenta o stare cât mai bună a sănătății. Dragostea, grija și îngrijorarea îi va copleși ceilalți profund. Ignoră lucrurile rapide!

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top