Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 4 - 10 Mai 2020 - BERBEC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 – BERBEC

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Berbec. Chestiunile legate de carieră ar putea să te preocupe săptămâna aceasta încă de luni. O schimbare bruscă în ceea ce privește munca te poate catapulta într-o poziție la care ai sperat să ajungi la un moment dat dar parcă nu așa de repede. Venus continuă să se miște prin Gemeni și în sectorul comunicării, ceea ce te poate face nu doar plăcut ci și convingător. Dacă ești în căutarea unei conversații spumoase, plină de viață și a  flirtului, ai putea atrage atenția.

Mercur este în Taur și poate pune accent pe viața practică. Este un moment bun pentru a te organiza, mai ales când vine vorba de acele lucruri care încurajează bunăstarea și securitatea. De exemplu, planificarea și cumpărăturile pentru mese sănătoase te pot ajuta să mânci mai bine și să economisești bani. Deoarece această planetă plină de viață face conjuncție marți cu Soarele, există șanse să apară niște cheltuieli neplanificate – cărți sau cursuri care te-ar putea face să crezi pe moment, că sunt o investiție bună.

Duminică, s-ar putea să fii dornic să vezi un film sau citești o carte bună, lucruri care te îndepărtează de problemele tale zilnice și face să plonjezi în aventuri de neuitat.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Berbec Relațional

Configurația astrală actuală te încurajează să organizezi o petrecere improvizată și să îi inviți online pe cei care în prezența cărora te simți bine. Săptămâna este una de relaxare și de a face haz de necaz. Crează o atmosferă de calm, căldură și grijă, ronțăind snackuri și discutând o mulțime de lucruri. Cineva special va aprecia cu siguranță eforturile tale și nu va fi timid să ți-o spună deschis. 

Mercur, stăpânul comunicării, este încă în Taur săptămâna aceasta, și susține eforturile tale de a flirta. Te interesează mai mult să seduci prin cuvâmt, ceea ce reprezintă o întoarcere de 180 de grade față de abordarea ta rapidă și obișnuită.

Conjuncția Soare – Mercur de marți, poate provoca confuzie și neînțelegeri, mai ales dacă încerci să te repezi cu capul înainte ca berbecul care ești. Dacă primești un SMS sau un mail care te face să zâmbești, tranmite expeditorului că ți-a făcut ziua mai frumoasă.

Luna intră în Săgetător în weekend, ceea ce poate disipa emoția a ceva ce așteptai cu adevărat. Nu uita însă că doar pentru că cineva respectă regulile ar trebui să fie și plictisitor!

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Berbec Profesional

Mintea îți este limpede, și acuitatea stării de spirit este extrem de ascuțită.  Simte-te bine în pielea ta indiferent dacă impartășești această stare cu prietenii sau cu colaboratorii. Discuțiile la obiect dar pline de atenție, aduc descoperiri legate de cariera ta, indiferent dacă ești sau nu la birou.

Forța interioară devine o răspundere mare atunci când este dusă la extreme. Ai putea face față vanității sau orgoliului. O abordare calmă și practică este cea mai bună atunci când ai de a face cu colaboratori sau clienți dificili. Fă tot posibilul să îți păstrezi simțul umorului. Există riscul de a răni sentimentele cuiva sau de a fi rănit tu însuți/însăți, probabil din cauza unei false mândrii. Capacitatea de a uita trecutul și de a încerca să susții o cooperare mai bună, ar trebui să te facă să vezi mai multe oportunități.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Berbec Financiar

Ai o poftă nebună de a-ți cheltui banii, atitudine care nu va face altceva decât să îți producă o gaură serioasă în buzunare, nu este momentul pentru nechibzuință. Un aspect planetar armonios care are loc săptămâna aceasta, trigonul dintre conjuncția Soare – Mercur și Pluto, anunță că schimbarea vine în domeniile care reglementează relațiile profesionale, călătoriile, învățământul superior, predarea și învățarea. Dacă activezi într-unul din aceste câmpuri, este foarte bine să fii tu! Dacă nu, încercă să adopți câteva fațete ale acestora în ceea ce faci pentru o viață mai bună.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Berbec Sănătate

Oferă-ți beneficiul de a consuma multă apă în fiecare zi. Nu doar că ajută digestia și menține pielea curată, dar este și un impuls cert pentru sistemul tău imunitar. Există anumite perioade în care trebuie să avem grijă specială de noi pentru a rămâne sănătoși. Consumul de produse proaspete este important nu doar pentru valoarea lor nutritivă, ci și pentru fibrele pe care le conțin, deoarece aceste ajută sistemul nostru digestiv să se elibereze de acumulările cauzate de prea mult amidon și zahăr, care pot provoca infecții ale unor organe și ține nivelul de enerie la un nivel scăzut.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top