Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 4 - 10 Mai 2020 - FECIOARĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 – FECIOARĂ

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Fecioară. Motivele unui coleg ți-ar putea părea pesimiste, dar persoana are o agendă certă sau nu poate ține cont de nevoile sau sentimentele nimănui care i-ar putea sta în cale. Nu trebuie să ai încredere în această persoană și nu îi scuza comportamentul.

Curiozitatea ta ar putea să crească luni, pe măsură ce Mercur, maestrul comunicării, tranzitează sectorul orizonturilor îndepărtate, a studiului și a metafizicii. Ce vrei să înveți în continuare? Posibilitățile sunt nesfârșite și, conjuncția cu Soarele în aceeași zonă, pari să fii pregătit pentru câteva experiențe uimitoare. Este șansa ta de a ajunge la o serie de oportunități de aur care însă, te pot scoate din zona de confort. 

Joi s-ar putea să aducă o conversație care să îți ofere multe idei de rumegat. Ar putea inspira o schimbare în modul de abordare și șansa de a o lua pe un drum mai puțin umblat. A face acest lucru te poate duce la experiențe noi care îți vor revoluționa viața.

Încearcă să nu te lași păcălit duminică. Pătratul lui Venus cu Neptun este o adevărată capcană în care ai putea să cazi, când cineva încearcă să te aburească, cum se spune. Cu toate acestea, odată avertizat vei putea sesiza că te minte. Fii drăguț, dar ține garda ridicată.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Fecioară Relațional

Viitorul tău ar putea fi repus în drepturi de anumite evenimente. Jocul astrelor actual sugerează faptul că o poveste de dragoste are un impact profund asupra planurilor și obiectivelor tale de viitor. Poate te-ai hotărât să mergi într-o singur direcție și să constați că ceea ce a reapărut recent în viața ta, te determină să reconsideri întreaga structură și țesătură a vieții tale. Înainte de a te grăbi să iei o decizie, asigură-te că o gândești.

Luna din Scorpion este iluminatoare emoțional și te încurajează să te deschizi în fața persoanei care îți place cu adevărat. Deși este greu, încearcă să nu o iei ca pe o respingere personală.

Stăpânul tău planetar, Mercur, este conjunct cu Soarele, în ​​același timp, făcându-te să încerci să-ți comunici gândurile eficient. Pune accent pe acuratețe înainte de viteză.

Luna se mută în Săgetător în weekend și îți oferă o perspectivă practică asupra unei dileme romantice. Poți rezolva problema mult mai ușor, privind-o în mod obiectiv.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Fecioară Profesional

Unii se vor bâlbâi când vor dori să spună ce părere au despre situația ta, dar nu-i bagă în seamă. Tu știi foarte bine ce este mai bun și mai bine pentru tine, așa că ascultă-ți intuiția și nu pe ceilalți. Nu crede chiar tot ce auzi.

 Ai o mare cantitate de energie fizică la dispoziție acum. Aceasta este combinată cu o putere uriașă de concentrare și disciplină care îți oferă rețeta de succes pe care o cauți. Ai încredere că le ai pe toate în tine.

Ai putea fi foarte entuziasmat de o anumită persoană sau de un proiect și apoi să îți pierzi interesul sau să te răzgândești. Asigură-t că își respecți angajamentele și răspunzi pentru orice întârzieri. Furia este un semn că nu ești atacat ci te provoci singur. S-ar putea să fie momentul să îți extinzi orizonturile. S-ar putea să fii mai solicitant în special dacă este vorba despre un comportament adecvat. Motivele tale vor fi ilustrate cu exemple, ceea ce îți va ridica cota.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Fecioară Financiar

Ești pregătit să profiți de câteva oportunități noi în muncă și afaceri. Universul susține sectorul care guvernează banii și valorile, așa că nu vei putea să obții doar mai mult, dar îl vei putea folosi și ca model de înțelepciune. Acest lucru poate însemna că investești în viitorul tău permițându-ți un set de noi abilități profesionale sau reglezi domeniile în care ai cheltuit.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Fecioară Sănătate

Mișcarea planetară de săptămâna aceasta te face să te simți un pic frustrat și există probabilitatea ca o mare parte din acea energie frustrantă să fie lovească toată săptămâna. În timp ce apreciezi misterul și poți jongla cu ambiguitatea, sentimentul de confuzie pe care îl poți simți acum poate crea o mare tensiune. Dacă te simți confuz înseamnă că ai nevoie de o pauză și este foarte recomandat să te reorientezi, o zi măcar săte detașezi de prezent și să încerci câteva exerciții de yoga, să faci o baie fierbinte sau ambele. Nu lăsați sentimentul de frustrare să te controleze; poate avea efectul unui boule de neige asupra sănătății tale.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top