Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 4 - 10 Mai 2020 - LEU

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 – LEU

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Leu. Obiectivele tale financiare ar putea părea vagi și incerte în acest moment. Poate că te confrunți cu o dilemă, ești  la o răscruce de drum în ceea ce privește veniturile și este posibil să nu știi sigur ce cale ai de urmat. Concentrarea pe obiectivele personale și ambiția ta este îmbunătățită în continuare acum că Mercur este în Taur. Conjuncția Soarelui cu Mercur arată că este momentul să îți pui amprenta asupra a ceea ce faci și să ieși în evidență. Este o oportunitate de a-ți promova abilitățile și talentele, în special cele care sunt unice.

În general, îți place să fii în centrul atenției, dar marți ai putea avea îndoieli și te vei întreba dacă ai într-adevăr capacitatea de a îndeplini un anumit obiectiv sau un plan. Nu ceda. Ești mai mult decât echipat pentru a-ți îndeplini planul și pentru a-ți trăi visele. 

În cele din urmă, cu Venus care face un pătrat cu Neptun, ai putea face greșeală să te lași prins în mrejele cuiva care doar pare perfect. Cu toate acestea, te-ar putea ajuta să privești lucrurile în profunzime și să iei în considerare adevăratele lui motive.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Leu Relațional

Configurația astrală de săptămâna aceasta, te face brusc nesigur de sentimentele tale pentru cineva. Este posibil să nu fi luat în seamă sau să nu fi observat cum atitudinea lui/ei a alternat de la cald la frig, fără un motiv aparent și acum ți se pare acest lucru greu de înghițit. Poate că ar fi o idee bună să discuți deschis cu ea/el și să vezi dacă este dispus să îți ofere un răspuns mai clar.

Cum stăpânul comunicării, Mercur, este în Taur și se mișcă mai încetn, lucrurile nu au întotdeauna viteza dorită de ea/al. Nu poți grăbi ceva sau pe cineva care nu este gata, de acțiune.

Luna tranzitează Săgetătorul, la sfârșitul săptămânii, și îți va fi mai ușor să te apropii de oameni noi ca să încerci să repari o greșeală. Mândria ta a fost rănită când cineva a spus nu, dar asta nu te va împiedica să încerci din nou mai ales dacă ești prin zonă.

Conjuncția Soarelui cu Mercur, la scurt timp după aceea, are puterea să îți abată atenția dacă te lași, dar ești mai mult decât capabil să te concentrezi atunci când este vorba despre  persoana potrivită. Ceva din ce spune, te poate prinde pe picior greșit, și ar trebui să îți dea de gândit. 

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Leu Profesional

Unii te-ar putea dușmăni pentru că ai spus prea multe, dar nu te vor putea critica după săptămâna aceasta, când le vorbești despre o nouă afacere care are de-a face cu meseria ta. Chiar și când stai acasă, poți discuta cu cineva despre ceva important. Pe de altă parte, simți că te ridici împotriva unui obstacol insurmontabil. Uneori, presiunea este atât de mare încât ești gata să arunci prosopul și să renunți pur și simplu. Nu lăsa această presiune să te domine. Folosește-o pentru a deveni mai puternic.

 Fii atent cu un nou colaborator sau cu cineva care pare că știe totul. Este vorba despre seva care pare prea bun pentru a fi adevărat. Bazează-te pe oameni și sisteme de valoari dovedite. Fii prudent cu privire la cineva din conducere care nu și-a exprimat intențiile. Respectarea tuturor regulilor ar putea fi dificilă. Ai putea avea probleme dacă încerci să te  încadrezi prea mult într-un anumit tipar. Ai propriul simț al valorii de sine.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Leu Financiar

Ai noroc săptămâna aceasta și el va debuta cu un flux dezlănțuind de mesaje de la potențiali angajatori, clienți și prieteni. Toți își doresc să discute cu tine și asta poate părea copleșitor, dar aproape toate sunt vești bune. Între timp, te-ai gândit să intri în afaceri cu o rudă, un părinte sau o soră. Dacă nu, ar putea să fie timpul să o faci.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Leu Sănătate

Poți beneficia de o varietate a regimului de exerciții fizice. Plictiseala te poate face să renunți la o practică esențială pentru sănătatea ta, așa că încearcă să te familiarizezi cu câteva noi forme de mișcare care vor fi provocatoare și plăcute. Există literalmente sute de aplicații și abonamente pentru exerciții fizice online, multe dintre ele gratuite sau cu costuri reduse. Încearcă ceva ce nu ai făcut niciodată înainte, dar ai dorit întotdeauna să înveți! Acest lucru va alunga plictiseala.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top