Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 4 - 10 Mai 2020 - CAPRICORN

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 – CAPRICORN

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Capricorn. Un vecin sau un membru al familiei s-ar putea oferi să te ajute cu unele treburi în jurul gospodăriei, dar simți că nu ajutorul este scopul și nici nu îi este mintea la muncă. Probabil persoana are probleme și griji de care nu știi și are nevoie doar de câteva cuvinte amabile și de un sfat.

Soarele este în Casa a 5-a, un sector care ține și de relaxare, iar Mercur este acolo, așa că ești într-un moment de vârf pentru a te bucura de viață și, în general, pentru a te distra. Nu ai să te simți rău dacă lași deoparte o parte din responsabilități, deoarece ai nevoie de această șansă de te reîncărca și de a te conecta cu partea ta jucăușă. În plus, deoarece toată această activitate se desfășoară în zona romantismului, soarta ar putea conspira pentru a te aduce în preajma cuiva care este cu adevărat interesant. 

Ia-o ușor duminică, totuși, deoarece menalnul de mesajele ar putea provoca o rupere sau o detașare care nu ar trebui să aibă loc. Asigură-te că cineva înțelege cu adevărat ce spui.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Capricorn Relațional

S-ar putea să îți fie mai dificil decât de obicei să îți exprimi sentimentele. S-ar putea, de asemenea, ca persoana să fie la fel de lipsită de tact și să te trezești vu o mică dilemă. Interesul sentimental poate fii evidențiat de răspunsul sau explicația pe care o dai la o întrebare care s-a pus sau la o problemă care persistă de ceva timp în relația ta. Dacă nu ești gata să răspunzi, spune pur și simplu că ai nevoie de un pic de timp și de spațiu pentru a-ți aduna gândurile și a-ți analiza sentimentele, apoi reia subiectul, după o zi – două, când te simți mai centrat.

Cum Mercur, maestul comunicării este încă în Taur, la începutul săptămânii, sugerează  că ești gata să abordezi o nouă relație cu răbdare. Chiar dacă dorești să afli totul despre cineva, ia-o încet.

Luna din Săgetător de la sfârșitul săptămânii, oferă vieții tale amoroase încărcătura incitantă de care are nevoie pentru a readuce la zilele romantismului din trecut. Poate că nu vrei să admiți acest lucru, dar ceva încă este acolo.

Nu ești sigur cum să reacționezi când primești niște vești pe care nu le așteptai, în timpul conjuncției Soare – Mercur, și la care nu vei reacționa prea bine. Consecințele acestora nu sunt însă, ceva sigur, pot fii doar niște vorbe în vânt.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Capricorn Profesional

Ai ajuns la un moment de cotitură în care poți să evaluezi progresul ultimelor două săptămâni. Critica sau lauda altor oameni te ajută să îți dai seama dacă ar trebui să faci o schimbare sau să continui pe același drum. Fii deschis la acest sfat.

 Încearcă să simți încredere și că ai energia fizică pentru a realiza tot ceea ce ai de făcut zilele acestea. De regulă, acest lucru te aduce într-o dispoziție minunată pentru a face pași extraordinari în muncă chiar în tot acest timp ai lucrat de acasă. 

Un val de optimism te poate orbi și să nu vezi potențialele probleme sau defecțiunile pe care ar trebui să le explorezi. Această perioadă este bună pentru munca grea, în special pentru provocări fizice. O perioadă lungă de limitare și de întârziere începe, în sfârșit, să se ușureze. Vei face cel mai bine lucrând singur. Dacă trebuie să lucrezi cu alții, rămâi la rutina obișnuită. Fă-ți timp și acorzi atenție micilor detalii. Graba strică treaba.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Capricorn Financiar

Săptămâna aceasta se referă la carieră și autoritate. Este posibil să fi privit multă vreme la cineva doar pentru a realiza că acum ești la același nivel sau poate la unul mai mare de experiență. Este timpul să-ți asumi un nou rol în viață și să accepți responsabilitățile care îți revin. Când vei face acest lucru, vei vedea că ai devenit tipul de persoană pe care ai admirat-o cel mai mult de-a lungul timpului.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Capricorn Sănătate

Pentru că te îndoiești esențial este dacă într-adevăr cauți să schimbi în bine obiceiurile de sănătate. Este greu să schimbi vechile tipare, știu! Este un efort de zi cu zi, iar schimbarea reală necesită timp. Dacă simți sindromul un pas înainte – doi pași înapoi, liniștește-te puțin și concentrează-te asupra a ceea ce vrei. Când vine vorba de sănătate, atitudinea de bază este ceea ce contează cel mai mult. Ține cont de asta.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top