Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 4 - 10 Mai 2020 - SCORPION

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 – SCORPION

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Scorpion. Amintirile și emoțiile care apar pot zgândări impulsurile creative săptămâna aceasta. Poate că nu poți înțelege foarte bine ce înseamnă toate acestea, dar imaginile ar trebui să îți arate totuși despre ce este vorba.  

Relațiile tale pot acționa ca un catalizator pentru schimbările majore din viața ta. Pe măsură ce Mercur se deplasează prin Taur, te încurajează să ajungi unde dorețti și să comunici pe măsură. Cu cât poți vorbi mai mult despre anumite lucruri, cu atât poți rezolva mai multe probleme, mari sau mici.

Și cu aportul lui Uranus să nu îți fie frică să îți spui părerea chiar dacă aceasta diferă de ceea ce se așteaptă de alții. Îi vei atrage pe cei care sunt pe aceeași lungimea de undă cu tine lucru care poate fi mult mai sănătos.

Joi ar putea aduce o conversație care te va intriga dar care îți va revoluționa viața, chiar dacă într-o proporție mai mică. În plus, Luna din Scorpion te-ar putea inspira să-ți împărtășești sentimentele în mod public și dacă faci acest lucru deschis, poți încuraja mai multe persoane să sprijine o cauză care este dragă inimii tale.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Scorpion Relațional

De obicei, preferi o abordare mai subtilă și îți este dificil să acționezi în forță și ostentativ. Mișcarea planetelor de săptămâna aceasta, sugerează că cineva apropiat a fost foarte solicitant și pentru a te asigura că nu ești copleșit de forța pură a nevoii sale, va trebui să fii extrem de ferm chiar dacă ceilalți îți pot percepe atitudinea ca nepoliticoasă. Deși acesta nu este stilul tău obișnuit, trasarea limitelor, în jurul propriei energii, este o practică incredibil de sănătoasă și care te ajută să te descuci..

Mercur în Taur, deblitat însă, de la începutul săptămânii, aduce o energie romantică bună. Comunicarea ta nu este una grăbită cât mai de grabă, sensibilă și mai erotică.

Lună din Săgetător, de la sfârșitul săptămânii, te aduce pe scaunul șoferului, care este exact ceea ce dorești să faci. De asemenea, acum ai mai multe șanse să te prezinți, iar atenția pe care o primești se simte extraordinar.

S-ar putea să reacționezi la știri în mod neașteptat în timpul conjuncției Soare – Mercur, dar este posibil să te și concentrezi mai mult din cauza asta. Concentrează-te pe responsabilitățile tale și abia apoi lasă-ți mintea să rătăcească la posibilitățile ulterioare!

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Scorpion Profesional

Tensiunile de la locul de muncă sunt mai ușoare pe măsură ce tu și acel coleg de lucru care te enervează, găsiți un teren comun. Când descoperi ceva la care vă puteți raporta amândoi, simțul conectivității va disipa orice dificultăți, chiar și în acest timp de distanță socială.

Creativitatea ta curge și te simți foarte încrezător în ceea ce faci. Harul creativ va străluci în fiecare sarcină pe care o îndeplinești. Nu îți fie teamă să ignori mailurile și apelurile, ca să te poți concentra pe propriile proiecte.

Aceasta este o perioadă benefică să lucrezi cu grupuri mari, instituții și întreprinderi mari. S-ar putea să dorești să explorezi oportunități suplimentare de muncă sau de formare. Oamenii vor aprecia ajutorul tău, iar programul obișnuit ar putea dura mai mult. Poate că nu știi cum se va rezolva totul. Cel mai bine este să lași lucrurile să se dezvolte în natural. Poți construi moralul la locul de muncă dacă vorbești despre gândurile și ideile pe care le ai și dacă ai încredere în sentimentele tale.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Scorpion Financiar

Nimeni nu ar trebui să spună că nu știi să-ți chibzuiești veniturile. Poate că în trecut, ți se scurgeau, ca apa, printre degete. Dar acum ai devenit mai disciplinat în ceea ce privește modul în care îi câștigi și cheltui. Poate vrei să extinzi impresia pe care o ai despre investiții. Gândește-te la investiții în companii care se cosntruiesc online pentru a răspunde nevoilor unice ale momentului.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Scorpion Sănătate

S-ar putea să te simți înclinat să gândești de două ori în timpul tranzitelor favorabile de săptămâna aceasta. Nu uita că emoțiile nu sunt o parte statică a vieții și nimeni nu trebuie să se aștepte să fie așa. Nu știi întotdeauna ce vrei să faci și asta este perfect. Nu te grăbi în această perioadă de nesiguranță, mai ales că urăști să fii indus în eroare! În schimb, fă-ți timp pentru a gândi mai mult la ce urmează să faci. Meditaia este o modalitate excelentă de a-ți liniști corpul, mintea și sufletul.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top