Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 4 - 10 Mai 2020 - PEȘTI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 – PEȘTI

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Pești. Un contract întocmit într-un anumit fel ar putea necesita luare în considerare cu ceva mai multă atenție decât până acum. Ți s-a părut puțin dificil de înțeles, deoarece ar putea fi plin de chichițe juridice. Nu îți fie teamă să întrebi pe cineva care are ceva mai multă expeiență ca să îți explice ce încerci să descifrezi. Este important să cunoști toate elementele implicate înainte de a semna ceva.

Mercur este în Casa a 3-a în sectorul tău de comunicare, ceea ce te-ar putea încuraja să te conectezi cu cei care îți împărtășesc interesele. Poate fi un moment foarte activ când ești dornic să absorbi cunoștințe care îți pot revoluționa viața. De asemenea, s-ar putea să întâlnești persoane care au experiență de împărtășit și care ar putea schimba jocurile pentru tine.

Vrei să îți promovezi munca, așa că dă-i drumul, este foarte bun timpul pentru a face acest lucru, indiferent dacă dorești să începi un blog, să creezi un site sau să lansezi o afacere online. Nu îți fie frică să experimentezi, deoarece acest lucru poate funcționa în avantajul tău. 

Joi, luna este încă în Scorpion și te-ar putea încuraja să te iei în serios mai mult decât de obicei și să citești cărți care te inspiră și care te fac să te simți fabulos.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Pești Relational

Entuziasmul pentru o anumită persoană poate fi calmat, de unele lucruri pe care le-ai auzit despre aceasta. Influxurile planetare ar putea sugera faptul că, deoarece nu o cunoști atât de bine, te vei întreba cât de mult este adevăr în ceea ce ai auzit despre ea. Cu curaj, poate fi mai bine să o întrebi direct sau să faci ceea ce îți spune intuiția.

Ești romantic și creativ în timp ce luna trece prin Scorpion, la mijlocul săptămânii. Este ușor să seduci pe cineva atunci când acorzi atenție la ce își dorește cineva cu adevărat. Detaliile sunt importante, dar în timpul pătratului Uranus-Saturn, ar fi mai bine dacă ai rămâne concentrat pe imaginea de ansamblu. Încearcă să nu visezi cu ochii deschiși înainte de a avea o primă întâlnire.

Luna în Săgetător de la sfârșitul săptămânii, te ajută să încerci ceva ce nu ai mai făcut până acum. Ești foarte conștient că toate privirile sunt asupra ta, dar oricum ești hotărât să o faci. Încercă să te bucuri de atenția care ți se dă. Nu va dura o veșnicie.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Pești Profesional

Te afli într-o poziție de armonie cu oamenii și mediul în care trăiești.  Evenimentele și conversațiile curg destul de bine, iar acest lucru te ajută să atingi un progres extraordinar și un succes general în tot ce întreprinzi.

Deși starea de spirit generală este întemeiată și oarecum stabilă, caută pe parcursul zilei evenimentele sporadice care îți pot aduce echilibru. Fii deschis și acceptă aceste evenimente, dar mai ales fii atent la înțelepciunea pe care o aduc acestea.

Perioada poate aduce la cunoștința publicului un secret pe care majoritatea colaboratorilor nu îl cunosc. Este, de asemenea, o perioadă în care poate debuta o aventură la birou atunci când te aștepți cel mai puțin. Unele dificultăți sau întârzieri de lungă durată vor începe să se ușureze. Te-ai putea simți foarte entuziasmat. S-ar putea să îți dorești ceva atât de mult încât să nu iei în considerare obstacolele practice. Evită să faci prea multe pentru un coleg. Nu-ți va mulțumi sincer, niciodată.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Pești Financiar

Influxurile astrale afectează casa banilor altora și a datoriilor, în timp ce aduce schimbări în sectorul carerei. Nu este timpul să sari calul. Mai degrabă, petrece vremea plătindu-ți datoriile cele mai presante, în timp ce îți susții cariera cu activități suplimentare de formare a competențelor, cum ar fi seminariile de specialitate, mai ales că aduc și bani. Vei deveni de neprețuit pentru angajatori actuali sau potențiali și vei avea asigurată și securitatea locului de muncă.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Pești Sănătate

Faptul că ai fost obligat să stai în casă a declanșat sau a retrezit instinctul de cuib. Este important să ai în vedere acest sentiment și să faci tot ce poți pentru a face din casa ta un mediu confortabil și hrănitor. Sper să ai deja toate lucrurile minunate de care ai nevoie pentru a pregăti un prânz sau o cină sănătoasă. Aocă-ți o seară doar pentru tine și pentru corpul tău: liniștitoare, hrănitoare și odihnitoare.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top