Connect with us
Horoscop Minerva Săptămânal 13-19 aprilie 2020

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Săptămânal 13-19 aprilie 2020

Va urma o săptămână destul de ciudată cu o mulțime de decizii contradictorii, în special politice care îi va agita și mai mult pe români. Fiind o țară cu ascendentul în Vărsător la noi totul este atipic.

Unii vor, alții nu, prelungirea Stării de Urgență. Încet, încet însă și românii își dau seama că este în joc sănătatea lor, dar mai ales că este foarte important să respecți legea.

Și un lucru interesant este că mulți vor descoperi că munca de acasă, online, îi poate ajuta să își suplinească veniturile. În mod normal numărul celor vindecați va fi din ce în ce mai mare. Totuși rămâne problema șomajului care îi sperie pe foarte mulți dintre noi. 

Încărcătura astrală de pe Casa a 12-a începe să se ușureze, Marte începe să se depărteze de Saturn. Cu toate acestea rămân destul de fragile serviciile de asistența medicală și socială și la fel sacrificiile impuse națiunii și dificultățile.

Intră în ecuație și speculațiile, profiturile și pierderile din investiții riscante și burse de valori, pentru că așa înțeleg unii că se face avere, din speculă pe spatele celor nevoiași. Energia mentală nu se risipeşte prea repede, pentru că adesea căutăm un sens acolo unde alţii se uită doar atunci când sunt la greu: în Credință.

Intrăm în Săptămâna Patimilor. Sâmbătă va fi Paștele. Mi-aș dori ca măcar acum să fim mai buni. Cereți-vă iertare unul altuia, nu este nicio rușine să recunoști că ai greșit. Pentru că această săptămână poate aduce și liniștirea lucrurilor. Depinde din ce perspectivă privim lucrurile.

Mi se par favorizate în continuare semnele de Aer pe segmentul originalitate și mental– Gemeni,Balanță și Vărsător, în funcție de tema natală a fiecăruia.

Cele mai sensibile rămân semnele de Apă – Rac și Pești.

Cele mai irascibile vor fi semnele de Pământ – Taur, Fecioară și Capricorn, dar și unii nativi Pești, Leu, Scorpion și Vărsător.

Semnele de Foc – Berbec, Leu și Săgetător, dar și unii nativi Scorpion și Fecioară par să-și conserve energia pentru zile mai bune.

Cele mai afectate emoțional rămân Gemenii, Fecioara, Leii, Racul și Peștii.

Horoscop Minerva Săptămânal Berbec 13-19 aprilie 2020

Hârtiile oficiale care implică partea financiare trebuie rezolvate încă de luni. Ar putea fi o soluționare, o nouă promisiune sau un fel de bonus. Este probabil o ocazie bună, deoarece banii îți ies în cale, chiar dacă documentele în sine ar putea să îți pară pierdere de timp. Încearcă să te concentrezi și să o faci repede, astfel încât și tu și cei apropiați să vă simțiși bine. Comandă o cină la restaurantul preferat. Îți va fi servită acasă.

Citește integral: Horoscop Minerva Săptămânal Berbec 13-19 aprilie 2020

Horoscop Minerva Săptămânal Taur 13-19 aprilie 2020

Ai câteva idei grozave, fie proiecte creative noi, fie îmbunătățirea celor în curs de desfășurare, care ar putea apărea încă de luni. Dacă nu le notezi imediat, acestea ar putea să plece la fel de ușor și să nu se mai întoarcă niciodată! Cu toate responsabilitățile tale, ai putea avea o zi destul de frenetică, deoarece mintea ta se schimbă constant de la o idee la alta. Fii constant. Te poți descurca.

Citește integral: Horoscop Minerva Săptămânal Taur 13-19 aprilie 2020

Horoscop Minerva Săptămânal Gemeni 13-19 aprilie 2020

O persoană cu care lucrezi, probabil o femeie, ar putea pleca brusc fără preaviz și te-ai ptea trezi cu un vraf de lucrări în plus. Acest lucru te-ar putea face confuz și s-ar putea să te întrebi dacă există schimbări în cadrul companiei despre care nu știi nimic, mai ales dacă lucrezi de acasă. Încearcă să afla exact de ce a plecat această persoană. Dacă nu poți să întrebi direct, interesează-te, discret, de la cineva care ar putea să știe. Este important, dacă nu pentru altceva, pentru ameliorarea anxietății tale.

Citește integral: Horoscop Minerva Săptămânal Gemeni 13-19 aprilie 2020

Horoscop Minerva Săptămânal Rac 13-19 aprilie 2020

Cineva de care ai vrut să auzi de multă vreme, poate un vechi prieten care locuiește departe, te-ar putea contacta în timp ce ești logat online. Vei fi fericit să primești mesajul, dar ar putea duce la un joc frustrant de etichetă. Nu fii irascibil și nici nu te gândi să renunți. Continuă să discuți pentru că vei afla lucruri interesante. 

Citește integral: Horoscop Minerva Săptămânal Rac 13-19 aprilie 2020

Horoscop Minerva Săptămânal Leu 13-19 aprilie 2020

Vise ciudate îți tulbură somnul de săptămâni deja. Când te trezești și te concentrezi pe lumea reală, pot părea atât de bizare încât să nu merite să le iei în considerare. Cu toate acestea, sfatul meu este să ți le notezi. După ce trece ceva timp, uită-te încă odată peste ce ai notat și vezi ce îți sugerează. Visul încearcă să-ți spună ceva despre o situație specifică din viața ta, deși într-un mod ciudat!

Citește integral: Horoscop Minerva Săptămânal Leu 13-19 aprilie 2020

Horoscop Minerva Săptămânal Fecioară 13-19 aprilie 2020

Un coleg sau, eventual, partenerul de viață ar putea fi săptămâna aceasta într-o dispoziție destul de afectuoasă cu tine. S-ar putea să te enerve prin atitudine și să te întrebi dacă merită să intri în dispută cu ea sau să nu răspunzi provoacrilor. Nu face prostii, această  dispoziție va trece. Încearcă să rămâi consecvent cu tine însuți pentru că toate vor reveni la normal spre sfârșitul săptămânii.

Citește integral: Horoscop Minerva Săptămânal Fecioară 13-19 aprilie 2020

Horoscop Minerva Săptămânal Balanță 13-19 aprilie 2020

Nevoia de relații și de tovărășie este de necontestat, ceea ce poate cântări cu adevărat în viața ta, mai ales emoțiile și vă poate face să pierdeți modul în care erau lucrurile. Un lucru important de reținut, însă, este faptul că, în timp ce această claritate a emoțiilor te poate duce în jos, te poate și ridica dacă alegi să te concentrezi asupra lucrurilor bune.

Citește integral: Horoscop Minerva Săptămânal Balanță 13-19 aprilie 2020

Horoscop Minerva Săptămânal Scorpion 13-19 aprilie 2020

Este timpul să îți schimbi rutina cotidiană? Dacă da, Soarele în Casa a 6-a sectorul stilului de viață te încurajează să pui în mișcare acest proces. 

Lucrurile ar putea fi foarte bine determinate de acțiunile din ziua de marți când Luna este în Capricorn, î Casa a 3-a a comunicării și a gândirii și te poate face să te simți copleșit și puțin vulnerabil.

Citește integral: Horoscop Minerva Săptămânal Scorpion 13-19 aprilie 2020

Horoscop Minerva Săptămânal Săgetător 13-19 aprilie 2020

Întotdeauna te bucuri de o concentrare foarte bună, dar astăzi ești mai concentrat decât de obicei, probabil pe un proiect care înseamnă foarte mult pentru tine. Acesta ar putea fi legat de slujbă, ar putea implica ajutorarea unui prieten sau poate fi doar un proiect personal. Orice ar fi, săptămâna aceasta ar trebui să realizezi multe. Dezavantajul este că s-ar putea să uiți să mănânci, să dormi sau să faci pauzî și atunci încep și problemele de adaptare. Ai grijă!

Citește integral: Horoscop Minerva Săptămânal Săgetător 13-19 aprilie 2020

Horoscop Minerva Săptămânal Capricorn 13-19 aprilie 2020

Lipsa de energie fizică și mentală, dar și lipsa motivației te-ar putea aduce săptămâna care vine astăzi într-o dispoziție letargică. Nu vrei nimic, nu îți place nimic, vei simți că faci parte din nimic. S-ar putea să fii extrem de iritat la gândul că trebuie să lucrezi altfel decât erai obișnuit. 

Citește integral: Horoscop Minerva Săptămânal Capricorn 13-19 aprilie 2020

Horoscop Minerva Săptămânal Vărsător 13-19 aprilie 2020

Ți-ai putea să dori să ieși, nu mai suporți să stai închis în casă, îți dorești să te plimbi să vezi alți oameni, să vezi lumea. Din păcate toate acestea sunt restricționate. Te gândești cum să faci recurs la prezent deoarece ești prea singur de ceva vreme. Deciziile nu vor veni cu ușurință, așa că nu încerca să le forțezi. Bucură-te de aer curat din calcon sau din curte. Uneori lucrurile se reunesc mai repede dacă uiți de ele o perioadă.

Citește integral: Horoscop Minerva Săptămânal Vărsător 13-19 aprilie 2020

Horoscop Minerva Săptămânal Pești 13-19 aprilie 2020

Tu, săptămâna care vine nu vei avea în minte decât banii și cum să te descurci material, chiar mai mult decât ar trebui. S-ar putea să ai tendința de a le alunga direct proporțional cu starea ta de spirit, convins că lucrurile sunt mai rele decât păreau. Încearcă să faci un efort ca să fii obiectiv. S-ar putea să fie nevoie să ajustezi anumite lucruri și să concepi câteva măsuri de economie temporară, dar situația ta ar trebui să revină la normal într-o două săptămâni. Relaxează-te!

Citește integral: Horoscop Minerva Săptămânal Pești 13-19 aprilie 2020

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

1 Comment

1 Comment

  1. NYKO

    2020-04-12T18:17:04+03:00 at 18:17

    Mulțumesc frumos si sărbători pascale cu multe bucurii și liniște sufletească !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top