Connect with us
Horoscop Minerva Săptămânal Taur 13-19 aprilie 2020

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Săptămânal Taur 13-19 aprilie 2020

Horoscop Minerva Săptămânal Taur 13-19 aprilie 2020. Ai câteva idei grozave, fie proiecte creative noi, fie îmbunătățirea celor în curs de desfășurare, care ar putea apărea încă de luni. Dacă nu le notezi imediat, acestea ar putea să plece la fel de ușor și să nu se mai întoarcă niciodată! Cu toate responsabilitățile tale, ai putea avea o zi destul de frenetică, deoarece mintea ta se schimbă constant de la o idee la alta. Fii constant. Te poți descurca.

În această săptămână, accentul cade pe Casa a 12-a, un sector mai privat și de reflecție, cu Soarele aici până pe 19 aprilie. Ai o șansă să rezolvi acele probleme care au trenat prea mult timp. Te vei simți mult mai bine să le pui la punct acum.

În același timp, marți există o permisivitate mai mare la nivelul Casei a 9-a, sectorul studiilor aprofundate și a metafizicii, care te-ar putea încuraja să privești în mod clar orice problemă de viață. Te simți copleșit sau programul zilnic este prea mult pentru tine? Sunt întrebările care te pot încuraja să faci unele schimbări.

Pe măsură ce pătratul Marte – Uranus continuă, gândul de a rămâne blocat în situația actuală te poate impulsiona. Dar gândește-te cu atenție la ce poate însemna acest lucru pentru viitorul tău deoarece ți-ar putea anula toată munca grea.

Horoscop Minerva Săptămânal Taur 13-19 aprilie 2020 Relațional

 Poate dorești să ai o perspectivă detașată asupra unei aventuri în care te-ai implicat mai mult decât trebuia. Configurația astrală actuală te asigură că poți impune o anumită distanță între tine și persoana de care nu mai scapi. Acest lucru este vital acum, deoarece ai nevoie de timp pentru a-ți evalua starea emoțională și pentru a decide dacă această problemă este una bună sau rea în viața ta.

Te întrebi ce nu a mers bine o relație din trecut. Ei bine, luna logică din Capricorn te ajută să analizezi detaliile fără a te implica prea emoțional.

Continuă pătratul Marte-Uranus în prima parte a săptămânii și te ajută să faci schimbările și ajustările necesare, dar încăpățânarea ta se poate opune unei idei bune. Deschide-te la sugestiile pe care poate nu le-ai avut în vedere până acum.

Luna în Vărsător care caută noi cunoștințe în weekend te aduce în situația de a învăța lucruri noi, iar întâlnirea cu cineva deosebit este posibilă în timp ce participi la un webminar. Iubirea înflorește în timp ce învățați ceva nou împreună.

Horoscop Minerva Săptămânal Taur 13-19 aprilie 2020 Profesional

Vocile îți trec prin cap, iar și iar, ca un disc stricat. Aceste voci te încurajează să faci mai mult și să te strădui să îți atingi potențialul maxim. Acum este un moment bun pentru a face un plan care a te împingă să mergi mai departe.

Pune în practică planul încă de la începutul săptămânii, mai ales că ea începe într-o notă optimistă, stabilind scena pentru a dezvolta lucruri bune pe măsură ce ea trece. Nu trebuie să faci nimic special pentru a obține aprobarea din partea celorlalți. Tot ce trebuie să faci este să fii tu însuți. Asta este tot ce îți poate cere oricine.

S-ar putea ca unele persoane sau situații încăpățânate să încerce să te blocheze de fiecare dată. Fă tot posibilul și ai răbdare. Lucrurile se vor lămuri curând. Finalizează tot ce poți înainte de a vă deplasa într-o direcție nouă. Dacă tot stai acasă este cel mai bun moment pentru a aplica pentru un nou loc de muncă. Poți avea parte online de contacte neașteptate.

Horoscop Minerva Săptămânal Taur 13-19 aprilie 2020 Financiar

 Ești pregătit să profiți din nou de efortul de a face bani. Norocul și expansiunea vin împreună cu oportunitatea, ceea ce înseamnă că va trebui să fii gata să accepți ofertele angajatorilor sau investitorilor care doresc să se asiguri că ideile și produsele tale vor fi o reușită. Iar aici piața online va avea un cuvânt de spus. Fereastra de oportunități ar putea fi mică, dar dacă ai totul pregătit va fi ok. Actualizează-ți CV-ul și așteaptă.

Horoscop Minerva Săptămânal Taur 13-19 aprilie 2020 Sănătate

 Cel mai bun mod de a găsi ceea ce vrei este să știi ce ai nevoie. Dacă știi că ai nevoie de rădăcinoase nutritive în dieta ta, lista de dorințe devine instantaneu mai ușor de gestionat pentru că ai puterea de a decide.

Unele cărți despre sănătate pot contrazice experiența ta. În acest moment, trebuie să ai încredere în tine în loc să mergi pe ceea ce a scris altcineva. Metabolismul fiecăruia este diferit, deci ceea ce funcționează pentru tine nu va funcționa neapărat și pentru alții. Caută sfaturi și idei, dar ascultă-ți corpul. Te va direcționa.

Horoscop Minerva Săptămânal 13-19 aprilie 2020

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top