Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Săptămânal Berbec 13-19 aprilie 2020

Horoscop Minerva Săptămânal Berbec 13-19 aprilie 2020. Hârtiile oficiale care implică partea financiare trebuie rezolvate încă de luni. Ar putea fi o soluționare, o nouă promisiune sau un fel de bonus. Este probabil o ocazie bună, deoarece banii îți ies în cale, chiar dacă documentele în sine ar putea să îți pară pierdere de timp. Încearcă să te concentrezi și să o faci repede, astfel încât și tu și cei apropiați să vă simțiși bine. Comandă o cină la restaurantul preferat. Îți va fi servită acasă.

Soarele continuă să tranziteze Berbecul, așa că vei fi în elementul tău și dornic să pui în aplicare, planuri și proiecte care reflectă nevoile și dorințele tale personale.

Tot luni, Marte încă în pătrat cu Uranus și în sextil cu conjuncția Chiron – Lilith, arată că există o probabilitate și mai mare spre mișcări impulsive. Gândește-te la consecințe înainte de a acționa. Aspectul se referă la sentimente, dar și la alte domenii ale vieții tale, inclusiv finanțele.

Vineri, Mercur care se deplasează prin semnul tău, arată că vei fi dornic să împărtășești ideile, opiniile și visele tale cu alții.

Sâmbătă poate fi perfectă pentru întâlniri online și evenimente mai formale. S-ar putea să simți că faci progrese reale.

Horoscop Minerva Săptămânal Berbec 13-19 aprilie 2020 Relațional

 Te poți întreba ce ai pățit astăzi, deoarece ai senzația că Universul pune ceva la cale, dar mai întâi trebuie să faci loc pentru ceea ce urmează. Configurația astrală actuală arată că ai fost în situația de a face unele schimbări majore într-o relație actuală; poate că lucrurile se vor întâmpla mai repede decât ai crezut.

Luna organizată din Capricorn, de luni, te ajută să fii atent cu întâlnirile online și ce anume transmiți. Dacă ai fost risipit în ultima perioadă, această energie te poate ajuta să pui lucrurile în ordine. 

Ai grijă că Marte în Vărsător este încă în pătrat cu excentricul Uranus din Taur, la începutul săptămânii, și te pot ajuta să faci schimbările pe care le vrei în viața sentimentală. Știu că a admite că ai greșit nu este ușor.

Mercur este în semnul tău, ceea ce va face mai ușoară apropierea de persoanele care te interesează. Prietenii vor fi invidioși de felul cum reușeti să obții ce vrei dar asta ar trebui să te lase rece.

Horoscop Minerva Săptămânal Berbec 13-19 aprilie 2020 Profesional

Indiferent dacă ești la birou sau acasă, ai senzația că te înstrăinezi de oamenii cu care lucrezi. Nu trebuie să conștientizezi acest lucru ci doar să fii tu însuți. Ești îngrijorat deoarece crezi că asta va înrăutăți lucrurile mai ales că se lucrează de acasă, pe măsură ce săptămâna începe.

Dacă te afli într-o poziție de conducere, inspiră adânc și fii convins că poți face față sarcinii. Amintește-ți că cel mai bun mod de a-i conduce pe ceilalți este să știi ce vor, ce cred și care sunt ideile lor. Informează-te înainte de a da comanda.

Deși nu crezi, poate fi o perioadă productivă. Aptitudinile tale organizatorice sunt puternice. Evenimentele te-ar putea face să conduci orice zonă în care te simți priceput. Respectă-ți rutinele casnice și fă tot posibilul pentru a termina ceea ce începi. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă mai bun, săptămâna este cel mai bun moment pentru a aplica. Pot exista anumite condiții care să creeze incertitudine. Nu lua o decizie dacă te simți confuz.

Horoscop Minerva Săptămânal Berbec 13-19 aprilie 2020 Financiar

 Perioada se referă la grupuri, politică și angajare independentă. Dacă ai căutat modalități de a câștiga mai mult și de a crea un plus de stabilitate, Universul îți oferă șansa să faci acest lucru. Adresează-te unor prieteni și grupuri din rețelele online pentru a te ajuta să îți construiești clientela în timp ce lucrezi de acasă. Asigură-te că îți protejezi ideile și produsele cu drepturi de autor și mărci comerciale pentru a-ți asigura profiturile viitoare.

Horoscop Minerva Săptămânal Berbec 13-19 aprilie 2020 Sănătate

Îndoiala sau ghicirea a ceea ce va urma,  poate fi o provocare pentru tine. Îndoiala este foarte asemănătoare panicii – dacă te entuziasmezi tinde să se înrăutățească, dacă te întristezi ajijderea. Și de obicei nu îți dai seama ce declanșează emoția. Prin urmare, este important să continui să ai un program care să își păstrezi corpul și mintea echilibrate. Dacă poți face acest lucru, te va ajuta să reziști la îndoieli și, în cele din urmă, să îți cunoști cu adevărat propria minte.

Horoscop Minerva Săptămânal 13-19 aprilie 2020

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top