Connect with us
Horoscop Minerva Săptămânal Balanță 13-19 aprilie 2020

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Săptămânal Balanță 13-19 aprilie 2020

Horoscop Minerva Săptămânal Balanță 13-19 aprilie 2020. Nevoia de relații și de tovărășie este de necontestat, ceea ce poate cântări cu adevărat în viața ta, mai ales emoțiile și vă poate face să pierdeți modul în care erau lucrurile. Un lucru important de reținut, însă, este faptul că, în timp ce această claritate a emoțiilor te poate duce în jos, te poate și ridica dacă alegi să te concentrezi asupra lucrurilor bune.

Dorința ta de a te vedea cu o persoană care îți place ar putea fi foarte puternică săptămâna aceasta. Cu toate acestea, dacă încerci să o faci, este posibil să plătești o amendă consistentă. Nu trage concluzia că destinul este potrivnic. Dacă el sau ea spune că există responsabilități dincolo de nevoile afective, ar trebui să fii convins de asta! S-ar putea să fii nevoit să aștepți până se ridică restricțiile, iar acesta este probabil cel mai bun lucru care s-ar putea întâmpla. 

Relațiile continuă să fie importante pe măsură ce Soarele călătorește prin Casa a 7-a, sector partenerial. Ești dornic să să participi la întâlniri și să socializezi chiar și online.

 În plus, cu Venus, stăpâna ta planetară în Gemeni, în Casa a 9-a, sectorul oportunităților, poți căuta ceva mai mult decât o relație. Indiferent, dacă ești singur sau într-o relație, așteptările sunt mari. Vrei ca dragostea să fie o aventură mai degrabă decât o rutină.

În același timp, cu Marte încă în pătrat cu Uranus dar în sextil cu Mercur, este posibil să fii gata să părăsești o situație limitativă și frustrantă. Evită acțiunile spontane, deoarece ar putea fi urmate de regrete. 

Horoscop Minerva Săptămânal Balanță 13-19 aprilie 2020 Relațional

S-ar putea să simți că te îndepărtezi, când vei decide să faci unele schimbări extrem de radicale a atitudinii în relație. Configurația astrală actuală înseamnă că, deși acest lucru pare benefic și o nouă descoperire pentru tine, partenerul ar putea săte întrebe de ce ți-a luat atât de mult timp să o faci, ce te-a împedicat. În curând te vei simți mulțumit de noua poziție.

Lasă Luna din Capricorn să te culce la pământ, cu cât este mai dramatică relația, cu atât poți folosi această energie logică, sistematică, ca să reconstitui drumul înapoi.

Luna din Vărsător de sâmbătă și de duminică, va pune accentul pe relațiile tale cele mai apropiate. Dacă încă te gândești la un fost, poate că există un motiv întemeiat. Este timpul pentru un compromis sau s-a terminat definitiv?

Mercur este în Berbec la sfârșitul săptămânii, ceea ce te-ar putea determina să explodezi fără să te gândești. Atenție ce spui pentru că odată ce ai spus nu mai poți retracta!

Horoscop Minerva Săptămânal Balanță 13-19 aprilie 2020 Profesional

Simți ce trebuie făcut mai bine decât să sune cineva și să îți spună ce trebuie făcut. Ascultă-ți intuiția. Nu aștepta instrucțiuni; pur și simplu continuă chiar dacă o faci de acasă. Superiorii și colaboratorii apreciază acest lucru atunci când vei vei inițiativa unor proiecte altfel decât la birou.

Doar pentru că ești mai vechi decât cineva care tocmai a început să lucreze, nu înseamnă că ar trebui să lași deoparte ideile pe care le ai. Cel mai probabil, poți învăța foarte mult din primenirea colectivului.

Energia este amestecată. Pot exista confruntări dar și confuzii. Dacă nu iei lucrurile personal, este posibil să găsești un teren comun de discuție și să preogresați. Acordă atenție nevoilor celorlalți și fă tot posibilul pentru a oferi servicii excelente clienților. Acesta este cel mai bun moment pentru încerca să construiești ceva online. Comunicarea deschisă și dorința de a fi disciplinat vor aduce rezultatele dorite.

Horoscop Minerva Săptămânal Balanță 13-19 aprilie 2020 Financiar

 Este posibil să încerci o altă modalitate de a economisi bani pentru ce vrei să faci, online-ul abundă de oferte în acest sens. Este un moment excelent pentru a elimina toate plățile pe care trebuie să le faci și să găsești totodată soluții de conectare cu posibili investitori. Eforturile de rebugetare a propriilor fonduri trebuie să includă și componenta e-mail și online.

Horoscop Minerva Săptămânal Balanță 13-19 aprilie 2020 Sănătate

 Dacă simți stresul și ți se pare că ești asaltat de o mulțime de indicații deodată, oprește-te! Respiră adânc și dă-te deoparte. Este timpul să te relaxezi. Pune întrebări, și eliberează-te de griji, îngrijorare și stres. Nu are rost să mergi undeva dacă nu ești pe scaunul șoferului sau altfel spus, nu are rost să te convingi că ești pe scaunul șoferului atunci când, de fapt, nu ești.

Horoscop Minerva Săptămânal 13-19 aprilie 2020

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top