Connect with us
Horoscop Minerva Săptămânal Scorpion 13-19 aprilie 2020

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Săptămânal Scorpion 13-19 aprilie 2020

Horoscop Minerva Săptămânal Scorpion 13-19 aprilie 2020. Este timpul să îți schimbi rutina cotidiană? Dacă da, Soarele în Casa a 6-a sectorul stilului de viață te încurajează să pui în mișcare acest proces. 

Lucrurile ar putea fi foarte bine determinate de acțiunile din ziua de marți când Luna este în Capricorn, î Casa a 3-a a comunicării și a gândirii și te poate face să te simți copleșit și puțin vulnerabil.

Dacă se întâmplă așa, ar putea să fie momentul să redimensionezi acele activități care nu au un scop real. Și dacă ești stresat la ideea că lucrezi mai mult de acasă decât de la birou, găsirea unei modalități de a face față acestui lucru poate face o diferență între starea de bine și starea de rău. 

Te simți prea încorsetat în relație? Apectul dintre Marte și Uranus care face să te simți neliniștit și tensionat te-ar putea inspira să acționezi ca în acest sens. Cu toate acestea, cel mai bine ar fi să nu exagerezi excesiv sau să faci ceva care să îți pună în pericol securitatea. Cel mai bine este să vorbiți despre aceste lucrurile și găsiți o soluție care să funcționeze pentru toată lumea. Este cel mai bun și cel mai puțin stresant mod de a face diferența.

Horoscop Minerva Săptămânal Scorpion 13-19 aprilie 2020 Relațional

 Configurația astrală actuală poate însemna că o întâlnire care trebuia să aibă loc fizic se va petrece în virtual și nu doar că te ia prin surprindere, ci va avea și un efect profund revoluționar asupra gândirii și perspectivei tale. La fel cum ai crezut că ai găsit un mod de viață pașnic, îți vei da seama că îți plângeai de milă, de fapt. Această persoană ar putea fi cineva de care te-ai simțit atras sau un prieten foarte bun, dar influența lui va avea loc mereu asupra ta. 

Pătratul celuilalt stăpân planetar, Marte cu Uranus de la începutul săptămânii, va transmite semnale mixte despre cineva care te interesează. Evită obiceiul tău de a aduna informații despre persoana respectivă înainte de a te întâlni cu ea. 

Luna este în Capricorn la începutul săptămânii, sporindu-ți interesul pentru persoana respectivă, dar este o trăire extrem de personală. Este aproape imposibil ca cineva să te cunoască mai bine acum.

Mercur tranzitează semnul Berbecului într-un ritm rapid și nu vei avea așteptări de la nimeni. Dacă cineva nu răspunde imediat mesajului tău, o va face după ce lucrurile se vor liniști. 

Horoscop Minerva Săptămânal Scorpion 13-19 aprilie 2020 Profesional

Ai analizat deja o anumită direcție care s-a epuizat. Privirea de ansablu, sinteza concluziilor la care ai ajuns, ar putea să te ducă la o decizie. În schimb, trebuie să lași intuiția să preia conducerea. Ce spune despre această problemă?

Folosește raționamentul deductiv pentru a descoperi soluția la o problemă de care te plângi de ceva vreme. Ai toate indiciile de care ai nevoie. Acum trebuie doar să le pui la un loc într-un mod care să aibă sens. Joacă rolul unui detectiv particular.

Perioadă poate aduce frustrari, mai ales dacă te simți criticat sau blocat de cei aflați în poziții de putere și dacă lucrezi de acasă. Așa numiții experți sau autorități morale pot descuraja gândirea inițială, deși intuiția ta poate fi în contradicție cu ceea ce se întâmplă în jurul tău. Locul tău în procesul muncii ar putea fi mai important decât relațiile cu colegii. Fii atent la relațiile tensionate cu cineva obsedat de aparențe sau de a face ceea ce trebuie.

Horoscop Minerva Săptămânal Scorpion 13-19 aprilie 2020 Financiar

 Această perioadă vizează aspecte care afectează instituțiile, cu precădere cele economico-financiare. S-ar putea să fii tentat să îți lași locul de muncă, să te implici în acțiuni de caritate sau să dezvolți o afacere nouă. Fă niște cercetări când poți și apoi crează un plan de afaceri care să vizeze cel puțin următorii cinci ani. Este posibil să-l faci să funcționeze.

Horoscop Minerva Săptămânal Scorpion 13-19 aprilie 2020 Sănătate

Poți fi destul de retras uneori, pentru că ai o dualitate care îți este proprie și care uneori îi alungă pe oameni. Uneori chiar te evită! Deși ai astfel de nevoi de bază, totuși te simți inexplicabil singur. Pentru a te adapta la acele nevoi care nu sunt fundamentate, încercați să faci aquaterapie acasă. Începe prin a o face în cada de acasă. Acest lucru înseamnă săpunuri speciale, prosoape frumoase, jucării de baie distractive și ceva material bun pentru citit. Apoi, baia de aburi și sauna sunt, de asemenea, practici bune.

Horoscop Minerva Săptămânal 13-19 aprilie 2020

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top