Connect with us
Horoscop Minerva Săptămânal Capricorn 13-19 aprilie 2020

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Săptămânal Capricorn 13-19 aprilie 2020

Horoscop Minerva Săptămânal Capricorn 13-19 aprilie 2020. Lipsa de energie fizică și mentală, dar și lipsa motivației te-ar putea aduce săptămâna care vine astăzi într-o dispoziție letargică. Nu vrei nimic, nu îți place nimic, vei simți că faci parte din nimic. S-ar putea să fii extrem de iritat la gândul că trebuie să lucrezi altfel decât erai obișnuit. 

Atât Pluto, cât și Jupiter sunt în semnul tău, ceea ce înseamnă că sigur poți ieși în evidență dacă asta îți dorești. Amestecul dinamic de energii continuă să te impulsioneze, încurajându-te să îmbrățișezi opțiuni mai mari și mai bune.

În același timp, Soarele se află în Casa a 4-a, a familiei, un sector mai intim, așa că ai ocazia să dai înapoi și să îți reîncarci bateriile. Dacă ai nevoie de un pic de răsfăț, acesta este momentul să o faci.

Mercur este în Berbec, iar acesta poate fi un apel pentru a te organiza și a scăpa de dezordine. Te vei simți mult mai bine dacă o faci. În sfârșit, weekendul poate fi excelent pentru un eveniment online care se dovedește profitabil.

Horoscop Minerva Săptămânal Capricorn 13-19 aprilie 2020 Relațional

 Este dificil să obți un răspuns direct la o întrebare deschisă săptămâna care vine, dacă ne gândim la jocul astrelor. Când vine vorba despre o problema crucială, persoana dragă alege să evite răspunsul și să schimbe subiectul. Este posibil să nu afli adevărul de la ea, dar îl vei găsi până la urmă și poți lua apoi o decizie despre ce trebuie să faci în continuare!

Luna din Capricorn, semn practic, pe măsură ce începe săptămâna care aduce lucrurile în perspectivă logică. Dragostea nu este întotdeauna dramatică și pasională. Și asta ar trebui să fie înțeles. Cu toate acestea, atunci când se mută în Vărsător, la sfârșitul săptămânii, poți simți o oarecare mândrie, mai ales dacă a trect ceva timp de când ai sedus pe cineva.

Ești gata să ieși din rutina de fiecare zi și să faci schimb de idei cu familia pentru orice problemă, care au idei similare. Ai încredere în intuiția ta. Te va ghida pe calea cea bună, atât personal cât și profesional.

Horoscop Minerva Săptămânal Capricorn 13-19 aprilie 2020 Profesional

 Știi că ai dreptate în legătură cu ceva, dar nu poți să-i convingi și pe ceilalți de acest lucru, iar cuvintele nu te vor ajuta. Se pare că ești aspru, agresiv și foarte încăpățânat.

Prezentarea este totul – mai ales la început de săptămână. Persoana cu cea mai bună idee nu este neapărat și câștigătorul, ci cel care își prezintă ideea cea mai bună, în mod clar va fi cel mai bun. Fii creativ în abordarea relațiilor cu ceilalți chiar dacă lucrezi doar online.

Spune ce ai de spus, cu încredere și nu lăsa îndoielile interioare sau nesiguranța să îți submineze realizările. Profită de orice ocazie pentru a străluci pentru că este momentul acțiunii. O abordare creativă și jucăușă poate funcționa în favoarea ta. Finalizează cât de multe lucrări poți, înainte de a te deplasa într-o direcție nouă. Acesta este cel mai bun moment pentru a te schimba sau a îmbunătăți situația legată de muncă.

Horoscop Minerva Săptămânal Capricorn 13-19 aprilie 2020 Financiar

 Ai o situație destul de ambiguă în mâinile tale. Vestea bună este că ai susținere în ce privește cariera și autoritatea, ceea ce sugerează o perioadă cu șansă bune și acces la fluxul de bani.

Vestea proastă este că s-ar putea să nu crezi că ar trebui să te schimbi dar obligativitatea de a lucra de acasă schimbă perspectiva asupra lucrurilor pentru că dacă vrei să mergi mai departe trebuie să cooperezi, în niciun caz să te bați cu norile de vânt.

Totuși bucuria de a lucra de acasă îți dă viața un sentiment de euforie. Te simți entuziasmat că poți lucra în liniște, că poți fi atent la ce citești și poți avea sugestii dar și puterea de a face schimbări interesante. Distracția și emoția prevalează pe frontul intern. 

Horoscop Minerva Săptămânal Capricorn 13-19 aprilie 2020 Sănătate

 Așteptarea unui momentul potrivit poate fi un sfat bun, dar nu în ceea ce privește dezvoltarea obiceiurilor sănătoase de viață. Trebuie să ai trei mese pe zi, cu gustări sănătoase între ele – fructe proaspete, de exemplu.

Trebuie să dormi ca un copil – și există modalități de a avea un somn reușit dacă ai nevoie de ajutor. Trebuie să bei suficientă apă pentru a-ți menține sistemul imunitar puternic și de asemenea funcția de eliminare. Acestea sunt lucruri care nu beneficiază de așteptare.

Horoscop Minerva Săptămânal 13-19 aprilie 2020

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top