Connect with us
Horoscop Minerva Săptămânal Fecioară 13-19 aprilie 2020

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Săptămânal Fecioară 13-19 aprilie 2020

Horoscop Minerva Săptămânal Fecioară 13-19 aprilie 2020. Un coleg sau, eventual, partenerul de viață ar putea fi săptămâna aceasta într-o dispoziție destul de afectuoasă cu tine. S-ar putea să te enerve prin atitudine și să te întrebi dacă merită să intri în dispută cu ea sau să nu răspunzi provoacrilor. Nu face prostii, această  dispoziție va trece. Încearcă să rămâi consecvent cu tine însuți pentru că toate vor reveni la normal spre sfârșitul săptămânii.

Dacă simțiți că tensiunea crește, acest lucru s-ar putea datora Lunii care este în Capricorn, în Casa a 5-a a iubirii și a micilor investiții. Vrei să întreții starea sau să o aplanezi? Te întreb, deoarece ea ar putea ascunde o problemă mai profundă care are nevoie de atenție. Analizează-ți emoțiile și ia în considerare ce se întâmplă cu adevărat. Rezolvarea acestui lucru poate face să te simți împăcat cu sine și mai puțin probabil să cheltui pentru articole inutile.

În cele din urmă, cu Marte în Casa a 6-a, sectorul stilului de viață, în pătrat cu Uranus aflat în Casa a 9-a în zona căălătoriilor și a metafizicii, te-ar putea face să îți dorești să fii oriunde decât închis în casă. Un amănunt important. De ce nu îți folosești imaginația? Evită să acționezi sub imperiul impulsului de moment deoarece ai putea avea probleme mai târziu. 

Horoscop Minerva Săptămânal Fecioară 13-19 aprilie 2020 Relațional

 Nu este săptămâna potrivită pentru a face schimbări sau a lua decizii majore cu privire la o relație importantă. Poziția astrelor estompează granițele, limitele și procesele tale de gândire, în general, astfel încât nu vei putea vedea clar ce pas trebuie să faci. S-ar putea să fie mai bine să îți acordezi intuiția dacă dorești câteva răspunsuri reale. Mai bine mergi cu fluxul!

Luna petrece ultimele ore în semnul logic al Capricornului luni, asigurându-te că ești la timp și ești atent la detaliile relației. Evită să devi totuși un robot.

Pătratul Marte-Uranus, de asemenea, la începutul săptămânii, te îndeamnă să faci unele schimbări, dar ești un semn cunoscut pentru felul în care iubești. Prin urmare, nu fă modificări bruște. Ușor cu ele, ia-o încet și va fi bine.

O lună interesantă în Vărsător, la sfârșitul de săptămânii, face să vezi sufletul persoanei de care ești atras. Cu cât stai mai mult acasă, cu atât o simți mai puternică pe cea/cel de lângă tine.

Horoscop Minerva Săptămânal Fecioară 13-19 aprilie 2020 Profesional

În mintea ta este clar, așa că stabilește scena pentru o perspectivă extraordinară în privința carierei tale. Acum ești la o răscruce. Este un moment bun pentru a elimina confuzia care te înconjoară, pentru a putea să te aliniezi adevăratelor obiective.

Instinctele tale sunt corecte în ceea ce privește oamenii din jur. Poți lucra de acasă și poți simți imediat cine rezonează cu tine. Lucrează cu energia zilei în loc să fii împotriva ei. Nu-i privi pe cei care sunt mai jos decât tine fără considerație.

Este posibil să fii nevoit să faci față unei persoane puternice sau a unei situații aparent blocantă. Deși ai idei bune, a fi prea dur sau direct nu îți va spori interesele. Întreabă-te dacă nu cumva controlezi prea mult lucrurile. Această perioadă te poate face să dorești să călătorești sau să iei o pauză de la rutina obișnuită. O persoană care alege preocuparea pentru muncă și pentru carieră cu privire la alte lucruri te-ar putea responsabiliza. Timpul ar putea aduce o concentrare intensă sau refuzul de a reveni.

Horoscop Minerva Săptămânal Fecioară 13-19 aprilie 2020 Financiar

Ai o doză sănătoasă de sprijin din partea Universului în timp ce încerci să câștigi ceva bani și să stabilești mai multă ordine în viața ta. Aspectele care îți influențează banii și valorile îl fac să fie un moment bun pentru a nu câștiga mai mulți bani din oportunități sporite, ci și pentru a vedea cum să îi investești în viitor. Fă demersurile cuvenite și începe cu precauție, apoi pornește atunci când te simți mai bine.

Horoscop Minerva Săptămânal Fecioară 13-19 aprilie 2020 Sănătate

Nu poți face haz de necaz în fiecare zi. Într-adevăr actul de a râde stimulează profund organismul uman și eliberează presiunea care a fost stocată în cea mai mică celulă, unde energia ta tinde să se blocheze. Pune-te în situații în care știi că râsul va juca un rol. Dacă îți plac comediile, începe să le alegi pe cele amuzante și nu pe cele înfricoșătoare. Dacă ai copii, redevin-o copil și joacă-te cu ei. Nu există nimic mai bun decât râsul.

Horoscop Minerva Săptămânal 13-19 aprilie 2020

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top