Connect with us
Horoscop Minerva Săptămânal Pești 13-19 aprilie 2020

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Săptămânal Pești 13-19 aprilie 2020

Horoscop Minerva Săptămânal Pești 13-19 aprilie 2020. Tu, săptămâna care vine nu vei avea în minte decât banii și cum să te descurci material, chiar mai mult decât ar trebui. S-ar putea să ai tendința de a le alunga direct proporțional cu starea ta de spirit, convins că lucrurile sunt mai rele decât păreau. Încearcă să faci un efort ca să fii obiectiv. S-ar putea să fie nevoie să ajustezi anumite lucruri și să concepi câteva măsuri de economie temporară, dar situația ta ar trebui să revină la normal într-o două săptămâni. Relaxează-te!

Ai nevoie de voință ca să respingi tendința de a face ceva, mai ales dacă ai primit vreo ofertă să lucrezi online. Dar cu luna din Capricorn în Casa a 11-a, a sentimentului de apartenență la grup și a situațiilor de criză ar putea fi ușor să renunți la ispită.

În același timp, există un tranzit dinamic și revoluționar între Marte și Uranus. La un anumit nivel, s-ar putea să te simți prizonier și să vrei să te eliberezi. În acest caz, conectarea cu un mentor, la telefon sau online, te poate ajuta să înțelegi ce se întâmplă cu adevărat și poți merge mai departe. În cele din urmă, ar putea fi reluată o colaborare plină de satisfacții cu alții din grupul tău social, deoarece Mercur este încă în sextil cu Jupiter și cu Pluto, și favorizează munca în echipă. Rețeaua va fi punctul fierbinte.

Horoscop Minerva Săptămânal Pești 13-19 aprilie 2020 Relațional

S-ar putea să ți se pară că atmosfera dintre tine și partenera/ul ta/tău un pic prea sentimentală pentru gustul tău, iar acest lucru te poate determina oarecum să te îndepărtezi de ființa dragă pentru a evita să fii nevoit să te explici. Poziția astrelor săptămna aceasta te aduce de fapt, mai mult în contact cu sentimentele tale și asta te face să te simți inconfortabil. Ai răbdare cu tine. Îți este teamă și mi se pare firesc să fie așa, dar uneori căutarea de sine aduce surprize neașteptate.

Partea rebelă din tine simte nevoia să se joace în timpul pătratului Marte-Uranus de la începutul săptămânii, iar cineva cea/cel cu care ești în relație să fie surprinsă să constate că nu ești chiar atât de blând/ă precum pari.

Ai putea lua o decizie clară totuși, către mijlocul săptămânii mai ales că Mercur este în Berbec, dar imediat vei avea regrete vis-à-vis de ceea ce ai spus. 

Horoscop Minerva Săptămânal Pești 13-19 aprilie 2020 Profesional

 Și starea ta de spirit poate fi destul de posacă, mai ales dacă lucrezi de acasă, dar gândirea ți-e clară. Nu lasa sentimentele să îți abată atenția de la munca analitică pe care o faci. Rămâi concentrat și poți realiza foarte multe.

Structura sau formatul la care lucrezi, în prezent, nu te ajută neapărat să îți atingi obiectivele. Acum însă este momentul să încerci o nouă abordare. Lucrează în sistem în loc să îl contracarezi sau să elimini cu totul această structură ca să începi propria afacere.

Poți face multe lucruri acum, singura condiție este să rămâi cu picioarele pe pământ. Pot izbucni conflicte, în special în rândul colaboratorilor. Multe proiecte care s-au oprit vor începe să funcționeze dacă acorzi fiecăruia atenția cuvenită. Surprinzător este o săptămână în care ai putea să îți îmbunătățești situația actuală, chiar dacă muncești de acasă. 

Horoscop Minerva Săptămânal Pești 13-19 aprilie 2020 Financiar

În timp ce autoanaliza este necesară, acum când lucrezi între cei patru pereți ai biroului sau bibliotecii de acasă, este posibil să mai sari și calul în sensul că începi să cauți cum să îți îmbunătățești percepția despre sine. Definește-ți cele mai bune caracteristici și lucrează pentru a le valorifica. Încearcă să te vezi pe tine așa cum te văd alții și deschide-te prietenilor și familiei. Mențineți relațiile profesionale pentru a evita complicațiile dezordonate. Concentrează-te asupra obligațiilor care contează cel mai mult pentru tine. S-ar putea să fie momentul să te angajezi și să îți pui la bătaie talentele ca să îți îndeplinești responsabilitățile contractuale. Pașii mici și precauți în muncă vor duce la rezultate financiare pozitive.

Horoscop Minerva Săptămânal Pești 13-19 aprilie 2020 Sănătate

 Dacă poți să acorda melodia inimii la radioul cosmic, vei găsi armonie și înțelegere pentru tot și toate. Dacă vrei să păstrezi antenele curate, nu trebuie decât să fii atent la ceea ce mănâncii, ce bei, cât te odihnești și câtă mișcare faci, acum cu restricțiile, mă refer la exerciile fizice. Aceste obiceiuri sunt cheia pentru a ști cum va fi viitorul. 

Horoscop Minerva Săptămânal 13-19 aprilie 2020

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top