Connect with us
Horoscop Minerva Săptămânal Săgetător 13-19 aprilie 2020

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Săptămânal Săgetător 13-19 aprilie 2020

Horoscop Minerva Săptămânal Săgetător 13-19 aprilie 2020.Întotdeauna te bucuri de o concentrare foarte bună, dar astăzi ești mai concentrat decât de obicei, probabil pe un proiect care înseamnă foarte mult pentru tine. Acesta ar putea fi legat de slujbă, ar putea implica ajutorarea unui prieten sau poate fi doar un proiect personal. Orice ar fi, săptămâna aceasta ar trebui să realizezi multe. Dezavantajul este că s-ar putea să uiți să mănânci, să dormi sau să faci pauzî și atunci încep și problemele de adaptare. Ai grijă!

Dacă ai o problemă cu cineva și nu ai spus nimic până acuma, săptămâna aceasta te-ar putea lua gura pe dinainte, cum se spune. Aspectul dintre Marte și Uranus te provoacă să spui ce crezi dar în același timp te atenționeaxă că impulsivitatea face să îți asumi niște  riscuri și să faci lucruri pe care s-ar putea săle regreți mai târziu. 

În plus, cu Mercur în sextil cu Pluto, cât și cu Jupiter, aflați în Casa a 2-a a banilor munciți, ai putea găsi o afacere on line cu articole pentru locuință.

Horoscop Minerva Săptămânal Săgetător 13-19 aprilie 2020 Relațional

Este posibil ca lucrurile să nu meargă în întregime așa cum a fost planificate săptămâna aceasta, dacă ne uităm la configurația astrală din prezent. Surprizele, mai ales asociate cu viața ta sentimentală, sunt cu siguranță la ordinea zilei. Poate că primul șoc major l-ai putea avea atunci când descoperi că cineva, pe care ar fi trebuit să-l recunoști, face ceva pentru a te determina să îți dai seama că este mai mult decât solicitarea de ajutor. Așa că ai grijă!

Există o regulă însă, pe care ai vrea să o încălci. Pătratul Marte-Uranus la începutul săptămânii te încurajează să fii obraznic, dar amintește-ți că acțiunile au întotdeauna consecințe.

Mercur este în Berbec încă de la începutul săptămânii, astfel încât este posibil să nu ai răbdare să aștepți răspunsul și vei acționa. Îndrăzneala cu care o faci ar putea fi impresionantă sau penibilă, după caz, dar cel puțin, ai încercat.

Pe măsură ce luna trece prin Vărsător la sfârșit de săptămână, nu îți mai arde de nicio întâlnire online. Plănuiește să te furișezi în viața cuiva o zi sau programezi o lecție pentru doi într-un loc unde adeverința funcționează și te vei distra de minune, dar cum spuneam mai jos atenție la consecințe. 

Horoscop Minerva Săptămânal Săgetător 13-19 aprilie 2020 Profesional

Nemulțumirea, renunțarea și a spune că nu știi nu este un răspuns. Intotdeauna exista o cale. Există întotdeauna o soluție și da, poți găsi această soluție solicitând ajutorul altora, făcând cercetări și, mai ales, păstrând o atitudine pozitivă.

Ești singurul care înțelege cu adevărat toate părțile problemei. Aportul tău este extrem de valoros pentru oamenii de la locul de muncă și care acum sunt izolați în case. Nu te ascunde în umbră în timp ce îi lași pe alții să se certe inutil. Adu-ți aportul la vedere. 

Ai încredere în intuiția ta și așteptă-te ca oamenii să te placă și să îți susțină interesele. Timpul ar putea aduce un flirt legat de locul de muncă, care este foarte distractiv în virtual. Fii profesionist, mai ales dacă lucrurile încep să se încingă. Este un moment cu energie sporită, când îți va remarca talentul  de a vinde și de a încuraja, deci fii foarte sincer. Crearea unei imagini artificiale pentru a câștiga aprobarea sau generarea unei afaceri va aduce dezamăgire.

Horoscop Minerva Săptămânal Săgetător 13-19 aprilie 2020 Financiar

Lucrările creative, acțiunea și afirmația se reunesc acum. Acest lucru va schimba modul în care relaționezi cu grupurile sociale online și poate începi să te gândești să rămâi angajat pe cont propriu în viitorul apropiat. Această atitudine spune că ideile tale sunt solide. Tot ce ai nevoie este să faci tranziția și vei vedea. Banii vin atunci când urmărești ceea ce creezi și în ce crezi.

Horoscop Minerva Săptămânal Săgetător 13-19 aprilie 2020 Sănătate

Spiritului tău aventuros îi place să exploreze, mai ales că astăzi mintea ta ar putea să zburde liberă. Gândești, vorbești, evaluezi, visezi – asta îți place să faceți, iar aceste tendințe te ajută să alini suferința celorlalți. Totuși, pentru a ști cu adevărat ce simt alții, trebuie să observi mai atent decât să speculezi. Să nu fii copleșit de problemele și provocările pe care le aduc alții la ușa ta, să te înscrii la un atelier de artă sau să te implici într-un grup de muzică, te poate ajuta să-ți păstrezi echilibrul interior. 

Horoscop Minerva Săptămânal 13-19 aprilie 2020

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top