Horoscop Minerva Săptămânal Gemeni 13-19 aprilie 2020

12.04.2020
Horoscop Minerva Săptămânal Gemeni 13-19 aprilie 2020

Horoscop Minerva Săptămânal Gemeni 13-19 aprilie 2020. O persoană cu care lucrezi, probabil o femeie, ar putea pleca brusc fără preaviz și te-ai ptea trezi cu un vraf de lucrări în plus. Acest lucru te-ar putea face confuz și s-ar putea să te întrebi dacă există schimbări în cadrul companiei despre care nu știi nimic, mai ales dacă lucrezi de acasă. Încearcă să afla exact de ce a plecat această persoană. Dacă nu poți să întrebi direct, interesează-te, discret, de la cineva care ar putea să știe. Este important, dacă nu pentru altceva, pentru ameliorarea anxietății tale.

Cu Venus în semnul tău, încrederea poate crește și ai putea dori să te conectezi cu alții, să fii mai romantic și să te bucuri de socializare în general. În plus, Soarele din Casa a 11-a, sectorul tău social, aduce în acest moment foarte mult dorința de distracție.

Pătratul dintre Marte și Uranus, s-ar putea să simți ca și cum ai scăpa de o situație care a devenit prea tensionată ca să o mai poți suporta. 

Mercur este deja în Berbec, tot în Casa a 11-a, în sector social și poate adăuga un plus de intensitate la întrunirile online. Este timpul să te lași dus de val. 

Horoscop Minerva Săptămânal Gemeni 13-19 aprilie 2020 Relațional

 Poziția astrelor îți oferă o șansă de a reduce căldura în relație și de a permite acesteia să se simtă, mai degrabă, decât să fie tnsiuni continuu, așa cum a fost până nu demult. Probabil că ți se va potrivi bine, întrucât preferi în ultima vreme, o viața liniștită mai ales că o schimbare prea mare te poate dezechilibra. Deci, deocamdată relaxează-te, gândește-te la lucruri pașnice și lasă-ți sufletul să se bucure de odihnă.

Te poți concentra pe detalii pe măsură ce luna petrece ultimele ore în Capricorn, la începutul săptămânii, dar ești încă ușor împrăștiat. Profită de această energie organizată pentru a încerca să ajungi să cunoști pe cineva de la distanță. 

Luna din Vărsător, este orientată spre relații la sfârșitul săptămânii, pune în evidență viața amoroasă și subliniază nevoia de a face compromisuri. Când în sfârșit găsești dragoste, asigură-te că îți dai seama că nu va fi perfect tot timpul.

Mercur, stăpânul tău planetar, este în Berbec de la sfârșitul săptămânii trecute, asigurându-te că nu vei fi timid în discuțiile online. Inpulsivitatea se plătește.

Horoscop Minerva Săptămânal Gemeni 13-19 aprilie 2020 Profesional

Amintește-ți pentru ce lucrezi – familie, casă și securitatea personală. Oricare ar fi motivele, bucură-te de aceste părți ale vieții tale în loc să te lași înconjurat de stresul și grijile pe care munca ți le aduce în minte.

Ești predispus la mici accidente casnice, așa că ai grijă. Vezi, să ai la îndemână un kit de prim ajutor sau, cel puțin, să știi de unde să cumperi unul în cazul în care ai nevoie în situații de urgență. Ia-ți măsuri de prevedere suplimentară când te miști prin casă.

A obține ceea ce vrei uneori poate să dureze. Este o perioadă în care lucrurile care par a fi obstacole s-ar putea să fie, de fapt, oportunități deghizate. Pot apărea noi posibilități, din durerea sau confuzia cauzată de disfuncțiile de comunicare. Asigură-te că toată lumea te înțelege.

Horoscop Minerva Săptămânal Gemeni 13-19 aprilie 2020 Financiar

Cu un aspect armonios în Casa a 2-a a banilor, ai putea fi tentat să sărbătorești fără să aștepți confirmarea. Dar, cu toată energia norocoasă, este mai bine să găsești o modalitate de a profita din prima. Astrele, în schimb, continuă să afecteze drumurile, dar și dorința de a învățarea și spiritualitatea, ceea ce indică o perioadă de căutare a modalităților de a-ți lărgi plaja de acțiune. Dacă oferi un produs sau un serviciu care ar putea fi vândut online, fă-l să se întâmple acum. Consultă-te cu un agent de vânzări dacă ai nevoie de ajutor.

Horoscop Minerva Săptămânal Gemeni 13-19 aprilie 2020 Sănătate

Oricare ar fi definiția puterii, există o mulțime de lucruri în acest moment de care trebuie să ții seamă. Configurația planetară actuală este ca și cum ai avea în aceeași echipă pe Superman și Femeia fantastică!

Forța brută și inteligența își unesc forțele. Poți folosi această putere pentru a îmbunătăți ceea ce știi că este punctul tău slab. Dacă aceasta are ceva de-a face cu alimentația, încearcă să faci aprovizioarea în avans în loc să mânci ce apuci. programează masa pentru micul dejun la culcare și bucură-te de avantajele unui mic dejun adevărat!

Horoscop Minerva Săptămânal 13-19 aprilie 2020

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI