Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - RAC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Săptămânal Rac 13-19 aprilie 2020

Horoscop Minerva Săptămânal Rac 13-19 aprilie 2020. Cineva de care ai vrut să auzi de multă vreme, poate un vechi prieten care locuiește departe, te-ar putea contacta în timp ce ești logat online. Vei fi fericit să primești mesajul, dar ar putea duce la un joc frustrant de etichetă. Nu fii irascibil și nici nu te gândi să renunți. Continuă să discuți pentru că vei afla lucruri interesante. 

Soarele este încă în Casa a 10-a, sectorul obiectivelor și ambițiilor personale, până pe 19 aprilie când va intra în Taur, așa că nu te feri de să muncești și să-i lași pe ceilalți să vadă că știi ce faci și încotro vrei să mergi.

Echilibrul între muncă și viață personală ar trebui să funcționeze, dar Luna din Vărsător, în Casa a 8-a un sector intim ți-ar putea crea probleme marți. Dacă jobul tău te ține departe de angajamentele de acasă, este necesar să se schimbe ceva. Așa că găsește momentul potrivit pentru a vorbi despre aceste lucruri și pentru a găsi o soluție care să funcționeze pentru toată lumea.

Marți, Mercur este în sextil cu Satur și într-unul separant cu Plutonul și cu expansivul Jupiter, și ar putea inspira o călătorie imaginară cu partenerul sau un bun prieten. Dar foarte curând va trebui să revii cu picioarele pe pământ. De-a lungul acestei săptămâni ar putea exista tentația de a acționa din impuls, în special pe la mijlocul săptămânii. Ai grijă.  

Horoscop Minerva Săptămânal Rac 13-19 aprilie 2020 Relațional

 O figură familiară din trecut te poate șoca prin afirmația Doamne cât de mult te-ai schimbat, dar și cât de mult s-a schimbat și interesul tău anterior în ce privește relația sau  iubirea. Configurația astrală a săptămânii îți aduce șansa de a le cunoaște în format actualizat, spre deosebire de memoria ta legată de programarea acestora, veche și plină de dificultăți. Se pare că te vei bucura cu adevărat de această întâlnire.

Puternicul pătrat Marte-Uranus, la începutul săptămânii, te îndeamnă să te revolți împotriva standardelor actuale. Cine spune că trebuie să ai întâlniri așa cum ai avut până acum? Eliberează-te de așteptările altor oameni.

Luna în Pești, enigmatică, face să fii atras de lucrurile misterioase. Oamenii vor să afle mai multe despre tine acum, iar jocul virtual te va face și mai atrăgător.

Mercur este în Berbec încă de săptămâna trecută, astfel încât vei fi mai dinamic verbal, decât de obicei. 

Horoscop Minerva Săptămânal Rac 13-19 aprilie 2020 Profesional

 Indiferent dacă ești la locul de muncă sau lucrezi de acasă, îți va fi greu să restrângi o parte din planurile personale care să te ajute să supraviețuiești. Ai o idee legată de locul de muncă – așa că nu închide ușa conștient unor șanse care deschid alte orizonturi. Notează tot ce crezi că îți va fi de folos.

Vei simți ce trebuie să pregătești totul înainte ca cineva să îți spună ce trebuie făcut. Ascultă-ți intuiția. Nu așteptați instrucțiuni; pur și simplu continuă să acționezi așa cum simți. Superiorii și colaboratorii vor aprecia acest lucru atunci când vei avea inițiativa în proiecte, atunci când vei reveni la muncă.

Energia este amestecată. Pot exista confruntări. Dacă nu iei lucrurile personal, este posibil să găsiți un teren comun și să progresezi. Acordă atenție nevoilor celorlalți și fă tot posibilul pentru a oferi servicii excelente clienților. Comunicarea deschisă și dorința de a fi disciplinat vor aduce rezultatele dorite.

Horoscop Minerva Săptămânal Rac 13-19 aprilie 2020 Financiar

 Încerci să găsești o modalitate de a strânge bani pentru încă o lună de recluziune. De asemenea, este un moment excelent pentru a elimina toate plățile pe care trebuie să le faci, găsind totodată modalități de contact cu posibili investitori chiar și online. Eforturile de strângere de fonduri ar trebui să includă o componentă de e-mail și online.

Horoscop Minerva Săptămânal Rac 13-19 aprilie 2020 Sănătate

Ai putea să simți că săptămâna aceasta, întâmpini puțină rezistență. Nu că te deranjează intensitatea cu care se produc, dar este foarte important să bei multă apă pentru a tempera expansiunea emoțională a energiei.

La un nivel energetic imperceptibil ești testat și este esențial să fii pe fază. Apa te va ajuta să îți păstrezi sinele emoțional lubrifiat. Ai încredere în tine.

Pe de altă parte, perioada este excelentă pentru a face schimbări la toate nivelurile vieții tale. Ai șansa pentru a începe de acum. Folosește această șansă pentru a reveni pe calea bunăstării tale, mai ales dacă te-ai rătăcit în ultima vreme. Dacă începi o dietă, este puțin probabil să o respecți. 

Horoscop Minerva Săptămânal 13-19 aprilie 2020

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top