Connect with us
Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021. Ce îți rezervă astrele săptămâna viitoare

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie 2020

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Berbec. Săptămâna aceasta anumite gânduri devin obsesive, deoarece nu îți poți scoate din minte o anumită persoană. Prezența ei îți domină nu doar gândurile ci și viesele. Începutul de săptămână este sub infleunța Lunii Noi din Scorpion și a lui Venus din Balanță, în Casa a 7-a relațională, care îl controlează pe Pluto. În același timp, Soarele face un sextil cu Jupiter, planeta șanselor și a expansiunii. Această combinație poate aduce lumină în jurul iubirii și a relațiilor. 

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Berbec

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Taur. Reușeti să pui în practică un proiect important. Poți elimina ceea ce nu este necesar pentru a găsi nucleul a ceea ce va face acest lucru un succes. Venus în Casa a 6-a a stilului de viață face un pătrat cu Pluto din Casa a 9-a, a drumurilor lungi și a credinței, în timp ce Soarele din Casa a 7-a face un sextil cu Jupiter din Capricorn. O persoană importantă pentru tine ți poate aduce ceva de mare valoare, fie material, fie spiritual. Vorbele acesteia sunt ceva atât de revoluționar încât s-ar putea să te trezești că vezi totul diferit. Este un lucru pe care l-ai căutat de foarte mult timp. 

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Taur

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Gemeni. Plăcerea este centrul acestei săptămâni însoțită de o schimbare de ritm, deoarece lucrezi prea mult. Vrei cev care să te înveselească. Luni încă se resimt influxurile Lunii Noi în Scorpion în sensul că Venus din Casa a 5-a îl provoacă printr-un pătrat pe Pluto aflat în Csa a 8-a a intimității.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Gemeni

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Rac. Săptămâna aceasta, generozitatea față de o persoană foarte specială pentru tine, nu cunoaște limite. Dar este bine să ții cont că trebuie să ai grijă și de tine. Venus din Balanță face pătrat cu Pluto aflat în Casa a 7-a a relațiilor. În același timp, Soarele din Casa a 5-a a iubirii face un sextil cu Jupiter. Această combinație poate aduce o zi sălbatică, cu urcușuri și coborâșuri emoționale. Cel mai bine este să nu judeci rapid lucrurile până când nu sunt toate cărțile pe masă. Cel mai important lucru este să ai grijă de tine cerând ceea ce îți dorești cu adevărat. Acest lucru te ajută să înfrângi rezistența și să activezi plăcerea în relație.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Rac

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Leu. Scrisul, predarea și comunicarea sunt în centrul atenției săptămâna aceasta. Cuvintele tale pot captiva atenția multora pentru că Venus, în Casa a 3-a a comunicării, în pătrat pe Pluto din Casa a 6-a, a muncii te provoacă să vorbești. Soarele din Scorpion, în Casa a 4-a a familiei face un sextil cu Jupiter din casa stilului de viață. S-ar putea să apară un nou termen de predare a unor documente sau trebuie să ții locul cuiva. 

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Leu

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Fecioara. Este posibil să simți o mare constrângere pentru a face o investiție astăzi. Dacă este vorba despre o afacere, ar putea exista un cost considerabil în avans. Analizează și ia propunerea cu prudență înainte de a merge mai departe. Odată ce ești sigur de informațiile pe care le ai, vei fi încurajat să acționezi. 

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Fecioară

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Balanță. Posibile discuții în familie săptămâna aceasta, unde vor fi necesare diplomația și farmecul tău natural. Îndepărtarea a ceea ce nu este necesar în casă poate aduce o înțelegere despre cine ești și cum să te conectezi cu trecutul tău. Pluto are modalități de a te aduce la ceea ce este esențial. Fii atent, deoarece poți pierde o moștenire pe mâna ta. În schimb, fii cu ochii pe frații sau verii care își doresc o bucățică și din ceea ce ți se cuvine. Uită-te în jurul casei, păstrează ceea ce îți place și scapă de restul.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Balanță

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Scorpion. Afli adevărul despre ceva care te-a preocupat mult timp. Și cu aceste informații, poți continua discuțiile despre un contract. Ia în considerare vizualizarea a ceva ce dorești cu adevărat, apoi o coală de hârtie și acuarele și pictează în culorile care te inspiră. Sau fă mișcare pe o bandă de alergare, sigur îți va îmbunătăți starea de spirit. 

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Scorpion

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Săgetător. Dintr-o dată, săptămâna aceasta, o relație este redefinită și ar putea trece de la staza de incomodă la intimă în cel mai scurt timp. Ai mai multă încredere în tine decât de obicei, acumulată pe cale naturală. Un prieten îți poate oferi o oportunitate de afaceri și ești gata să intri cu capul înainte dar și cu portofelul.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Săgetător

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Capricorn. Săptămâna aceasta vezi luminița de la capătul tunelului pentru a-ți stimula cariera. Venus în Casa a 10-a a carierei este în pătrat cu Pluton din Casa 1, casa acțiunilor tale. În același timp, Soarele din Casa a 11-a a prietenilor și a muncii în grup, face un sextil cu Jupiter aflat în semnul tău. Acest crescendo al aspectelor planetare poate fi motivația pe care ai căutat-o. Poți lansa ceva pe cont propriu online sau actualizează-ți CV-ul. 

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Capricorn

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Vărsător. Ar putea exista schimbări semnificative săptămâna aceasta. Ai o străfulgerare care face să vezi  beneficiile pe care le aduce schimbarea direcției de viață, în această săptămână. Venus din Casa a 9-a, casă de spiritualitate, face un pătrat cu Pluto din Casa a 12-a casa  intuiției. În același timp, Soarele din Scorpion, în Casa a 10-a a carierei, face un sextil cu Jupiter aceeași Casa a 12-a ca și Pluto. Este o combinație excelentă pentru explorarea abilităților psihice. Dacă vrei să ce este mediumnitatea sau să faci o regresie în viețile anterioare, aceste aspecte te vor ajuta să călătorești în spațiu și timp, fiind în același timp, în siguranță și protejat, aici pe pământ.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie – Pești. Săptănâna aceasta se deschide o ușă către ceva nemaipomenit pentru nativii Pești. Fii disponibil pentru oportunități, inclusiv concursuri pentru schimbarea locului de muncă sau prieteni care fac oferte incredibile. 

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie – Pești

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top