Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Rac

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Rac. Săptămâna aceasta, generozitatea față de o persoană foarte specială pentru tine, nu cunoaște limite. Dar este bine să ții cont că trebuie să ai grijă și de tine. Venus din Balanță face pătrat cu Pluto aflat în Casa a 7-a a relațiilor. În același timp, Soarele din Casa a 5-a a iubirii face un sextil cu Jupiter. Această combinație poate aduce o zi sălbatică, cu urcușuri și coborâșuri emoționale. Cel mai bine este să nu judeci rapid lucrurile până când nu sunt toate cărțile pe masă. Cel mai important lucru este să ai grijă de tine cerând ceea ce îți dorești cu adevărat. Acest lucru te ajută să înfrângi rezistența și să activezi plăcerea în relație.

Luni, Venus din Casa a 4-a a familiei, este în pătrat cu Jupiter. După prăbușirea emoțională de ieri într-o țară supusă restricțiilor și convulsiilor emoționale, acceptând lucrurile de facto, fii sigur că se vor îmbunătății. Lasă trecutul în urmă și privește viitorul. Trăiește prezentul, chiar ața limitat cum ți se pare, râzi și împărtășește clipe frumoase. 

Marți, Mercur este în Casa a 5-a, o casă și a riscurilor asumate, și îi face opoziție lui Uranus în Casa a 11-a care stăpânește și tehnologia. Posibil ca astăzi, imprimanta să nu funcționeze sau pisica a trântit mouse-ul pe jos. Trage adânc aer în piept și cu calm, rezolvă problemele.

Joi, Venus face un patrat și cu Saturn din Capricorn în Casa a 7-a a parteneriatelor. Cel mai bun mod de a folosi această energie este să faci ceva pentru cariera ta. Orice altceva vei încerca te vei lovi numai de blocaje. Ia legătura cu cineva cu care vrei să colaborezi, postează un anunț care oferă un pachet de consultanță sau creează propriul site. 

Vineri, Venus te provoacă să faci ceva distractiv, dar s-ar putea să fii blocat acasă. Găsirea unor lucruri distractive și diferite de făcut acasă este o soluție pentru acest aspect. 

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Rac Relaţional

Dacă ai întâlnit pe cineva online, sunt șanse să discutați și să flirtați, până seara târziu. Fii sigur că vei afla și vei vedea mult mai mult decât te-ai fi gândit. Posibil ca marți, să vă întâlniți ca într-un sepctaol, cu mască și fără mască, pentru prima oară. Vor zbura unele scântei, dar trebuie să fii sincer în ce te pivește, înainte de a merge prea departe!

Dacă ai deja o/un parteneră/partener romantismul a dispărut iar relația trece  printr-o fază de lâncezeală. Trebuie să depui eforturi serioase pentru a evita explicațiile și neînțelegerile. Eforturile pe care le depui vor face cu siguranță o diferență în viața ta. Spre mijlocul săptămânii, vei avea chef să îți răsfeți partenera/ul și să-l faci să se simtă special.

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Rac Profesional

Dacă lucrezi de acasă, ai să descoperi săptămâna aceasta că este mult mai bine, ești mult mai liniștit și cu adevărat  competitiv! Ești pus pe fapt mari ca să-ți demostrezi capacitatea și nimeni nu poate rezista farmecului și tacticii inteligente. Toate proiectele în care ești implicat merg extrem de bine și vor aduce beneficii la un moment dat. Folosește de aceste atuuri ca să-ți impresionezi șefii. 

Te vei descurca și mai bine dacă nu îți vei face un obicei să ai o atitudine relaxată. Încearcă să fii punctual la întâlnirile online. Faptul că îîți îndeplinești termenele cu mult timp înaintea altora este impresionant. Strategiile bune pentru a face ca lucrurile să meargă și în această perioadă vor da roade. Toate întâlnirile în mediul virtual vor merge fără probleme și nu vei simți nicio presiune externă pentru a face lucrurile mai repede.

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Rac Financiar

Dacă ai solicitat recent o refinanțare sau un împrumut pentru nevoi personale, săptămâna aceasta poți primi vești îmbucrătoare. Creditul va fi, probabil, aprobat cu ușurință, fără prea multe bătăi de cap. Deși s-ar putea să fi durat mult timp, păstrarea credinței ți-a slujit bine și în sfârșit răbdarea ar trebui să dea roade. Să nu împrumuți mai mulți bani decât poți plăti.

 Este o săptămână în care probabil vei dori să vezi rezultate rapide și, prin urmare, ai tendința de a lua decizii rapide. Vei dori să începi ceva nou. Deși că acesta nu este moment bun pentru a începe un proiect nou, așa că analizează cu atenție înainte de a investi în ceva. Posibil ca lucrurile să nu iasă așa cum ți-ai dori. 

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Rac Sănătate

Dacă ai probleme cu teniunea – prea mare, orscilantă sau scăzută, ar trebui să fii atent săptămâna aceasta. Fă câteva schimbări în stilul de viață inclusiv în alimentație. Chiar fă câteva exerciții cardion dimineața.

Pe de altă parte, aceste probleme este posibil să se instaleze ca urmarea a stresului legat de incertitudinea locului de muncă, de schimbările impuse de restricțiile pandemiei.

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top