Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 16 - 22 noiembrie Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Capricorn

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Capricorn. Săptămâna aceasta vezi luminița de la capătul tunelului pentru a-ți stimula cariera. Venus în Casa a 10-a a carierei este în pătrat cu Pluton din Casa 1, casa acțiunilor tale. În același timp, Soarele din Casa a 11-a a prietenilor și a muncii în grup, face un sextil cu Jupiter aflat în semnul tău. Acest crescendo al aspectelor planetare poate fi motivația pe care ai căutat-o. Poți lansa ceva pe cont propriu online sau actualizează-ți CV-ul. 

Și luni, Venus face un pătrat, de astă dată cu Jupiter, iar norocul și încrederea sporesc. Poți merge mai departe cu ceea ce ai început săptămâna trecută. Acum ai noroc și protecție. Totuși există un avertisment. Aspect poate aduce lene, lăsându-te să lâncezești pe canapea toată ziua și consumând pungi mari de chipsuri.

Marți, Mercur, în Casa a 11-a a high-tech-ului face opoziție lui Uranus. Dacă te-ai gândit să modernizezi unele echipamente sau să te așezi și să înveți să folosești echipamentul pe care îl ai, astăzi este ziua ta. Folosind acest aspect Mercur- Uranus, poți avea o revelație. Îți poți da seama cum să faci lucruri care îți vor impresiona prietenii și familia.

Joi, Venus face pătrat cu Saturn din Casa 1. În timp ce cei din jurul tău te omoară cu laudele,  tu ești extrem de dur cu tine. Acest lucru nu este motivant. Schimbă-ți atitudinea. Fii la fel de amabil cu tine însuți ca și ceilalți și productivitatea crește.

Vineri, Soarele din Scorpion face un semi-sextil cu Venus. Carisma ta este puternică, dar din păcate, cu un semi-textil între cei doi nu face decât să atragă oportuniști. Cu alte cuvinte, atenția vine de la cineva pe care îl consideri neinteresant. Este în regulă. Încearcă să te gândești ce fel de partener îți dorești și vei atrage acest lucru. 

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Capricorn Relațional 

Săptămâna aduce atât armonie, cât și plăcere în casă și în sufletul tău. Vei petrece mult timp cu cei care îți sunt dragi, mai ales dacă lucrezi de acasă, așa că profită de aceste momente speciale. Nu îți fie teamă să te lași dus de val în compania celor dragi. Uită de toate acele sarcini care te-au preocupat recent și pur și simplu simte-te bine. 

Cei căsătoriți vor face ce nu au făcut de multă vreme, adică vor petrece timpul reaprinzând flacăra unor sentimente unul față de celălalt. Vei dori chiar să-i cumperi soțului / soției un cadou. Faci acest lucru, din tot sufletul! Dacă abia ai început o relație vei rezolva toate neînțelegerile verbale. Persoanele divorțate pot găsi pe cineva cu ajutorul serviciului de matrimoniale online.

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Capricorn Profesional

Abilitățile de comunicare, personalitatea plăcută și capacitatea de a gestiona cu ușurință orice tip de situație îți vor aduce recompense la locul de muncă. Este bine să te motiveze să lucrezi mai mult și mai bine și să atingi obiective mai înalte. Acest lucru îi impresionează și pe superiorii tăi. Chiar dacă lucrezi în sistem telemuncă sau online. Feedbackul pozitiv pe care îl primești de la colegi și de la șefi te va stimula să atingi obiective din ce în ce mai mari. Poți ajunge unde nici nu te gândești!

În cazul în care lucrezi încă la birou, cere ajutorul colegilor care lucrează de acasă pentru a aborda orice problemă care trebuie rezolvată imediat. Ajutorul lor în timp util va fi crucial și benefic pentru tine. Probabil ți se încredințeze responsabilități suplimentare, deoarece șeful îți cere mai mult. Ar trebui să profiți de oportunitate, de dragul carierei. Pe termen lung tu vei fi beneficiarul.

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Capricorn Financiar

Dacă lucrezi în domeniul relațiilor publice, atunci vei foarte ocupat săptămâna aceasta. S-ar putea să descoperi că contul curent a fost cel care te-a obligat să faci ore suplimentare și că ai tot atâtea de achitat. Profită la maximum de această perioadă extrem de productivă și de fructuoasă.

Pe la jumătatea săptămânii ar putea veni vești proaste de pe acest front. Pentru a minimaliza pierderile, cere ajutorul celor cu experiență sau unui expert financiar. Ia decizii financiare importante în mod corespunzător și fii sigur că nu vei avea pierderi financiare.

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Capricorn Sănătate

S-ar putea să te gândești serios să treci la un regim mai light, săptămâna aceasta. Sănătatea este avuția ta, după cum se spune. Dacă renunți o perioadă la carne nu este nicio problemă. După cum poți realiza, nu există niciun rău dacă îi dai o lovitură serioasă. Mâncarea sănătoasă și ușoară îți va schimba viața. Este posibil ca sănătatea pielii tale să se îmbunătățească odată cu modificarea obiceiurilor alimentare. Deci, cu alte cuvinte, nu ai de ce să te îngrijorezi pentru sănătate dacă ești atent la alimentație.

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top