Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Gemeni

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Gemeni. Plăcerea este centrul acestei săptămâni însoțită de o schimbare de ritm, deoarece lucrezi prea mult. Vrei cev care să te înveselească. Luni încă se resimt influxurile Lunii Noi în Scorpion în sensul că Venus din Casa a 5-a îl provoacă printr-un pătrat pe Pluto aflat în Csa a 8-a a intimității.

Tot acum Soarele din Casa a 6-a a stilului de viață face un sextil cu Jupiter din casa a 8-a. S-ar putea să ai în minte doar imaginile sexy ale persoanei cu care ți-apetrecut noaptea. Și dacă îi propui să continuați, ai putea avea o seară plină de încântare. 

Luni, Venus face un pătrat cu Jupiter. Vrei ceva, iar acum prețul este cel corect. Dar dacă încercați să respecți bugetul, nu cred că ziua este una bună pentru navigat prin site-urile de cumpărături online. Păstrează factura dacă la o adică vrei să returnezi produsul. 

Marți, Mercur este în Scorpion, în Casa a 6-a a muncii în opoziție cu Uranus din Casaa 12-a, casa lucrurilor ascunse. Forțe ciudate și necunoscute lucrează împotriva ta, computerul pare că o ia razna, o unealtă electronică se blochează, telefonul se supraîncarcă. Fii înțelep. Închide calculatorul. Resetează alarma mașinii. Nu ar strica să faci o detoxifiere high-tech stând deoparte de electronice astăzi. 

Joi, Venus, încă în Balanță, face pătrat cu Saturn din Casa a 8-a. Zic că este o zi numai bună pentru a-ți examina bugetul, veniturile și a face o planificare de sfârșit de an, având în vedere nu doar impozitele, ci și perioata aceasta nesigură. Verifică-ți asigurarea de viața dar și asigurarea bunurilor. Dacă ai articole care trebuie returnate, este bine să o faci tot astăxi. 

Vineri, Soarele face un semi-textil iritant cu Venus. Mulțumirea va veni numai dacă lași să plece lucrurile de care nu mai ai nevoie, în special o relație din trecut cu cineva care ți-a trădat încrederea. Intuiția te va avertiza când trebuie să te îndepărtezi.

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Gemeni Relațional

Săptămâna aceasta îți poți asuma o funcție socială sau de familie și vei constata că la petrecere participă cineva foarte interesant. Este posibil ca cineva din famili să îți prezintre un oaspete special cu care vei împărtăși multe lucruri interese. De fapt, este un moment bun pentru a te întâlni cu cineva nou, deoarece familia stă în spatele tău  și vei arăta bine!

În această săptămână o nouă relație va fi în atenția ta. Un flirt ocazional ar putea deveni de data aceasta ceva mult mai profund. Dacă ești singur, aceasta ar putea fi persoana pe care ai așteptat-o. Săptămâna va fi una romantică. Vei găsi întâlnirile voastre încântătoare și interesante. 

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Gemeni Profesional

Ai un iferend de opinie cu un coleg mai în vârstă. Dacă apre o astfel de situație, trebuie să îți păstrezi cumpătul și să te abții să spui ceva ce mai târziu vei regreta. În cazul în care lucrurile amenință să degenereze, este în interesul tău să discuți cu calm și înțelegere; la urma urmei, este doar o părere! Cu toate acestea, dacă simți că vorbești cu pereții, fă un pas înapoi, nu de alta dar lucrurile se vor înrăutăți din cauza orgoliului celeilalte persoane, zâmbește și nu îi face jocul.

Pe de altă parte, însă, vei lua o serie de decizii bune. Reușești să păstrezi câteva proiecte importante pentru instituția în care lucrezi. Ședințele online se vor desfășura fără probleme, iar calitățile tale de negociator, vor fi impresionante. Este o săptămâna în care trebuie să îți planificați munca și să obții rezultate bune. Așteaptă-te la sarcini suplimentare.

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Gemeni Financiar

Este posibil ca tranzacțiile financiare să nu aducă rezultatele dorite. Este de așteptat ca săptămâna aceasta să ai parte de întârzieri ale plăților sau de anularea unor oferte.

 Păstrează angajamentele finaciare în așteptare. De asemenea, este posibil să te confrunți, mai ales dacă lucrezi de acasă, și cu confuzii în implementarea unor planuri conform graficului de lucru. Astrele pot provoca, de asemenea, un comportament grăbit, chiar superficial, care poate duce la pierderi financiare. Evită să faci noi achiziții sau să semnezi acorduri sau contracte săptămâna aceasta. 

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Gemeni Sănătate

Ai să te simți mai ușurat dacă ai avut dureri articulare, de spate sau de șolduri în ultima vreme. Maare parte din odihnă te-a ajutat să ușurezi tensiunea asupra mușchilor, ceea ce ți-a permis o mobilitate crescută și o atenuare a durerii. 

Se pare că cea care a dat rezultate a fost obișnința de a face mișcare, în special exerciți de mobilitate ale spatelui și ale memebrelor. Te simți mult mai bine, deoarece ești convins/ă că ai găsit remediul pentru boală. Meditația te va ajuta foarte mult să ții la distanță tensiunea mentală. Durerile articulare vor fi reduse și vei avea energie să participi la activitățile gosodărești. 

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top