Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 16 - 22 noiembrie Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Taur

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Taur. Reușeti să pui în practică un proiect important. Poți elimina ceea ce nu este necesar pentru a găsi nucleul a ceea ce va face acest lucru un succes. Venus în Casa a 6-a a stilului de viață face un pătrat cu Pluto din Casa a 9-a, a drumurilor lungi și a credinței, în timp ce Soarele din Casa a 7-a face un sextil cu Jupiter din Capricorn. O persoană importantă pentru tine ți poate aduce ceva de mare valoare, fie material, fie spiritual. Vorbele acesteia sunt ceva atât de revoluționar încât s-ar putea să te trezești că vezi totul diferit. Este un lucru pe care l-ai căutat de foarte mult timp. 

Luni, Venus din Balanță va face un patrat cu Jupiter din casa a 9-a casă de spiritualitate. E timpul să pui în practică ceea ce inima ta cere sub formă unor dorințe și obiective. Ia în considerare efectuarea unei meditații sau aprinderea unor lumânări verzi. În timp ce le aprinzi, gândește-te ce vrei. Ai capacitatea de a atrage aproape magnetic dacă știi clar ce vrei.

Marți, Mercur este în opoziție cu Uranus aflat în semnul tăuS-ar putea să fii iritat de telefonul care sună aproape continuu și cu oameni care încearcă să vă atragă atenția cu problemele lor.   Ești interesat de argumente, dar astăzi acestea nu sunt altceva decât modalități de a-ți abate atenția.

Joi, Venus face pătrat cu Saturn și poți întâlni colegi sau șefi provocatori. Toată lumea pare să aibă un mod foarte special de a face lucrurile și nu pare să fie deschiși la schimbare. Dacă simți prea multă rezistență din partea lor, este mai bine să ai răbdare.

Vineri, dacă este posibil ia-ți o zi liberă, și axează-te pe treburile casnice, cu excepția cazului în care încerci să îi faci pe adolescenții din familie să vteă ajute. Se vor dovedi extrem de încăpățânați și reticenți. 

Relațional. Încearcă să nu arunci cu capul înainte într-o nouă relație. Îți atrage atenția cineva în timp ce faci piața. Poate că o/un prietenă/ îți spune deschis că sentimentele lui pentru tine s-au dezvoltat. Explorează potențialul acestei relații cu prudență. 

Dragostea înflorește într-un mod destul de surprinzător. Apare șansa aceasta care te va schimba și care îți va aduce liniștea dorită. Spun să pășești cu prudență ca să te asiguri că și sentimentele tale sunt adevărate și puternice înainte de a-ți lua vreun angajament. Dacă ești căsătorit, astrele te îndeamnă cu tărie să faci eforturi pentru a crea armonie în relație. Așteptă-te la momente fericite spre mijlocul săptămânii.

Profesional. Te simți destul de încrezător în slujba ta chiar dacă lucrezi de acasă. Ultimele săptămâni ți-a mers bine lucrând în sistem telemuncă. Abilitatea recentă de a rezolva unele probleme profesionale este recunoscută de către superiorii tăi și începi să aduni laudele cuvenite, de aici și siguranța că nu vor renunța la tine. Chiar dacă slujba ta suferă unele modificări acum, vei descoperi că poți demonstra că ești la înălțimea oricărei provocări.

Săptămâna aceasta vei beneficia de întâlnirea online cu un sau a un coleg mai în vârstă te va motiva să obții mai multe în planul carierei. Posibil să fie un curs care se ține oline și la care visai demult. 

Este o săptămână bună pentru a lua decizii cu privire la ceea ce dorești să faci în viitor. În altă ordine de idei, s-ar putea să fii selectat pentru un proiect la care ați dorești să iei e.

Financiar. Dacă ai depus actele pentru un credit, ai toate șansele ca săptămâna aceasta să fie aprobat. Este vorba fie de achiziția unei case, fie vrei să schimbi mașina. La fel de bine poți cumpăra o mașină nouă, așa că dacă ai în plan acest lucru, continuă. Astrele lucrează în favoarea ta.

 Dacă ești agent imobiliar, vei avea o săptămână fructuoasă. Posibil ca prețurile proprietăților să crească și să îți îmbunătățească veniturile. Fii cu ochii în patru pentru că ai șansa să închei câteva contracte săptămâna aceasta. Acești bani în plus îți asigura viitorul. Toate investițiile vor avea randamente mult mai bune săptămâna aceasta, deși surprinzător aproape totul este restricționat.

Sănătate. Vestea bună pentru săptămâna aceasta este că te vei recupera rapid după o durere de spate sau de gât. Dar va trebui să fii puțin atent și trebuie să ai grijă preventivă pentru a opri repetarea acestora, deoarece durerile frecvente se pot dovedi extrem de perturbatoare. 

Buna dispoziție combinată cu obiceiurile tale bune îți vor crește dorința de mișcare. Totuși, spre sfârșit de săptămână, trebuie să eviți mâncatul în exces și să te delectezi…ciocală și cu dulciuri. Dar nu în exces altfel îți dai bila peste cap. 

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top