Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Săgetător

14.11.2020
Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Săgetător

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Săgetător. Dintr-o dată, săptămâna aceasta, o relație este redefinită și ar putea trece de la staza de incomodă la intimă în cel mai scurt timp. Ai mai multă încredere în tine decât de obicei, acumulată pe cale naturală. Un prieten îți poate oferi o oportunitate de afaceri și ești gata să intri cu capul înainte dar și cu portofelul.

Luni, Venus din Casa a 11-a a prietenilor și a muncii în echipă face un pătrat cu Jupiter din Casa a 2-a a banilor munciți. A trecut o săptămână și ești mai încrezător ca oricând, ești ca un fel de cal de curse care așteaptă deschiderea porților. E timpul să gândești lucrurile la un nivel mai mare. Ia în considerare cea mai mare cursă pe care ai putea-o câștiga, fie că este vorba despre un om influent, un mentor sau cineva cunoscut. 

Marți, Mercur din Casa a 12-a a lucrurilor neștiute se opune lui Uranus din Casa a 6-a a rutinelor zilnice. Ca să ieși în afara zonei de confort poate fi un fel de dependență. Acum vezi dacă poți răsturna lumea. Este o zi bună pentru a continua cu un alt plan de nutriție sau pentru a încerca cea mai recentă nebunie, trasul la fiare. Faceți un anunț cu privire la planurile tale pe rețelele de socializare pentru a vede dacă acest lucru te ajută cu adevărat.

Joi, Venus face un pătrat și cu Saturn din Casa a 2-a a venitrilor proprii. Este timpul să faci ceva greu, cum ar fi să îți contabilizezi veniturile, calculezi bilanțul și verifici extrasele de cont și de card. Încearcă să îi suni pe cei care îți datorează bani sau să faci planuri de plată pentru persoanele cărora le datorezi bani. Folosindu-l pe Saturn în acest fel, dobândești mentalitatea de a sesiza rapid oportunitățile financiare.

Vineri, sunt câteva probleme de programare sau pur și simplu vrei să nu intri pe FB cu prietenii tăi. Într-adevăr este o zi de indecizie și, în procesul de cântărire a alegerile, este ușor să amâni suficient de mult. 

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Săgetător Relațional

Astăzi te poți bucura de evoluție neașteptată a relației. Aștepți de mult timp să găsești pe cineva, nu vine dacă îl chemi, dar în cele din urmă s-ar putea să-l găsești chiar în cineva considerat doar un prieten! S-ar putea să îți spună ceva ce ți-ai dorit să auzi de multă vreme. 

 Pe de altă parte, dacă ești într-o relație, în această săptămână s-ar putea să te confrunți cu  neînțelegeri. Este posibil ca partenera/ul ta/tău să nu se țină de cuvânt cu ce a promis și te vei simți rănit de ingratitudinea ei/lui. Cu toate acestea, fii atent la modul cum reacționezi. Deschiderea canalelor de comunicare te va ajuta să înțelegi ce dorește și ce așteaptă partenerul de la tine. Este un moment bun să fii generos și să ai satisfacții în viața sentimentală.

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Săgetător Profesional

Folosește-ți experiența profesională pentru a elimina obstacolele care îți împiedică progresul. Un mic efort ar putea rezolva problema odată pentru totdeauna. Fii perseverent în ceea ce îți propui și nu lăsa obstacolele mici să te doboare. Toată lumea întâmpină probleme la un moment dat, dar pe cei mai determinați oameni aceste probleme nu fac decât să îi stimuleze. 

Aceasta este săptămâna perfectă pentru a renunța să amâni lucrurile de azi pe mâine, mai ales dacă ai de întocmit varii documente. Nu trebuie să îți faci griji, deoarece te vor ajuta ceilalți colegi care și ei lucrează de acasă. 

Dacă ești încă student, ia în considerare să lucrezi cu jumătate de normă, online.

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Săgetător Financiar

Dacă ești implicat în conducerea unei instituții de învățământ vei avea bucuria de a se confirma de către Minister o creștere neașteptată a veniturilor în această săptămână. Acest lucru te poate încuraja chiar să te extinzi diverse programe de educație la nivel național.  Ești pe metereze și încerci să ții pasul cu reorganizarea activităților de predare online. 

Evită să cheltuiești pe diverse bani pe lucruri inutile deoarece riști să arunci banii pe fereastră. Dacă ai dorit să soliciți un împrumut de nevoi personale, este momentul potrivit să o faci săptămâna aceasta.

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Săgetător Sănătate

Dacă ai probleme cu diabetul și cu tensiune arterială va trebui să fii extrem de precaut săptămâna aceasta. Respectă restricțiile alimentare, evită grăsimile nesănătoase, sarea și condimentele. Poți fi cel mai bun aliat al tău când vine vorba despre sănătatea ta, atâta timp cât alegi cum să trăiești.

Problemele cuiva din familie care are astm bronic s-ar putea agrava doar din neglijență, în special la jumătatea săptămânii. Dacă ești însărcinată evită mâncarea picantă și cea de fast food și asigură-te că ai o dietă hrănitoare, pe lângă faptul că te implici diverse activități recreative.

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.