Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 16 - 22 noiembrie VĂRSĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Vărsător. Ar putea exista schimbări semnificative săptămâna aceasta. Ai o străfulgerare care face să vezi  beneficiile pe care le aduce schimbarea direcției de viață, în această săptămână. Venus din Casa a 9-a, casă de spiritualitate, face un pătrat cu Pluto din Casa a 12-a casa  intuiției. În același timp, Soarele din Scorpion, în Casa a 10-a a carierei, face un sextil cu Jupiter aceeași Casa a 12-a ca și Pluto. Este o combinație excelentă pentru explorarea abilităților psihice. Dacă vrei să ce este mediumnitatea sau să faci o regresie în viețile anterioare, aceste aspecte te vor ajuta să călătorești în spațiu și timp, fiind în același timp, în siguranță și protejat, aici pe pământ.

Luni, Venus face pătrat cu Jupiter. De ceva timp, Jupiter veghează asupra ta ca un înger păzitor. Astăzi, îngerul tău protector te va răsplăti cu ceva ce ai vrut să faci. Este o zi bună pentru a avea o mică aventură, cum ar fi călătoria interioară, practicarea alpinismului interior sau continuarea aventurii de ieri, scufundându-te mai adânc în analiza viețile trecute.

Marți, Mercur în Casa a 10-a a carierei face opoziție cu Uranus din Casa a 4-a a familiei. 

Astăzi, este posibil să fi decis să te muți, să îți schimbi locul de muncă sau să faci o altă schimbare mare. Anunțul despre ceea ce ai de gând îi poate face să râdă pe cei din familie. Oare este momentul să le spui? Ia mai gândește-te. Mai bine pune-i în fața faptului împlinit. 

Joi, Venus din Balanță face pătrat cu Saturn. Realizezi modul în care convingerile tale, în special, despre relații ți-au condus viața. Și dacă îți faci timp să pui la îndoială aceste convingeri, îți poți schimba viața. 

Sfârșitul săptămânii, te prinde gândindu-te ce anume vrei și lasă vântul să ducă întrebarea peste lume. Vrei primi, un răspuns.

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Vărsător Relaţional

Săptămâna aceasta pot apărea surprize pentru tine în domeniul sentimental. Întâlnirea cu un prieten ar putea lua o întorsătură neașteptată, pe măsură ce începe să te ajute cu munca și ajungi să citești altceva în ochii lui! Nu bate în retragere, ar putea să meargă. Răsfață-te, deoarece dragostea este în cărți!

Ezitarea și frica te opresc să îți deschizi inima către cel de care te simți atras. Ești incapabil să exprimi ceea ce vrei să spui cu adevărat. Eu te-aș sfătui să mergi înainte fără teamă, pentru că astrele promit multe. S-ar putea să nu știi, dar și iubitul tău simte același lucru despre tine și așteaptă ca tu să faci primul pas. Mergeți mai departe și exprimați-vă sentimentele.

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Vărsător Profesional

Trebuie să îți cunoști limitele din punct de vedere profesional. Nu te descuraja, chiar dacă ideile tale sunt bune dar așteptările mari nu se confirmă. Acestea sunt obstacole temporare și vor trece. Sârguința și perseverența te vor duce foarte departe în sectorul carierei și vei putea să îți atingi multe aspirații în scurt timp.

Ai o săptămână grozavă, totuși. Pentru artiști și designeri, aceasta poate fi una dintre cele mai bune perioade din viață. Obții recunoașterea dar și o creștere a veniturilor pentru munca pe care o faci. În cele din urmă, devotamentul pentru munca ta va fi recunoscut. Este posibil ca unele noi oportunități mari să bată la ușa ta. Nu le lăsa să îți scape printre degete. 

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Vărsător Financiar

Planificarea excelentă are ca rezultat succesul. Dacă rămâi fără fonduri, este timpul să elaborezi un plan. Analizează-ți bugetul și vezi unde nu este susținut, deoarece acum este un moment în care poți găsi fonduri neașteptate pentru a-ți achita datoriile. Reducerea datoriilor va fi doar o sursă de mare ușurare! Fii inteligent în ceea ce privește finanțele și bugetul și vei constata că alegerile tale se plătesc bine și la timp. Este un moment excelent în care poți găsi fonduri neașteptate pentru a-ți achita datoriile.

În altă ordine de idei, săptămâna aceasta va trebui să lucrezi foarte mult. Deși este posibil să nu ajungi la nivelul profiturilor la care speri, nu ar trebui să fii dezamăgit, deoarece vin vremuri bune. Fii răbdător. Uite, este un moment bun să cumperi o mașină, deoarece faci alegerea corectă.

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Vărsător Sănătate

Îmbunătățirea obiceiurilor alimentare va aduce progrese în obiectivele tale, deoarece acesta este un moment pentru a te concentra asupra sănătății fizice.

Vei avea control deplin asupra vieții tale, săptămâna aceasta. Faci câteva alegeri înțelepte care te ajută să îți îmbunătățești sănătatea. Obiceiurile alimentare vor fi mult mai bine orientate, săptămâna aceasta. O dietă bună și o gândire pozitivă vor face o diferență uriașă. Fii mai concentrat asupra restricțiilor în ce privește sănătatea și asigură-te că eviți cu orice preț alimentele procesate și picante săptămâna aceasta.

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top