Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 16 - 22 noiembrie Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Berbec

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Berbec. Săptămâna aceasta anumite gânduri devin obsesive, deoarece nu îți poți scoate din minte o anumită persoană. Prezența ei îți domină nu doar gândurile ci și viesele. Începutul de săptămână este sub infleunța Lunii Noi din Scorpion și a lui Venus din Balanță, în Casa a 7-a relațională, care îl controlează pe Pluto. În același timp, Soarele face un sextil cu Jupiter, planeta șanselor și a expansiunii. Această combinație poate aduce lumină în jurul iubirii și a relațiilor. 

Luni, Venus, din casa de relații, face un pătrat cu Jupiter din Casa a 10-a a carierei și a imaginii personale. Ai încredere în acțiunile tale, mai mult decât suficient pentru a trece peste obstacolul fără ezitare. Este o zi bună pentru a discuta cu șeful despre orele suplimentare care nu mai sunt în grafic, o schimbare de salariu – posilă tăierea unor sporuri sau a forma o echipă care să funcționeze pnline. 

Marți, Mercur este în Casa a 8-a a resurselor de la alții și în opoziție cu Uranus din Casa a 2-a a banilor munciți. Progresul se oprește brusc, deoarece oportunitatea finaciară a dispărut sau a luat o altă direcție. Ai tendința să alergi spre ceea ce este nou și incitant, dar acum este o situație extrem de nesigură. Nu angaja resurse până nu vezi ce se întâmplă.

Joi, Venus își continuă tranzitul cu pătratul cu Saturn în doiciliu, în Capricorn, în Casa a 10-a a carierei. Nu mai în față un deal ci un munte, care devine tot mai abrupt și urci din ce în ce mai încet. Unele obligații personale, probabil legate de viața amoroasă, se adaugă la lunga listă de îndatoriri la locul de muncă. Ai putea să simțiți că îți crește tensiunea când cineva încearcă să îți abată atenția de la calea ta cu grijile și îngrijorările lor. Rămâi concentrat pe sarcinile tale și lasă-l să-și facă griji singur. 

Vineri, Soarele este în ultimul grad și jumătate din Scorpion și face un semisextil cu Venus aflată și ea în ultimul grad și jumătate din Balanță. Trebuie să renunți la ceva ce nu ai vrut cu adevărat să eliberezi. Dar este cel mai bun lucru, deoarece vei face pe cineva de care îți pasă, fericit.

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Berbec Relațional

S-ar putea să ai o surpriză și să găsești persoana pe care ai căutat-o ​​de atâta timp într-un mediu precum internetul. Conexiunile sunt în cărți și te vei distra de minune. Cuplurile se vor bucura de intimitate neașteptatî și pentru mulți, ziua de luni ar putea schimba relația într-o căsătorie care va dura o viață.

În a doua parte a săptămânii însă, ai putea să nu răspunzi deloc avansurilor prietenei/ului deoarece ești  absorbit de muncă. Vei fi extrem de ocupat să rezolvi probleme stringente de pe ordinea de zi. Partenerul te va sprijini și îți va da o mână de ajutor. În doi, indiferent cât munciți, veți găsi viața voastră amoroasă mai bună ca niciodată. 

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Berbec Profesional

Atitudinea ta dinamică ar atrage avantaje semnificative la birou față de colegi din  păcate însă lucrezi în sistem telemuncă și este mai greu să te faci remarcat. Prin urmare, păstrează-ți prezența de spirit și abilitatea de a lua decizii rapide și pentru a te face remarcat în această perioadă. Vei lucra în sistemul o săptămână acasă una la birou. Ei bine, în săptămâna în care ești la birou folosește-ți toate abilitățile pentru a face o impresie favorabilă superiorilor și vei vedea circumstanțele cum se transformă.

Singurul lucru care ar putea interveni între tine și visele tale este disponibilitatea de a le atinge. Asigură-te că ești suficient de motivat pentru a-ți urmări obiectivele concentrat și determinat. 

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Berbec Financiar

Perspectivele financiare nu sunt nici proaste, dar nici bune. Performanța online începe să se vadă ceea ce ar putea aduce unele recompense financiare. Drămuiește acești bani cât mai bine pentru că perioada este una austeră. Dacă tot lucrezi de acasă, fă o pauză consultâd bursele de valori. Dacă ai acțiuni pentru a evita criza, este momentul potrivit să le vinzi. Posibil ca cererea de împrumut pentru nevoi personale poate fi aprobată dar gândește-te de două ori înainte de a lua această decizie. Păstrați-vă hârtiile și documentele în ordine și la îndemnă.

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Berbec Sănătate

Te vei concentra spre îmbunătățirea sănătății tale. Îți schimbi stilul de viață și te implici în activități în casă. Te simți în formă și energizat și mintea ta este receptivă la ideile bune. Dacă ai o suferință de mai mult timp, în sfârșit săptămâna aceasta găsești leacul. Cu toate acestea, fă tratamente după ureche și ține un control dieta.

Este posibil să ai probleme și cu tensiunea arterială. Dacă simți că ești pe un teren alunecos, mergi imediat la medic calificat.

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top