Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 16 - 22 noiembrie Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Fecioară

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Fecioara. Este posibil să simți o mare constrângere pentru a face o investiție astăzi. Dacă este vorba despre o afacere, ar putea exista un cost considerabil în avans. Analizează și ia propunerea cu prudență înainte de a merge mai departe. Odată ce ești sigur de informațiile pe care le ai, vei fi încurajat să acționezi. 

Luni, Venus din Casa a 2-a a banilor face pătrat cu Jupiter din Casa a 5-a a micilor investiții și a asumării riscurilor, dându-ți și mai multă viteză. Posibil să fii încercat marea cu degetul, ieri, dar astări ești pregătit să te scufunzi. Deși acest aspect oferă o anumită protecție, îți poate da și un sentiment de invincibilitate. Asigură-te că, dacă ai de gând să sari, știi să înoți și împotriva curentului.

Marți, Mercur din Casa a 3-a a comunicării, este în opoziție cu Uranus aflat în Casa a 9-a, a cunoștințelor și informațiilor. Astăzi, noi vești vin și răstoarnă totul. Poate ești tentat să semnezi un contract la fața locului, mai ales dacă aceasta implică o afacere pe internet care implică marketingul sau un alt mod de a câștiga bani.

Joi, Venus își continuă tranzitul pe ultimele grade din Balanță și face un pătrat cu Saturn alat și el în Casa a 5-a. Acum planeta iubirii te poate împinge să dai cu capul într-un zid numit responsabilitate. O persoană semnificativă din viața ta poate să-ți amintească de promisiunile pe care le-ai făcut în trecut și care sunt obligațiile tale în viitor. 

Vineri, Soarele din ultimul grad al Scorpionului este iritat de semi-sextil cu. Ceva trebuie să fie lansat astăzi, chiar dacă nu te simți gata să-ți deschizi aripile. Perfecționismul este atât binecuvântarea ta cât și blestemul tău. De aici ți se trage.

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Fecioara Relaţional

 Entuziasmul pentru a găsi o parteneră sau partener este destul de mare. Ai avut câteva rateuri în trecutul recent, dar astăzi vei descoperi că suflă vântul și în pânzele tale iar potențialii parteneri sunt atrași de destul de ușor. Folosește magia acestei energii pentru a te pune în evidență și pentru a atrage atenția celorlalți.

Dacă ești într-o relație și treburile scârțâie, vei solicita sfatul unui prieten bun. Nu este momentul să renunți la relația ta, așa că rezolvă problema cu atenție. Pot apărea neînțelegeri și erori de comunicare dacă faci lucrurile în grabă. Pe de altă parte, nu este cel mai bun moment pentru a intra într-o nouă relație. 

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Fecioara Profesional

Dacă te simți blocat într-o dispută cu unii colegi sau șefi este posibil să-și îmbunătățească acum tactica împotriva ta. Prin urmare, trebuie să fii atent și să te asiguri că tu, ți-ai îndeplinit partea ta de sarcini, că nu ești vulnerabil în a fi pus într-o lumină proastă de oricine ar dori să te discrediteze. Nu îți poți permite să te mulțumești doar cu ceea ce ai. 

Totuși, săptămâna aceasta vei experimenta unele schimbări pozitive în viața ta. Vei vedea că sunt și oameni care te susțin și care au o putere mai mare decât detractorii tăi. Munca îți va fi recunoscută sau vei primi o ofertă de muncă avantajoasă. Pentru cei care lucrează în firme particulare, vor putea încheia oferte care sunt în așteptare de foarte mult timp. Orice problemă legată de muncă va fi rezolvată cu ușurință, săptămâna aceasta.

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Fecioara Financiar

Dacă ai datorii este o săptămână în care vei putea fie să le amâni, fie să le plătești. Banii pe care i-ai împrumutat unui prieten sau unei rude apropiatede la care îți cam luasei gândul, îți vor fi returnați. Este o veste bună pentru că o sumă de bani în plus nu strică niciodată. Dacă tu ești cel care a luat un împrumut, este posibil să fii căutat pentru a rambursa datoria. 

 Este momentul să fii atent și să începi să te gândești la economisirea banilor. Alegerile bune te vor ajuta să-ți menții economiile stabile. Cheltuielile legate de drumurile pe care ești obligat să le faci în oraș sau în afară orașului, sunt destul de mari. 

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Fecioara Sănătate

Dacă suferi de afecțiuni cardiace și circulatorii va fi o zi de recuperare, deoarece corpul tău răspunde bine la tratament. Acest lucru îți dă o rază de speranță pe măsură ce începi să te recuperezi după probleme prelungite. Prin urmare, continuă tratamentul și să dă o atenție specială dietei.

Mai bine găsește un set de exerciții fizice înainte de a fi prea târziu. Încearcă, de asemenea, să îți modifici obiceiurile alimentare și, de asemenea, găsește pe YouTube o emisiune cu exerciții de fitnes sau cumpărăți o bandă de mers și folosește-o cât poți! Adolescenții din familie pot avea probleme cu acneea juvenilă. Trebuie să elimine mâncarea de tip fast food și băuturile gazoase. 

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top