Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 16 - 22 noiembrie Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Scorpion

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Scorpion. Afli adevărul despre ceva care te-a preocupat mult timp. Și cu aceste informații, poți continua discuțiile despre un contract. Ia în considerare vizualizarea a ceva ce dorești cu adevărat, apoi o coală de hârtie și acuarele și pictează în culorile care te inspiră. Sau fă mișcare pe o bandă de alergare, sigur îți va îmbunătăți starea de spirit. 

Luni, Venus din Casa a 12-a a lucrurilor neștiute face pătrat cu Jupiter din Casa a 3-a a comunicării. Posibil să primești un semn că ceea ce cauți este pe drum. Acest lucru ar putea veni prin intermediul unui vis sau un semn acut că Universul te-a auzit. Deschide-ți inima pentru a primi.

Marți, Mercur, în semn tău și în Casa 1 a eu-lui îi face opoziție lui Uranus din Casa a 7-a, relațională. Persoana la care te gândești este imprevizibilă astăzi. S-ar putea să fii surprins ceea ce îi declanșează starea. Fii sinele tău de observator obișnuit și vei naviga cu bine prin această perioadă. 

Joi, Venus face un pătrat cu Saturn din Casa a 3-a a comunicării și a gândirii. Ești mai sceptic decât de obicei, probabil legat de un nou mod de a face ceva sau de o practică de medicină alternativă. Ești destul de precaut. Astăzi, mai mult ca niciodată vrei dovezi. 

Vineri este posibil să fii indecis, să nu poți alege între a muncii, a urca pe bicicleta ergonomică sau să te joci pe telefon. În orice caz, vei fi ușor iritat. Soluția este să fii atent și să alegi în mod conștient. 

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Scorpion Relațional

Faci cum faci și cazi tot în picioare. Așteaptă-te ca o/un fostă/fost parteneră/partener să te caute sau cineva pentru care ai făcut o pasiune secretă o lungă perioadă de timp. Prezența ei/lui te va lua prin surprindere și va face ca inima să tresalte. Nu rata această ocazie de a ajunge în cele din urmă la sufletul acestei persoane și lucrurile vor lua o întorsătură mai mult decât pasională.

Dacă ai o relație și are nevoie de un plus de dinamism, nu pregeta să acționezi chiar dacă ești nevoit să ieși purtând mască. Pasiunea este mult mai puternică decât orice restricție impusă. Răsfață-te cu ceva distractiv și interesant, cum ar fi să dansați în casă sau să vedeți un film împreună. Vei descoperi că acest lucru întrerupe cu adevărat monotonia și vă oferă ceva despre care să vorbiți.  Săptămâna viitoare este grozavă pentru că aduce iubire, ceea ce n-ai prea avut în ultimul timp.

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Scorpion Profesional

Unii colegi cu care nu te înțelegi caută pe orice căi să îți submineze poziția, așa că fii cu ochii în patru. Sunt invidioși pe viteza ta de reacție și vor încerca să te doboare sau doar să te pună într-o lumină proastă dacă nu acționezi în forță și nu te adaptezi la sistemul de telemuncă. Asigură-te că nu le dai ocazia să te discrediteze.

Încearcă să vezi oportunitatea acolo unde ei nu se gândesc și îți consolidezi perspectivele de carieră. Profitați la maxim de acestea. Este posibil dacă ești specializat în management să ai un răgaz în această săptămână, să analizezi o ofertă bună de muncă care a venit după o perioadă lungă de timp. Așteaptă-te la un loc de muncă cu venituri mai mari și astfel cariera ta va primi un impuls pe măsură.

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Scorpion Financiar

Energia ta este inepuizabilă și îți va permite să suporți presiunea financiară. Vestea bună este că, chiar dacă și într-o situație presantî, nu vei simți niciun disconfort să obții rezultatele dorite. Prin urmare, stabilește-ți obiectivele și planul pentru a le îndeplini și indiferent de cât de multă tensiune s-ar crea, fii sigur că le treci cu brio.

 Este o săptămână bună pentru cei din mica industrie și oameni de afaceri, care știu să-ți reorienteze strategia pentru vremuri de criză. Aceștia vor rezista. De asemenea, poți solicita un credit pentru achiziția de locuințe sau de mașini. Ceea ce ai investit până acum vor aduce venituri bune, mai târziu. Dacă vrei să începi propria afacere mai ales că mediul online este destul de ofertant, fă acest lucru săptămâna aceasta și vei obține recompense frumoase. 

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Scorpion Sănătate

Glicemia ar putea să-ți dea bătăi de cap săptămâna aceasta. Dacă ai probleme cu variațiile acesteia au crezi că ai face un diabet pe fond de stres, săptămâna aceasta este bine să faci un set de analize. Este posibil ca fluctuațiile minore să nu fie o problemă, dar, pentru cp această problemă este evidentă pentru tine, este mai bine să te știi în siguranță decât să îți pară rău.

Dacă suferi și de alte afecțiuni minore nu te îngrijora, te vei recupera până la sfârșitul săptămânii. Perspectiva optimistă este cea mai bună în aceste condiții.

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top