Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie – Pești

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie – Pești. Săptănâna aceasta se deschide o ușă către ceva nemaipomenit pentru nativii Pești. Fii disponibil pentru oportunități, inclusiv concursuri pentru schimbarea locului de muncă sau prieteni care fac oferte incredibile. 

Venus este în Casa a 8-a, casa ta de resurse, și în pătrat cu Pluto din Casa a 11-a a mediului în care trăiești și a pritenilor. În același timp, Soarele din Casa a 9-a, casă de spiritualitate, face un sextil cu Jupiter. Este o combinație excelentă pentru o discuție cu șeful în privința organizării echipelor care vor lucra în sistem telemuncă. 

Luni, Venus în pătrat cu Jupiter îți propune să te răsfeți cu lucruri care îți plac. Pracțică-ți pasiunile și petrece timpul cu iubita. Mănâncă bine și stai cum și unde îți place. Ai lucrat din greu și ai dat mult de la tine, acum e timpul să te relaxezi ca să echilibrez energia.

Marți, Mercur, din Casa a 9-a, a educației superioare și a editării, este în opoziție cu Uranus, din Casa a 3-a a comunicării. Te poți confrunta cu probleme tehnologice. Este posibil ca imprimanta să nu poată fii conectată cu calculatorul sau documentul pe care tocmai l-ai salvat dispare în cloud. Lucrurile vor dispărea și vor reapărea în locuri noi. Fii calm și ai răbdare, bea o cafea și pe urmă, vei găsi soluții.

Joi, Venus își continuă tranzitul și face un pătrat cu Saturn. Ceea ce ți s-a promis sub legat de bani sau un obiect de valoare nu este tocmai ceea ce ai sperat. Posibil să suni și să spui cuiva că este responsabilitatea lui să își respecte promisiunile. În loc să te simți dezamăgit, este mai bine să te concentrezi cum vei remedia situația sau, mai precis, cine poate îndrepta situația. 

Vineri, Soarele face un semi-textil iritant cu Venus. Va trebui sp alegi între distracție și muncă. Și stresat de necesitatea de a lua decizii, poți ajunge să joci jocuri video pentru a-ți abate atenția de la probleme. Este o energie dificilă. Renunță la alegerile importante măcar o zi și încearcă să te echilibrezii făcând ceva în gospodărie sau jucându-te.

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie – Pești Relațional

Este o săptămână excelentă pentru distracții, sentimentale inofensive. Ai o ocazie specială de a participa, care îți va ușura stresul, ceea ce este binevenit. Vei arăta mai bine, iar cei din jur vor observa cu siguranță! Răsfață-te în acest sens; îmbracă ținuta preferată și pune câteva accesorii speciale și vei simți cum toate privirile sunt îndreptate spre tine!

Dacă ești deja în cuplu, s-ar putea să trăiești o mare dilemă săptămâna acesta, pe măsură ce reapare în viața ta o fostă relație, persoană de care începi să te simți atras din nou. Fapt care va avea ca rezultat, apariția tensiunilor în relația prezență. Ar fi în interesul tuturor să spui adevărul pentru ca împreună să luați deciziile care sunt de luat. Nu vă grăbiți cu nimic.

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie – Pești Profesional

Săptămâna aceasta, ar putea să îți fie greu să îți schimbi locul de muncă dacă ai fi sperat să faci acest lucru în acest moment. Ar trebui să reții că cu cât ești mai aproape de vârf, cu atât este mai greu să îți schimbi cariera. În același timp, ar fi în interesul tău să iei în considerare toate argumentele pro și contra înainte de a face o astfel de mișcare. Dacă ești sigur că ești gata, perseverați în ceea dorești și vei găsi ceea ce cauți.

Dacă lucrezi în vânzări și marketing poți simți un puternic îndemn de a pleca în străinătate pentru lucru. Săptămâna aceasta te va ajuta să te pregătești pentru asta. Eforturile pe care le depui pentru materializarea obiectivului le vor duce la împlinire! Lucrătorii independenți își vor putea îmbunătăți munca. 

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie – Pești Financiar

A face bani și a-ți promova cariera sunt singurele lucruri din mintea ta. Nu te lași descurajat nici de restricții, nici de telemuncă, nici de micile denivelări de pe drum, acestea sunt inevitabile și pot fi depășite. Cu toate acestea nu îi neglija pe cei dragi de dragul carierei.

  Chiar și în autoizolare, mintea ta lucrează febril în tentativa de a găsi soluții de supraviețuire financiară. Există șanse mari să se concretizeze un acord financiar mult așteptat. Acest lucru te ajută să obții niște bani în plus. Este de bun augur, demararea de noi proiecte și investiții în achiziția unui imobil sau teren. 

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie – Pești Sănătate

 În această săptămână te îngrijorează de obiceiurile alimentare. Sănătatea nu suferă neapărat, dar îți va face totuși un bine să îți îmbunătățești dieta. Cu toate acestea, dacă tocmai te-ai recuperat după vreun  puseu de boală, te sfătuiesc să fii atent și precaut, deoarece există șanse de recidivă; părinții să vegheze la obiceiurile alimentare ale copiilor; dacă ești supraponderal trebuie să faci ceva concret pentru a-ți controla greutatea. 

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top