Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 16 - 22 noiembrie Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Balanță

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Balanță. Posibile discuții în familie săptămâna aceasta, unde vor fi necesare diplomația și farmecul tău natural. Îndepărtarea a ceea ce nu este necesar în casă poate aduce o înțelegere despre cine ești și cum să te conectezi cu trecutul tău. Pluto are modalități de a te aduce la ceea ce este esențial. Fii atent, deoarece poți pierde o moștenire pe mâna ta. În schimb, fii cu ochii pe frații sau verii care își doresc o bucățică și din ceea ce ți se cuvine. Uită-te în jurul casei, păstrează ceea ce îți place și scapă de restul.

Luni, Venus din Casa 1 a eu-lui face pătrat cu Jupiter din Casa a 4-a a familiei. Este posibil ca lucrurile pe care le-ai făcut ieri să fi creat mai mult spațiu în casă și să fi făcut unii membri ai familiei extrem de fericiți. Așa că te vor răsfăța cu unele mâncăruri preferate. 

Marți, Mercur din Casa a 2-a a valorilor personale se opune lui Uranus din Casa a 8-a, o casă de putere pentru tine. Este bine să analizezi care este echilibrul puterii din viața ta. Fii conștient de momentul în care simți că ai lucrurile sub control. Există cineva în viața ta care controlează resursele, mama sau partenera. Dacă acest lucru este adevărat, cred că este timpul să faci o schimbare.

Joi, Venus face pătrat cu Saturn și el în casa familiei. Este un aspect despre cum să fii adult și să-ți asumi responsabilități. Acest lucru permite să îți folosești forța interioară.

Vineri vei primi o răsplată, dar este mai mică decât credeai și vine cu câteva condiții. Nu este atât de strălucitor pe cât ai sperat, dar este totuși o surpriză plăcută. 

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Balanță Relațional

Ai șanse ca romantismul tău să devină rutină. Prin urmare, ar fi mai bine dacă ai lua unele inițiative pentru a contracara acest lucru. Fă ceva creativ care să permită partenerului să se bucure de relația voastră. Nu lăsa plictiseala să se strecoare între voi, deoarece îți va aduce doar dezamăgire. Te vei bucura mai mult dacă ții cont de faptul că dragostea este o afacere serioasă și ar trebui să ne străduim întotdeauna să o menținem vie și vibrantă.

 Dacă ai trecut printr-o fază anostă în căsnicie vei vedea o îmbunătățire a situației. Dar acest lucru nu se poate întâmpla fără eforturi conștiente și din partea ta. Săptămâna viitoare este cel mai bun moment pentru a-ți exprima sentimentele față de cineva, deoarece sigur vei avea ce vei dori. Vei culege beneficiile tuturor căutărilor sufletești la care ai recurs.

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Balanță Profesional

Ai dușmani care vor încerca să te pună într-o lumină proastă, săptămâna aceasta, așa că va trebui să fii foarte atent la acțiunile tale. Aceștia îți pândesc și cea mai mică greșeală, deci ai griă pentru că luni sau marți ți-o coc, dar nu îți face griji; vei putea gestiona situația cu oarecare diplomație și tact.

Norocul tău că șefii știu ce poți și mai știu și că ai capacitatea ta de a lucra independent. Poți primi responsabilități suplimentare. Atitudinea ta de a rămâne pe baricade, tactica impusă te ajută să te ocupi de câteva aspecte mai dure. Dacă lucrezi în domeniul comerțului electronic și al marketingului, trebuie să fii atent la detalii, deoarece îți va fi mai greu să îți atingi obiectivele stabilite. Fă-ți o favoare și termină lucrările în regim de urgență, înainte de termenele limită.

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Balanță Financiar

Primești vești despre aprobarea unui credit. Deși a durat mult timp, faptul că ai avut răbdare te-a ajutat. Cu toate acestea, folosește aceste fonduri cu înțelepciune, deoarece beneficiul pe care ți-l oferă nu se pierde prea repede. De asemenea, asigură-te și tu că nu te împrumuți mai mult decât ai nevoie și ai capacitatea să plătești ratele.

Starea financiară va reveni la normal, ușor, ușor. Dacă dorești să investești în domeniul frumuseții, modei sau îmbrăcămintei, este cel mai bun moment pentru a face acest lucru. Dacă lucrezi în sectorul bancar să fii atent că urmează o schimbare a politicii de fond. Dacă munca ta este legată de importuri și exporturi, nu renunța la speranță, lucrurile ar putea să se schimbe din ianuarie încolo.

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Balanță Sănătate

Ai grijă la răceli, la tuse sau infecții virale. Stai departe de frig sau de căldură prea mare și încearcă să eviți poluarea din trafic în această săptămână. Poartă mască. Încarcă să nu fumezi câteva zile. Dacă nu te simți bine, ești obosit și epuizat, odihnește-te suficient, altfel ești expus și la cele mai mici infecții.  

Săptămâna aceasta se recomandă efectuarea unui control de rutină. Chiar dacă suferi de afecțiuni minore te vei recupera până la sfârșitul săptămânii. Dacă ai copii, atenție la tulburările  digestive.

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top