Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 16 - 22 noiembrie Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Leu

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Leu. Scrisul, predarea și comunicarea sunt în centrul atenției săptămâna aceasta. Cuvintele tale pot captiva atenția multora pentru că Venus, în Casa a 3-a a comunicării, în pătrat pe Pluto din Casa a 6-a, a muncii te provoacă să vorbești. Soarele din Scorpion, în Casa a 4-a a familiei face un sextil cu Jupiter din casa stilului de viață. S-ar putea să apară un nou termen de predare a unor documente sau trebuie să ții locul cuiva. 

Luni, Venus face pătrat cu Jupiter în Capricorn. Poate fi o zi de comunicări agreabile. Poți discuta cu persoanele cu care vrei să vorbești și să lași doar mesaje persoanelor pe care nu vrei să le auzi. Este o zi pentru a te răsfăța cu îngrijirea personală, mai ales dacă lucrezi de acasă. Fă lucruri care îți aduc bucurie.

Marți, Mercur este în Casa a 4-a a familiei și face opoziție cu Uranus din Casa a 10-a a carierei. Unele schimbări la locul de muncă, vor afecta modul în care îți faci treaba. Este bine să accepți schimbarea. 

Joi, Venus este în Casa a 3-a, o casă și a drumurilor scurte, și face pătrat cu Saturn din Casa a 6-a a rutine zilnice. Ai putea avea probleme cu mașina sau pot exista întârzieri pe drum. Construcția drumurilor poate deregla traficul. Asigură-te că telefonu. este încărcat înainte de a pleca de acasă.

Vineri, Soarele face un semisextil deranjant cu Venus din Casa vecinilor. Atitudinea unui vecin te poate scoate din sărite. Este un aspect rapid și nu suficient de puternic care să te ajute să pui capăt disputei. Mai bine pune-ți căștile și ascultă muzică, lasă jaluzelele și trage un pui de somn. Este mult mai benefic! 

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Leu Relațional

Vei descoperi că îți privești colegii de muncă într-o lumină cu totul nouă, pe măsură ce începi să îți dai seama că o colegă/coleg de birou ți-a fost mereu alături și asta îți atrage, în mod special, atenția. Nu fi timid, dar nici nu depăși limita! Tratează situația delicat și ia-o treptat, dar fă tu prima mișcare!

 Săptămâna viitoare este excelentă pentru a crea siuații romantice. Naturalețea cu care susții oamenii și grija față de ei, te ajută să-ți duci relația la un nivel cu totul nou. Relația pe care o inițiezi va fi mai bună ca niciodată. Te simți plin de viață și jucăuș când discutați.  

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Leu Profesional

Preiei din atribuțiile altor colegi care lucrează de acasă. Ești singurl care lucrează de la birou. Cu toate acestea simți atmosfera concurențială în rândul celor care sunt in sistem telemuncă. Și mai sesizei ceva, teama pentru siguranța locurilor de muncă.

 Dacă lucrezi în producție propriu-zisă sau în vânzări, ritmul se accelerează, sesizezi că managementul instituției este cel care vă împinge pe toți în această direcție pentru a crește productivitatea și vânzările. Concurența sub control nu este un lucru rău, dar dacă ai scăpat frâiele, fără să vrei îți vei sabota colegii. 

Dacă în ultima vreme te-ai gândit să începi ceva pe cont propriu, online, fă-o, deoarece va fi o săptămână excelentă în acest sens. Cu ajutorul abilităților de comunicare, vei putea faci față cu ușurință oricărei situații dificile. 

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Leu Financiar

Caritatea este întotdeauna benefică. Donarea celebrului procent 2% din câștiguri îți va aduce mai mult decât o reducere a impozitului, îți va aduce mulțumirea de sine! Nu uita, la fel cum lucrurile bune vin de undeva, trebuie să le plătiți înainte. La urma urmei, ceea ce dai este ceea ce primești apoi; așa e viața!

Există indicii că poziția financiară se va îmbunătăți și nu printr-o mărire de salariu cum poate speri, ci prin găsirea unui a doilea job, tot pe calculator. Dacă ai o mică firmă de construcții, mai ales, posibil câștigul să vină în urma unor contracte pe care le închei în următoarele săptămâni. Dacă vrei să bagi banii în ceva profitabil, acum este de urmărit piața de capital. Tranzacțiile trebuie să fie rapide. Este totuși indicat să verifici investiția din toate unghiurile pentru a evita pierderile. Gândirea rapidă și logică te va ajuta să investești în scheme sigure.

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie Leu Sănătate

Este o săptămână în care ar trebuie să-ți analizezi atent alimentația și să elimini alimentele nesănătoase din meniu. De asemenea, eliberează-te de stresul cotidian prin exerciții de calmare – trage adânc aer în piept și pe expirație numără până la 10, exerciții de respirație, exersarea stăpânirii de sine. 

Dacă cumva observi apariția unor aluniție sau a unor iritații de tip eritem – roșeață, mâncărimi, umflături, pe piele mergi rapid la medic. Pensionarii din familie s-ar putea confrunta cu slăbiciuni ușoară din cauza schimbări bruște a stilului de viață, dar și a schimbărilor meteo. Să nu își neglijeze alimentația. 

Horoscop Minerva săptămânal 16 – 22 noiembrie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top