Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – previziuni pentru toate zodiile

Astrologul Minerva a realizat horoscopul pentru săptămâna viitoare. Previziuni complete pentru săptămâna 19 – 25 aprilie 2021. Toate zodiile vor afla previziunile și informațiile necesare pentru o nouă săptămână!

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 Berbec

S-ar putea să te gândești astăzi la chestiuni politice sau sociale, în special la ce se petrece la nivelul planetei. S-ar putea să fii îngrijorat de viitorul tău și al copiilor tăi. S-ar putea să încerci să pui subiectul în discuție la o adunare socială. Cineva pe care îl întâlnești acolo te va învăța câte ceva despre această problemă. Dacă trebuie să te implici în continuare, sensibilizând oamenii cu privire la această problemă, fă-o!

Cărțile pe care probabil le-ai citit în ultima vreme te-ar putea determina să te gândești profund la chestiuni spirituale sau filosofice. Mintea ta este mai rapidă ca de obicei, așa că probabil poți înțelege câteva idei destul de complexe. Latura ta practică ar putea ridica îndoieli cu privire la aplicabilitatea a ceea ce înveți, dar nu-ți fă griji. Acest lucru trebuie să fie clar pentru tine în cele din urmă.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – zodia Berbec

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 Taur

Săptămâna aceasta aduce nu numai o continuare, ci și o intensificare a energiilor puternice care te-au împins spre descoperirea de sine săptămânile trecute. Dacă ai rezistat, îți va fi inconfortabil. Încercați să participi la sarcini. Pune întrebări. De ce spui și faci anumite lucruri? Dacă ești sincer, recompensele vor depăși așteptările.

Nivelul tău de energie fizică și mentală este ridicat. Este posibil să fii consumat prea multă mâncare și băutură în ultima vreme, astfel încât ai putea petrece o mare parte a săptămânii făcând exerciții fizice alergare pe bandă. A-ți o carte bună de citit la saună, pentru că vei dori și stimularea mentală. La sfârșitul săptămânii, te vei simți bine și vei fi gata să ceri.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – zodia Taur

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 Gemeni

Ar trebui să îți pui întrebări importante. Ești împins într-o călătorie a descoperirii de sine. Dacă reziști ideii, nu vei avea o dispoziție foarte bună. Poți începe un jurnal de vise. Încearcă să te asculți intuitiv. Probabil vei afla că deți deja răspunsurile. Începutul săptămânii îți oferă un impuls energetic major de a conduce când Soarele înainte de a trece în Taur, face un sextilă cu Jupiter. Acest aspect creează treziri bruște și surprize care îți vor aduce beneficii.

Cu toate acestea, s-ar putea să simți nevoia să te retragi în tine pentru o vreme, cu Venus în Taur. Venus este în Casa a 12-a, a confidențialității, făcându-te anxios și izolat în timp ce te confrunți din nou cu dureri de cap. Nu da prea multă importanță propriei dureri încât să uiți să vezi frumusețea din jurul tău. Din fericire, te descurci cu un pic de ajutor din partea lui Mercur și a lui Venus care te încurajează să ajungi la prieteni apropiați.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – zodia Gemeni

Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie 2021 Rac

Dacă te simți neapreciat de oamenii din jur, încearcă să te reorientezi. A cere atenție nu este atrăgător, la fel și să te plimbi prin fața cuiva pentru a-i atrage atenția, cu tot fizicul tău superb sau cu spiritul tău fermecător. Mergi acolo unde știi că ești apreciat, unde poveștile tale îi vor face pe oameni să râdă, unde te simți ca acasă. Dacă rămâi acolo unde ești, nimic din ceea ce încerci nu va funcționa.

Este posibil totuși, ca o anumită problemă să te afecteze. Încearcă să te detașezi și să nu o lași să-ți afecteze starea de spirit. S-ar putea să te afli într-un cadru spiritual care să te conducă la saluti în comportament dacă voința îți este zădărnicită. Încearcă să nu te autosabotezi. Fii îngăduitor și găsește o soluție care să funcționeze pentru tine. Se pare că fantoma relațiilor din trecut revine să te bântuie atunci acum că Junona este retrogradă.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – zodia Rac

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 Leu

Ai putea fi într-o situație incomodă săptămâna acasta. Bârfele despre un prieten comun te vor tenta să le amplifici. Mușcă-ți limba! Amintește-ți că poveștile repetate de n ori, rareori mai sunt adevărate. Ți-ar place să pierzi o prietenie dacă el sau ea află că ai spus ceva neplăcut despre voi? Mai gândește-te. Oamenii cu care bârfești, te discută și pe tine pe la spate, stai liniștit. Ești într-o dispoziție contemplativă. Multe posibilități, diferite, s-au deschis recent pentru tine și încerci să îți dai seama care este cea mai potrivită pentru tine. Uneori este mai bine să lași lucrurile să se agite în subconștientul tău o vreme, iar acum ar putea fi unul din acele momente.

Marți, folosește-ți entuziasmul natural și aruncă-te într-o cauză în care crezi. Sigur, nu vei putea rezolva toate problemele lumii, dar poți găsi modalități de a ajuta comunitatea locală.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – zodia Leu

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 Fecioară

Un prieten apropiat sau un coleg primește recunoașterea pentru lucrările făcute. Ești mulțumit de succesul prietenului tău și ești recunoscător pentru propriul noroc. Se pare că ai atins și un obiectiv pe termen lung. Deși este posibil să nu fii recunoscut public cum este prietenul tău, în inima ta știi că ai realizat ceea ce ți-ai propus.

Discuții despre călătorii în locuri îndepărtate și exotice nu îți fac rău. O parte din dialog este pură fantezie, dar există câteva persoane care sunt cu adevărat serioase în ceea ce privește planurile lor. Te gândești să pleci pentru o vreme? Dacă da, s-ar putea să asculți ce au de spus prietenii tăi. Cu siguranță ar fi distractiv dacă toți ați merge împreună! Problema este să scăpați de restricții, abia atunci vei aprecia liberatea de mișcare.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – zodia Fecioară

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 Balanță

Problemele legate de carieră mai pot să aștepte câteva zile, dar viitorul tău profesional nu este departe de gândurile tale, chiar și în timp ce ești împreună cu familia și prietenii. Relaxează-te și bucură-te de compania lor. Ai un intelect acut și puteri persuasive de neegalat. Dacă nu ești avocat, ar trebui să fii. Toate semnele sugerează: cariera este pe punctul de a crește! Cariera și succesul financiar sunt garantate de configurația planetară de săptămâna aceasta. Dacă ai un partener cu care să împărtășești aceaste lucruri, consideră-te dublu binecuvântat.

Din fericire, Venus este în Taur în sectorul intimității pentru următoarele câteva săptămâni. Vei crea legături parteneriale mai puternice și vei dezvolta un sentiment mai profund de intimitate.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – zodia Balanță

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 zodia Scorpion

În ultimele zile ți-au venit în minte atât de multe idei, încât mintea ta se învârte ca un titirez. O parte din ceea ce ai auzit ar putea fi atât de radical încât va dura ceva timp pentru a-i găsi sensul. Ai putea dori, de asemenea, să îți amintești ceea ce ai gândit, făcând câteva note sau scriind un articol.

Puterile tale mentale ar trebui să fie deosebit de acute săptămâna aceasta. Mintea ta va fi rapidă și receptivă, iar abilitățile de comunicare sunt extrem de clare. Te simți în vârful lumii, ca și cum ai putea vinde orice oricui! Profită la maxim de această creștere a puterii intelectuale începând orice proiecte noi pe care le ai în considerare. Începe săptămâna cu o oarecare îmbunătățire de sine, când conjuncția Soare – Mercur este încă în sextil cu Marte, marți. Aspectul te poate determina să îți dezvolți și să îți schimbi părerea dacă ești dispus să te implici. Acest aspect s-ar putea simți ca o renaștere pentru tine, așa că ridică-te și renaște din propria cenușă.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – zodia Scorpion

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 Săgetător

O conversație profundă, intimă, ar putea avea loc între tine și cineva care te interesează. Dacă este o relație întâmplătoare, aceasta poate deveni brusc, mult mai mult. Dacă ești implicat, dar nu ești angajat, ai putea ajunge la o înțelegere. Dacă ești deja angajat, se poate vorbi chiar despre căsătorie. Rezultatul final al acestei conversații ar trebui să fie fericit pentru amândoi. Lipsa conștiinței de sine și comportamentul impulsiv ar putea zgudui lucrurile într-un mod negativ, așa că încercați să reacționezi la momentul oportun.

Creativitatea ta va fi mare căutare, inspirându-te să pictezi sau să scrii. Dacă nu poți să-ți faci timp pentru a-ți satisface muza, măcar fă niște pași mici pentru a te asigura că abilitățile tale nu se ascund. Ce zici dacă te-ai înscrie la un curs de jurnalism sau te-ai alătura unui cenaclu? Contactul și asistența continuă vor da talentelor un mare impuls.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – zodia Săgetător

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 Capricorn

Vei dori să închizi lumea și să fii singur cu gândurile tale. Ești prins în plasa energiilor introspective care sunt în joc. Este posibil să nu fii foarte cooperant și chiar să dorești să ai activități mai solitare. Ascultă-te. Probabil că ești la un pas de o descoperire de sine majoră.

Pe de altă parte, reacționezi așa deoarece te simți părăsit. S-ar putea ca un mentor sau cineva cu autoritate să-și fi arătat adevărata față. Decât să alegi un nou model, ai de grabă ți-aș sugera să urmezi calea potrivită ție. Ești suficient de experimentat pentru a nu mai avea nevoie de altcineva care să deschidă calea. Săptămâna începe cu o notă foarte îngăduitoare cu Venus în Taur. Te încurajează să fii creativ și să te exprimi. Reînvie un hobby sau pasiune.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – zodia Capricorn

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 Vărsător

Săptămâna aceasta ai putea face un salt în carieră. Intelectul și abilitățile de comunicare ți-au servit bine în ultimele luni, deschizând calea pentru ce urmează. Poți decide să încerci ceva greu pentru a te asigura că ești pe drumul cel bun. S-ar putea să faci ore suplimentare și să decizi să te angajezi în proiecte noi, astfel încât superiorii să vadă cât de bun ești.

Totuși un soi de confuzie îți poate domina gândurile. Nu te aștepta să găsești răspunsuri concrete acum sau săptămâna aceasta. Este o situație care va fi rezolvată în timp. Venus este în Taur și în sectorul familiei, moment numai bun perfect pentru a purifica spațiul în care trăiești și chiar pentru a redecora. Sezon nou, mobilier nou, tu nou!

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – zodia Vărsător

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 Pești

Imaginația și inspirația sunt puternice, la fel și ușurința cu care folosești cuvintele. Această combinație garantează că pute vinde orice, oricui. Nu fii grăbit și nici speriat. Este timpul tău. Încearcă să îți concentrezi pasiunea pe un efort creativ. Dacă te-ai gândit să încerci să scrii sau să pictezi, fă-o.

Cuvintele devin subtile și cu subânțeles de când Venus este în Taur. În următoarele câteva săptămâni, planeta dragostei și a frumuseții va fi în sectorul comunicării și a logicii. Comunicarea în parteneriate devine mai ușoară și lucrurile par să funcționeze! Bucură-te de această ușurință întâlnind oameni noi, dacă este posibil.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – zodia Pești

Citește și Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top