Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – zodia Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – zodia Gemeni

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 Gemeni. Ar trebui să îți pui întrebări importante. Ești împins într-o călătorie a descoperirii de sine. Dacă reziști ideii, nu vei avea o dispoziție foarte bună. Poți începe un jurnal de vise. Încearcă să te asculți intuitiv. Probabil vei afla că deți deja răspunsurile.

Începutul săptămânii îți oferă un impuls energetic major de a conduce când Soarele înainte de a trece în Taur, face un sextilă cu Jupiter. Acest aspect creează treziri bruște și surprize care îți vor aduce beneficii.

Cu toate acestea, s-ar putea să simți nevoia să te retragi în tine pentru o vreme, cu Venus în Taur. Venus este în Casa a 12-a, a confidențialității, făcându-te anxios și izolat în timp ce te confrunți din nou cu dureri de cap. Nu da prea multă importanță propriei dureri încât să uiți să vezi frumusețea din jurul tău. Din fericire, te descurci cu un pic de ajutor din partea lui Mercur și a lui Venus care te încurajează să ajungi la prieteni apropiați.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Gemeni Relațional

Metoda obișnuită de a depăși obstacolele este să te prefaci că nu există probleme și să nu le faci loc în gândurile tale. Astrele te încurajează să arunci o privire la o problemă cu privire la persoana cu care ești într-o relațe și pe care ai ignorat-o, din greșeală sa intenționat, pentru a vedea dacă a ai putea pune lucrurile de acord. Recunoașterea acestui fapt va fi eliberatoare pentru amândoi.

Pătrat Soare-Pluton se resimte puternic și scoate în evidență latura intelectuală profund meditativă. Ai nevoie de cineva care să te provoace – sau cel puțin să țină pasul cu gândurile tale ingenioase – acum. Ești în ton cu celelalte semne de Aer.

Există și un trigon Mercur – Jupiter în semnul tău versatil, care poate aprinde cu adevărat pasiunea. Folosește-ți excesul de energie pentru a cunoaște mai bine pe cineva pe care nu-l poți scoate din minte.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Gemeni Profesional

Ai grijă emoțional, nu cumva să îți asumi prea multe și să nu le poți duce. Presiunea și așteptările ridicate de la alții ar putea induce panică și acest lucru, la rândul său, va ataca propria sănătate. Ai grijă emoțional și fizic. În timp ce alții se află în impas din cauza blocajului creat de problemele prin care trece societatea, vei găsi lacune în situație.

Poți descoperi soluții alternative la probleme dificile și frustrante. Vei fi cel mai eficient dacă mergi cu fluxul de evenimente. Poți fi provocat de evenimente conflictuale sau confuze. Nu lăsa pe cineva deosebit de critic să te descurajeze. Ai încredere că visele se pot împlini.

Universul te aduce la un fel de răscruce de drumuri. Este important să faci alegeri care să susțină interesele pe termen lung, ale tale și ale celor pe care îi iubești. Nu te bate singur dacă nu ești sigur că ai forța să îi pui la pământ.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Gemeni Finanaciar

Recuperezi niște obiecte de valoare pe care le credeai pierdute sau amanetate. Caută peste tot, în cameră, în pat, pri sertarele biroului sigur ai să le găsești sau ai să găsești contracul de amanet. Dacă l-ai pierdut, probabil îl vei găsi acolo unde te aștepți mai puțin. Întoarce casa cu susul în jos dacă este nevoie, deoarece sigur îl vei localiza.

Trebuie să cauți sistematic. Cei cu venituri fixe vor primi în continuare, ajutor bănesc, firește, de la părinți. La urma urmei, nu vei fi nevoit să împrumuți bani unui sau de la un prieten. Dacă ți se solicită un împrumut mai mare, cel mai bun lucru este să dai aceste sume împrumut prin notariat ca să te asiguri că îi vei recupera.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Gemeni Sănătate

Ai putea simți nevoia de a învăța arta meditației sau cel puțin câteva tehnici de respirație profundă, calmante. Te vor ajuta să îți liniștești mintea, care a fost puțin împrăștiată recent. Fă-ți ceva timp pentru a vă concentra asupra respirației și a te recentra, deoarece vei descoperi că îți îmbunătățește starea de spirit.

Durerile se vindecă și te vei simți mai bine, în special, se va ușura acea durere de stomac. Trebuie să pui capăt tuturor obiceiurilor alimentare proastă, nu fast food, nu mâncat în miezul noții. Fă ceva creativ, dacă vrei să rămâi activ mental. Mersul pe jos, atât cât se poate, dimineața precum și consumul de alimente sănătoase fac o diferență uriașă în aspectul fizic și sănătate.

Citește și Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top