Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – zodia Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – zodia Pești

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 Pești Imaginația și inspirația sunt puternice, la fel și ușurința cu care folosești cuvintele. Această combinație garantează că pute vinde orice, oricui. Nu fii grăbit și nici speriat. Este timpul tău. Încearcă să îți concentrezi pasiunea pe un efort creativ. Dacă te-ai gândit să încerci să scrii sau să pictezi, fă-o.

Cuvintele devin subtile și cu subânțeles de când Venus este în Taur. În următoarele câteva săptămâni, planeta dragostei și a frumuseții va fi în sectorul comunicării și a logicii. Comunicarea în parteneriate devine mai ușoară și lucrurile par să funcționeze! Bucură-te de această ușurință întâlnind oameni noi, dacă este posibil.

Cu toate acestea, tensiunea ar putea crește atunci când Lilith se dă bine pe lângă Pluto din Capricorn, vineri, creând chiar o dramă în cercul tău social. În timp ce falșii prieteni încearcă să îți submineze valoarea și munca, amintește-ți că ești special. Dacă unii nu îți pot vedea valoarea sau sunt incapabili să o recunoască, renunță la ei.

În cele din urmă, încearcă să rămâi liniștit sâmbătă Mercur face conjuncție cu Venus. Inteligența și erotismul. Dacă există ceva ce îți dorești cu disperare, îl poți obține. Dar cu cât ești mai fixat în a-ți atinge țelul, cu atât este mai puțin probabil să îl obții. Fii răbdător. Nu prin forță și nici prin persuasiune. Lucrurile bune vin la cei care știu să aștepte.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Pești Relațional

Dacă vrei o ocazie să ieși cu iubita doar pentru o noapte de distracție, atunci profită de climatul astral oferit de Univers pentru a o face. Acest lucru vă poate face amândurora mai bine decât orice, întrucât era nevoie să vă relaxați.

Problema este că nu ai control deplin asupra emoțiilor cum ar fi gelozia mai ales că junona este retrogradă în Săgetător. Ai auzit că un fost se întâlnește cu cineva nou sau se căsătorește? Nu spune că nu îți pasă când se vede clar pe fața ta.

Venus în Taur, te face să tânjești după începuturile relației cu cea care îți este alături. Nu cauți un standard și nici nu ai chef de joacă. Pur și simplu, ți-e dor de zilele acelea. Soarta și destinul sunt legate de comunicare acum, așa că acordă o atenție deosebită semnelor pe care ar trebui să le primești.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Pești Profesional

Îți este greu să lucrezi eficient cu un el sau o ea. Deți îți dorști o relație de prietenie sau cel puțin amicală cu această persoană, aceasta prefer să mențină relația la un nivel strict profesional. Nu te poți vedea față în față cu cineva la locul de muncă și, din păcate, această tendință va continua în următoarele săptămâni. Nu uita, comunicarea și înțelegerea reciprocă sunt străzi cu dublu sens.

Energia susține acum munca și planificarea practică. S-ar putea să descoperi că ești în măsură să asiști la anumite drame pe care oamenii puternici nu le pot evita. Fă tot posibilul pentru a-i susține pentru cei apropiați. Poți să lucrezi suplimentar pur și simplu pentru a fi la locul potrivit la momentul potrivit.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Pești Financiar

În această săptămână te-ai putea simți mai energic cum nu ai mai fost de mult, poate și datorită activității din sectorul banilor munciți și a valorilor personale. Acest lucru ar trebui să aducă o oarecare mișcare pe front financiar. Dacă ai dorit să faci unele modificări în modul în care câștigi sau economisești banii, acum este momentul pentru a începe și a spori eforturile. Trimite mai multe planuri de lucru la firmele partenere sau spre direcțiile instituției în care lucrezi, intră în grupurile de rețea, creează-ți un plan de economii și de investiții.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Pești Sănătate

Nu ești străin de schimbare, dar este posibil să fie nevoie de o oarecare limitare a puterii personale pentru a-ți direcționa capacitatea de a te schimba în mod constructiv. Imaginează-ți că ești propriul tău tată și mamă și crează-ți limitele – acțiunile și limbajul, limitele în relații, cerințele tale la locul de muncă – personale care, de asemenea, țin și de modul de alimentație, să te hrănești sănătos, de mișcare și afecțiunea de care ai nevoie pentru a supraviețui. Nu uita, gândește pozitiv!

Nu uita să dai corpului tău șansa de a te recupera între evenimente sociale la care participi. Bea multă apă și mănâncă sănătos. Pe deoparte îți dă putere, iar pe de alta îți detoxifică organismul. Fii atent la accidentele minore la nivelul labelor picioarelor pentru că ești prea grăbit.

Citește și Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top