Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – zodia Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – zodia Balanță

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 Balanță. Problemele legate de carieră mai pot să aștepte câteva zile, dar viitorul tău profesional nu este departe de gândurile tale, chiar și în timp ce ești împreună cu familia și prietenii. Relaxează-te și bucură-te de compania lor.

Ai un intelect acut și puteri persuasive de neegalat. Dacă nu ești avocat, ar trebui să fii. Toate semnele sugerează: cariera este pe punctul de a crește! Cariera și succesul financiar sunt garantate de configurația planetară de săptămâna aceasta. Dacă ai un partener cu care să împărtășești aceaste lucruri, consideră-te dublu binecuvântat.

Din fericire, Venus este în Taur în sectorul intimității pentru următoarele câteva săptămâni. Vei crea legături parteneriale mai puternice și vei dezvolta un sentiment mai profund de intimitate.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Balanță Relațional

Nu te agita prea mult dacă lucrurile nu par să fie perfecte din punct de vedere sentimental în relația voastră, așa cum ai dori să fie. Astrele sugerează că Universul a adus o lingură mare de energie și, în prezent, se agită pentru ca tot ceea ce este imperfect să fie notat și rezolvat. Deci, dacă te doare, probabil îți face bine mai târziu.

Asteroidul Junona care ghidează relațiile pe termen lung este retrograd la începutul săptămânii, îndreptându-ți atenția către o relație serioasă din trecut. Regretele nu-ți fac bine. Concentrează-te pe lecțiile învățate.

Stăpâna ta planetară Venus este în Taur, celălalt semn pe care îl conduce, deschizându-ți simțurile către frumusețea lumii. Te atrage personalitatea cuiva, în ciuda modului în care te simți, cu privire la aspectul său fizic.

Sextilul Mercur – Jupiter te ajută să gândești rapid în situații extreme cum sunt întâlnire mai puțin dorite. Puteți veni cu scuze perfecte pentru a ieși din orice plan romantic pe care îl regretați!

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Balanță Profesional

Ai grijă nu mai bodogăni împotriva șefilor pentru că cineva care are pică pe tine va avea grijă, în ghilimele spus, să ducă vorba sau ceva va răsufla pe negândite pe parcursul întregii săptămâni. Probabil cineva te poate auzi și, înainte de a-ți da seama, ai dat la iveală un subiect asupra căruia trebuia să păstrezi tăcerea. Te arzi cu apă rece. Personalitatea ta plină de viață îți va aduce o mare recompensă. Unii oameni sunt cei mai mari aliați ai voștri, deoarece oferă sprijin și încurajare. Mai mult, cu sfaturile altora, poți obține mult mai mult decât ai putea singur.

Cel mai bun progres săptămâna aceasta va fi crearea de relații de lucru. Este posibil să ai ocazia să îți folosiești diplomația naturală pentru a rezolva problemele cu colegii sau clienții. Acesta este un moment ideal pentru a-ți arăta abilitățile organizaționale. Aspectele pot aduce un moment puternic în care să simți iar că faci parte dintr-o transformare pe care nu o poți controla. O situație dificilă dă semne de schimbare.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Balanță Finanaciar

Sectorul social este foarte activ, aducând lângă tine oameni noi pe care trebuie să-i cunoști, care să te ajute să formezi alianțe strategice benefice pentru planurile financiare pe termen lung. Cu toate acestea, este timpul să devii responsabil în ce privește datoriile din viața ta. Nu amâna plata facturilor deoarece nu face decât să înrăutățească situația. Influxurile planetare, pot aduce uneori pedepse și pierderi substanțiale.

Dorești să îți îmbunătățești situația financiară și au apărut o serie de posibilități. Nu sta prea mult pe gânduri, mai ales că nu vrei să-i neglijezi pe cei dragi. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a partaja finanțele cu un partener și chiar pentru a deschide un cont bancar comun.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Balanță Sănătate

Va trebui să respecți un regim care nu fluctuează cu fiecare idee nouă care îți vine în minte. Când trebuie să te motivezi, gândește-te la sănătatea ta ca la un loc de muncă. Candidatul câștigător va face mișcare zilnic, va avea grijă să mănânce trei mese echilibrate pe zi, fructe sau legume proaspete pentru gustări între mese și va bea peste 2 litrii apă pe tot parcursul zilei. Această abordare te poate ajuta să rămâni concentrat atunci când mintea ta este tulbure.

În altă ordine de idei, atenție la accidentele minore. Mintea subconștientă scoate la suprafață probleme ascunse. Încearcă să meditezi în fiecare zi. Observă cu răbdare ce se întâmplă în tine. Observă dacă ești supărat sau încordat și dacă acest lucru se traduce în acțiunile tale. Dacă poți face acest lucru și dizolvi tensiunile, accidentele sunt mai puțin probabile.

Citește și Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top