Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – zodia Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – zodia Taur

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 Taur. Săptămâna aceasta aduce nu numai o continuare, ci și o intensificare a energiilor puternice care te-au împins spre descoperirea de sine săptămânile trecute. Dacă ai rezistat, îți va fi inconfortabil. Încercați să participi la sarcini. Pune întrebări. De ce spui și faci anumite lucruri? Dacă ești sincer, recompensele vor depăși așteptările.

Nivelul tău de energie fizică și mentală este ridicat. Este posibil să fii consumat prea multă mâncare și băutură în ultima vreme, astfel încât ai putea petrece o mare parte a săptămânii făcând exerciții fizice alergare pe bandă. A-ți o carte bună de citit la saună, pentru că vei dori și stimularea mentală. La sfârșitul săptămânii, te vei simți bine și vei fi gata să ceri.

Este sezonul tău și deja simți efectele lui Venus care este acasă la ea. Venus este stăpâna ta planetară, așa că pregătește-te să trăiești intens dragostea în următoarele câteva săptămâni. Venus te va ajuta la crearea de noi începuturi atunci când vine vorba despre iubire și căutări financiare.

Vorbind despre oportunități ratate, nu lăsa ca discuțiile dintre voi să ducă la pierderea unei șanse când conjuncția Soare – Mercur face pătrat cu Pluto. Încercă să gândești pozitiv.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Taur Relațional

Cineva din trecut ar putea fi un adevărat catalizator la ce se petrece acum. Ai nevoie de acest lucru pentru a-ți da seama că ar trebui să te implici într-o anumită problemă. Poate că relația ta ți-a demosntrat ceva legat de tine pe care încă nu l-ai rezolvat. Acum vezi cu claritate că este timpul să iei măsuri, pentru a putea merge mai departe.

Junona, asteroidul care reprezintă dragostea și căsătoria pe termen lung, este retrogradă în Săgetător, la începutul săptămânii, și creează o oarecare tensiune în viața amoroasă. Nu poți să fii gelos pe ceea ce nu ai.

Din fericire, stăpâna ta planetară, Venus este în domiciliu de la jumătatea săptămânii trecute, ajutându-te să-ți dai seama că încă nu ți-a venit rândul să cedezi. În adânc, știi că lucrurile bune li se întâmplă celor care știu să aștepte.

Conjuncția Soare-Mercur face să te exprimi mai ușor, în special dorințele fizice. Este posibil să pui în practică lucrurile pe care le-ai dorit, nu trebuie decât să te concentrezi pe ele.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Taur Profesional

Este un moment foarte dificil pentru tine, în care te simți ca și când toată lumea este împotriva ta sau are ceva cu tine. Ești între ciocan și nicovală, practic.

Dificultățile de ieri sunt mult mai accentuate astăzi, pe măsură ce alte persoane se implică în această chestiune. Mai mulți oameni vin cu propriile idei și se dovedesc la fel de încăpățânați, ca și tine. Nu este momentul să faci valuri.

S-ar putea să te simți tras în mai multe direcții simultan. Acest lucru ar putea aduce și frustrări dar și oameni frustrați. Fii răbdător și cât mai amabil posibil. Există câteva oportunități de a lua decizii practice care te vor ajuta să construești o bază solidă pentru ce vrei să faci. Ai șanse extraordinare la un interviu de angajare sau la orice nou început în care sunt apreciate abilitățile, adaptabilitatea și atenția la detalii.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Taur Finanaciar

Începi să achitați niște datorii mai vechi. Folosește această perioadă pentru a scăpa de problemele financiare care le-ai avut în minte, stresul suplimentar al datoriilor nu te ajută. Păstrează o perspectivă pozitivă asupra potențialului de câștig, deoarece banii ar putea veni cu siguranță, în plus, față de venitul fix.

Cheltuielile ar putea fi mari săptămâna aceasta. Fă câteva ajustări pentru a reduce povara financiară. Astfel, situația financiară va fi mult mai stabilă când se vor finaliza tranzacțiile financiare în așteptare. De asemenea, este un moment bun pentru a începe să rambursezi împrumutul la bancă. Veniturile vor creștere atunci când vei începe să acționezi după ideile tale geniale aș spune. Va fi un moment stabil pentru tine pe plan financiar.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Taur Sănătate

Sănătatea unei persoane dragi poate fi o sursă de îngrijorare în această săptămână. Sprijinul tău va fi apreciat și vei beneficia de ajutor dacă ai mai multă grijă și mergi la controale regulate. Evită să urmezi o dietă extremă, deoarece este posibil să provoace unele probleme majore în viitor. Gimnastica spirituală, te va ajuta să rămâi sănătos, atât mental cât și fizic. Mișcarea va avea un efect pozitiv asupra sănătății generale.

Citește și Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top