Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – zodia Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – zodia Leu

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 Leu. Ai putea fi într-o situație incomodă săptămâna acasta. Bârfele despre un prieten comun te vor tenta să le amplifici. Mușcă-ți limba! Amintește-ți că poveștile repetate de n ori, rareori mai sunt adevărate. Ți-ar place să pierzi o prietenie dacă el sau ea află că ai spus ceva neplăcut despre voi? Mai gândește-te. Oamenii cu care bârfești, te discută și pe tine pe la spate, stai liniștit.

Ești într-o dispoziție contemplativă. Multe posibilități, diferite, s-au deschis recent pentru tine și încerci să îți dai seama care este cea mai potrivită pentru tine. Uneori este mai bine să lași lucrurile să se agite în subconștientul tău o vreme, iar acum ar putea fi unul din acele momente.

Marți, folosește-ți entuziasmul natural și aruncă-te într-o cauză în care crezi. Sigur, nu vei putea rezolva toate problemele lumii, dar poți găsi modalități de a ajuta comunitatea locală.

Venus este în Taur adică în domiciliu, în sectorul obiectivelor pe termen lung, deci a venit timpul să devi serios cu privire la parteneriate. Este, de asemenea, un moment bun pentru a lua în serios cariera și situația financiară.

Duminică, îți poți exprima convingerile și valorile cu ușurință și pasiune susținut de Soare și de Mercur.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Leu Relațional

Atenție la abordarea obstacolelor! Fie dramatizezi și le dai mai multă importanță decât merită, fie li te împotrivești cu furie, mai degrabă, asemenea unui copil răsfățat. Nu cred că este recomandat niciuna dintre aceste căi. Tu și iubita ta s-ar putea să nu vă vedeți în fiecare zi, dar vorbind la telefon, lucrurile rămân sub control. Cum mai spuneam, Junona este retrogradă în Săgetător și s-ar putea să simți că relației voastre, îi lipsește ceva în comparație cu relațiile prietenilor. Nu uita, ceva foarte important, lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum apar.

Sextilul separant, dintre conjuncția Mercur – Soare și Jupiter sugerează că soarta este de partea voastră, iar norocul începe să se manifeste în viața sentimentală în moduri diferite. Nu uita să apreciezi întotdeauna lucrurile pozitive pe care ți le oferă universul!

Conjuncția Soare-Mercur te ajută să spui ce ai în minte. Dispariția sentimentelor față de cineva ar putea să nu aibă efectul pe care îl dorești, dar cu siguranță va avea un efect!

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Leu Profesional

Nu încerca să îi tragi pe unii și să-i împingi pe alții. Cu cât încerci să controlezi mai mulți oameni, cu atât nu vei reuși. Cea mai bună tactică a ta este să fii sensibil la nevoile lor și să le câștigi încrederea ascultând și oferind sugestii, fără a da ordine. Atenție, că te confrunți cu o competiție foarte dură. Nu este un moment bun pentru a cere favoruri, pentru a încerca să pui în aplicare idei noi sau pentru a spune altcuiva cum să-și rezolve responsabilitățile. Oamenii vor reacționa la cel mai mic comentariu sau cerere directă și nu pozitiv..

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Leu Financiar

Problemele de carieră și finanțele sunt evidențiate în această săptămână. Dacă dorești același tip de respect, aceeași bani și aceeași admirație de care se bucură disipolii tăi va trebui să îți dedici timpul și munca pentru a aduce ideile interesante în atenția publicului dar mai ale a acelora care au bani. Între timp, gândește-te la modul în care te îmbraci și cum te exprimi în lume. În timp ce alții te pot percepe într-un fel, ești tentat să iei o nouă cale pentru a-i face să ghicească ce vrei. Când este vorba despre bani, nu te prea poți juca. Ai grijă ce ceri.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Leu Sănătate

De câte ori apar lucruri pe care nu le înțelegi, îndoiește-te de tine. Este posibil ca emoțiile tale să se ridice, dar totuși este posibil să ai probleme și să le ajungi din urmă dacă nu le lămurești. Ești sensibil la critici, așa că păstrează distanța pentru a avea perspectiva de unde ar putea veni aceste probleme. Meditația centrată ar fi bună. Fii blând cu tine, nimic nu este prea greu! Bucură-te de noua vitalitate care devine o realitate acum.

Te-ar ajuta să ai un regim de viață care îți îmbunătățește flexibilitatea. Antrenamentele intense cu greutăți ar putea să nu fie la fel de eficiente ca o abordare mai blândă. Gimnastica spirituală – yoga sau tai chi, te pot ajuta să reglezi fluxul de energie din corp, ceea ce te va ajuta să te simți grozav.

Citește și Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top