Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – zodia Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – zodia Rac

Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie 2021 Rac. Dacă te simți neapreciat de oamenii din jur, încearcă să te reorientezi. A cere atenție nu este atrăgător, la fel și să te plimbi prin fața cuiva pentru a-i atrage atenția, cu tot fizicul tău superb sau cu spiritul tău fermecător. Mergi acolo unde știi că ești apreciat, unde poveștile tale îi vor face pe oameni să râdă, unde te simți ca acasă. Dacă rămâi acolo unde ești, nimic din ceea ce încerci nu va funcționa.

Este posibil totuși, ca o anumită problemă să te afecteze. Încearcă să te detașezi și să nu o lași să-ți afecteze starea de spirit. S-ar putea să te afli într-un cadru spiritual care să te conducă la saluti în comportament dacă voința îți este zădărnicită. Încearcă să nu te autosabotezi. Fii îngăduitor și găsește o soluție care să funcționeze pentru tine. Se pare că fantoma relațiilor din trecut revine să te bântuie atunci acum că Junona este retrogradă.

Acestă retrogradare apare sectorul stilului de viață, ceea ce ar putea însemna că obiceiurile tale proaste din relație, reapar. Învață din greșelile trecutului, nu te forța să le retrăiești. A fi hiperconcentrat pe carieră ar putea afecta relațiile personale.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Rac Relațional

Te întrebi ce se întâmplă cu iubita ta, de obicei este adepta tandreții și devoțiunii eterne, dar acum este total detașată. Probabil că în acest moment are nevoie de timp și de spațiu pentru a reflecta asupra anumitor lucruri care au tulburat-o în ultima vreme. Odată ce vor lămuti aceste lucruri în sinea lor, își reveni. Ai răbdare.

Junona, asteroidul care stăpânește căsătoria și situația matrimonială pe termen lung, este retrograd în Săgetător. Ai putea simții resentimente față de un fost sau un prieten care este încă în contact cu partenera/ul ta/tău.

Dar Venus a ajuns și ea în domiciliu, în Taur la mijlocul săptămânii trecute, și creează momente în care te vei simți stăpân pe poziția ta și chiar, indiferent. Probabil te gândești că s-ar putea să greșești cu gelozia.

Sextilul Marte – conjuncția Soare – Mercur te ajută să gândești repede, ceea ce poate spori încrederea dacă te întâlnești cu o/un fost/ă sau primești un SMS de la cineva care te interesează de ceva timp. Dar jucatul la două capete nu aduce niciodată ceva bun.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Rac Profesional

Puterea de concentrare este mare, iar starea de spirit, bună. Per ansamblu, este o săptămână fantastică pentru a ajunge la rădăcina oricărei sarcini cu care ai de-a face și de a realiza această sarcină cu ușurință și eficiență. Ai multe de câștigat dacă preluați conducerea. De asemenea, este un excelent minunat pentru a pune capăt unor proiecte. Abilitatea ta de a continua orice este extrem de puternică. Orice ai începe, termini cu eforturi minime.

Aș mai adăuga și că este un moment cu energie ridicată, așa că ai încredere în intuiția ta. Primul impuls de obicei este cel corect. Unii oameni par învăluiți într-un fel de ceață idealistă. Este posibil să fii nevoit să îi tragi pe fiecare de mânecă ca să rămână concentrați pe probleme practice. Ia prânzul alături de colegii de muncă poate îmbunătăți atitudinea tuturor. Ești un norocos deoarece contactele care se încheie te pot ajuta ulterior. Ca de exemplu, un interviu de angajare.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Rac Finanaciar

Cariera ta s-ar putea bucura de un salt finaniar înainte, dar ai grijă la ce fel de probleme se iscă în urma acestei evoluții. S-ar putea ca cineva, poate un coleg invidios, să încerce să intre pe teritoriul tău ca să te facă să plătești și ce nu trebuie sau ca cineva să-ți rănească din greșeală sentimentele. Nu e lua în seamă. Fii cu ochii pe situația datoriilor pe care le poți achita rapid. Deocamdată nu este bine să faci altele așa că mulțumește-te cu ce ai obținut. Deocamdată.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Rac Sănătate

Te simți destul de stăpân pe tine zilele acestea și simți că deții controlul. Așa că ai tot dreptul să te relaxezi și să iei lucrurile ușor. Nu înseamnă să nu faci mișcare sau că renunți la programul sănătos de somn! Nu ar fi productiv. Te simți conștient de ceea ce este în jurul tău, așa că bucură-te de plimbările tale și de senzația de liniște pe care o simți când petreci timpul singur. Natura ta este destul de spirituală, iar mișcarea este cea care îți hrănește spiritul.

Citește și Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top