Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – zodia Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – zodia Scorpion

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 zodia Scorpion. În ultimele zile ți-au venit în minte atât de multe idei, încât mintea ta se învârte ca un titirez. O parte din ceea ce ai auzit ar putea fi atât de radical încât va dura ceva timp pentru a-i găsi sensul. Ai putea dori, de asemenea, să îți amintești ceea ce ai gândit, făcând câteva note sau scriind un articol.

Puterile tale mentale ar trebui să fie deosebit de acute săptămâna aceasta. Mintea ta va fi rapidă și receptivă, iar abilitățile de comunicare sunt extrem de clare. Te simți în vârful lumii, ca și cum ai putea vinde orice oricui! Profită la maxim de această creștere a puterii intelectuale începând orice proiecte noi pe care le ai în considerare.

Începe săptămâna cu o oarecare îmbunătățire de sine, când conjuncția Soare – Mercur este încă în sextil cu Marte, marți. Aspectul te poate determina să îți dezvolți și să îți schimbi părerea dacă ești dispus să te implici. Acest aspect s-ar putea simți ca o renaștere pentru tine, așa că ridică-te și renaște din propria cenușă.

Săptămâna se încheie cu un conflict aparent, Soarele este într-un pătrat sepaant cu Pluto din Capricorn, vineri. S-ar putea să ai de-a face cu colegi invidioți, care încearcă să te convingă să faci lucrurie într-un anumit fel și astfel să te împiedice să îți atingi obiectivele. Încearcă să te ridici deasupra invidiei.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie zodia Scorpion Relațional

Posibil să nu poți anula daunele care au avut loc într-o relație specială. Este posibil să fii în conflict cu tine însuți/însăți în legătură cu faptul că trebuie să spui lucrurilor pe nume sau să continui să lupți în speranța că lucrurile se vor îmbunătăți. Cu toate acestea, în inima ta știi ce trebuie să faci și vei găsi curajul pentru schimbare.

Cum Junona, asteroidul căsătoriei, este retrograd la începutul săptămânii, s-ar putea să regreți o șansă în care ar fi trebuit să crezi. Uneori este doar un lucru de sincronizare.

Venus în Taur, îți scoate la iveală calitățile. Ești dispus să așteptați atenția cuiva dacă merită, dar nu îți place să îți pierzi timpul!
Sfârșitul săptămânii aduce un sextil între Marte și Jupiter, arătându-ți că există o mulțime de opțiuni. Cordonează-te să știe dreapta ce face stânga.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie zodia Scorpion Profesional

Sporește tensiunea și simți că o luptă este pe cale să izbucnească. În loc să te îndepărtezi, intră în ring. Întrebați-vă dacă riscurile merită să fie recompensate. Întreabă-te cum pot fi rezolvate aceste probleme într-un mod adecvat.

Veți fi mai blând decât de obicei astăzi, iar vehiculul dvs. intensiv normal se poate simți puțin udat. Este în regulă. Nu te lupta cu el. Abordarea mai ușoară te va ajuta să relaționezi cu ceilalți și să obții respectul pe care îl dorești de la ceilalți.

Ar putea exista lupte pentru cine este șeful acum. Posibil să intri în conflict cu ceilalți, chiar dacă nu arați asta. Ia-o încet și a verifică-ți munca. Să nu te grăbești să acționezi împotriva intereselor proprii. Această perioadă ar putea aduce provocări din partea oamenilor care se simt puternici să facă lucrurile într-un anumit fel.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie zodia Scorpion Financiar

Aspectele din cariera ta fac dificil să vezi vreun progres financiar real. Ți se cere să construiești foarte atent de la bază, astfel încât să ai o bază solidă. Universul indică un moment de schimbare în viața personală, inclusiv o posibilă mutare. Te-ai gândit vreodată să îți dezvolți cariera într-o altă localitate? S-ar putea să funcționeze! Culege informațiile și începe să căutați potențiali clienți. Inclusiv discursul financiar va fi unul nou.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie zodia Scorpion Sănătate

Cu atât de multă stimă de sine investită în imaginea corpului, cel mai înțelept lucru este să-ți menții sănătatea fizică. Filozofia ta de bază despre sănătate corespunde stimei de sine. Lucrurile mici contează. De exemplu, ai o sticlă de apă pe care o poți lua cu tine în mașină sau în mijloacele de transport în comun.

Folosești ața dentară de două ori pe zi pentru a-ți menține gingiile sănătoase. Orice problemă de sănătate pe care ai avut-o în ultima perioadă, pare să fie mai ușoară, dar asta nu înseamnă că trebuie să lași garda jos. Este posibil să nu observi un simptom, dar asta nu înseamnă că poți reveni să faci lucrurile așa cum le-ai făcut întotdeauna. Va trebui să faci câteva modificări. Află unde nu ești susținut de practică.

Citește și Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top