Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – zodia Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – zodia Vărsător

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 Vărsător. Săptămâna aceasta ai putea face un salt în carieră. Intelectul și abilitățile de comunicare ți-au servit bine în ultimele luni, deschizând calea pentru ce urmează. Poți decide să încerci ceva greu pentru a te asigura că ești pe drumul cel bun. S-ar putea să faci ore suplimentare și să decizi să te angajezi în proiecte noi, astfel încât superiorii să vadă cât de bun ești.

Totuși un soi de confuzie îți poate domina gândurile. Nu te aștepta să găsești răspunsuri concrete acum sau săptămâna aceasta. Este o situație care va fi rezolvată în timp.

Venus este în Taur și în sectorul familiei, moment numai bun perfect pentru a purifica spațiul în care trăiești și chiar pentru a redecora. Sezon nou, mobilier nou, tu nou!

Folosește-ți logica impecabilă pentru a merge mai departe când Mercur și Venus intră în conjuncție. Aspectul este minunat pentru a crea oportunități dacă ești suficient de deștept pentru a profita de ele. Fii inteligent și fă mișcări mari care te vor ajuta să îți atingi obiectivele.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Vărsător Relațional

Cred că săptămâna aceasta te vei gândi, în termeni metafizici, la o relație care pare să aibă multe aspecte nedumeritoare. Întâlnirea cu prieteii care au trecut prin experiențe similare te poate ajuta să înțelegi anumite probleme dintr-o perspectivă pe care nu ai avut-o niciodată în vedere, dar care acum capătă sens. Tot ce trebuie să faci mai departe este să aplici noile tale cunoștințe.

Junona este asociată cu mariajul, dragostea conjugală și angajamentul pe termen lung o mulțime de emoții se vâtură prin sufletul tău, deoarece este retrogradă în Săgetător. Cum ai obiceiul, ești fericit că o fostă merge mai departe fără tine.

Sextilul dintre conjuncția Soare – Mercu cu Marte, îți amintește că destinul tău sentimental este în joc, așa că idetifică semnele.

Trigonul Mercur-Pluto scoate în evidență adevărata personalitate, așa că dacă ai vrut să impresionezi pe cineva cu care nu ai vorbit niciodată, ai reușit.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Vărsător Profesional

Cuvântul cheie pentru săptămâna aceasta este compromisul. Ai fost foarte încăpățânat cu privire la o anumită problemă, în ultimele zile. Acum trebuie să dai, pentru a primi. Întâlnește-te cu colegii undeva la jumătatea drumului, în loc să insiști ca lucrurile să se facă numai cum vrei tu. La muncă va fi mult mai ușor în următoarele câteva săptămâni. Cheia este să nu te simți prea bine. Este ușor să fii leneș, deoarece îți cere mai puțin efort pentru a produce aceleași rezultate. În schimb, ar trebui să te străduiești să faci mai mult.

Totuși, lucrurile ar putea încetini acum. Comunicarea ar putea fi confuză, iar mașinile și tehnologia s-ar putea defecta. Alocă-ți timp suplimentar, atunci când planifici o serie de proiecte. Posibil să simți nevoia puternică de a-ți extinde orizonturile. Acest lucru ar putea intra în conflict cu unele motive la fel de puternice, pentru care este mai bine să rămâi deocamdată la maniera tradițional. Va trebui să faci față unor persoane stresate sau extrem de emotive.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Vărsător Financiar

Semnul tău în acest moment, reprezintă expansiunea și norocul, precum și schimbarea și înțelegerea. Totul indică faptul că ești mult mai norocos decât de obicei, mai ales când este vorba despre bani. Sunt însă unele aspecte care afectează relațiile personale și profesionale și care pot avea impact asupra contului personaș. Cere ajutor atunci când te gândești să îți schimbi locul de muncă sau cauți un alt loc de muncă pentru a fi sprijinit financiar. Cineva pe care îl cunoști te poate ajuta și tu știi asta.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Vărsător Sănătate

Trezirea în mijlocul nopții este semn de anxietate. Nevoia imediată este să ne întoarcem la somn. De obicei, ridicarea din pat nu ajută. Încearcă să rămâi în pat cu luminile stinse. Dacă se continuă starea, cititul poate ajuta. Pentru a aborda imaginea de ansamblu, în timpul zilei, încearcă să înțelegi care este sursa anxietății tale. Anxietatea este o problemă tulburătoare pentru mulți oameni, iar mișcarea pot ajuta la minimizarea impactului său.

S-ar putea să te simți mult mai emotiv decât de obicei la evenimentele care se petrec în jurul tău. Dacă te simți obosit, simplifică-ți puțin programul de lucru și evită să iei decizii majore. Ia și câteva suplimente de vitamine și minerale, Vitamina C, Omega capsule, Calciu, Magneziu, Zinc pentru a-ți stimula sistemul imunitar și pentru a te proteja de infecții. Țineți pasul și cu mișcarea.

Citește și Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top